• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

:) bende senin gibi imreniyorum ve sinir olmaya başladım canım ilk geceden hamile kalanlara biz GELİN aldık yani bana elti geldi: kız ilk geceden hamile kaldı bizim hala ellerimiz bomboş :(

boşver cnm biz de 2 sene mis gibi gezdik tozduk evliliğimizi yaşadık rahat rahat inş. bu ay bizimde olucak doldurcaz göbişleriii :49::49::49::49:

aynen cnm onların bize yaptıkları onların başına dönsün inş...
allahından bulsunlar ne diyim ben biliyorum zaten kim olduklarını hep beni kıskanıyolar bakışlarından belli oluyoo felfecir okuyo gözleri eşimle yaşadığım güzel bişi anlatıyım hemen suratları değişio istiyolar ki ben eşimi kötüliyim kv. kp. le anlaşamıyım kavga ediyim ama bende onu yapmıyorum yaa hepsi çatır çatır çatlıolarr :9::9::9:

SENİN BU yaşadıklarını aynısın bende yasıyorum canım. ya gözlerinde o kadar beli oluyor ki çekemdikleri kuduruyorlar resmeen sen mutluysan onlar mutsuz oluor eğer sen mutsuzsan onlar bunda keyfi alıyorlar gözelerini için güldünü görebiliyorum malesef :4:

bende çalışsam mı çalışmasam mı kararsızım girdiğim ortamlarda atanmış öğretmenleri görünce kendimi çok kötü hissediyorm yaa :(((( belki başlarım çalışmaya biraz daha zaman geçsin de. Tabi memur alımlarında yine puanımı kullanacağım o puan boşa giderse çok üzülürüm

cnm senin puanın güzel bence ikinci atamalarda olur senin....
inşallah hayırlısı olur hakkında....

iyi olmaya çalışıoruz cnm biraz eşimle aramız limoni de ondan başım ağrıo hafiff sen nasılsın allah kolaylık versin derslerinee

cnm benim 3 günüm bugün yapıorum dünküyle bu günkinde silik çıktı çok hafif daha adetimin 11. günü bu gün bakalım yapıorum daha ben gitti gidiyordan aldım cnm 20 tane var 23 liraya 2 tanede erken gebelik testi yanında hediye sen internetten sipariş versen anca yarın falan gelir 5 den önce verirsenn eczanelerde pahalı oluyoo

düzelir cnm sakın üzme kendini....
her evde olur tatsızlıklar...

SENİN BU yaşadıklarını aynısın bende yasıyorum canım. ya gözlerinde o kadar beli oluyor ki çekemdikleri kuduruyorlar resmeen sen mutluysan onlar mutsuz oluor eğer sen mutsuzsan onlar bunda keyfi alıyorlar gözelerini için güldünü görebiliyorum malesef :4:

aynen yaa bende artık görüşmüyorum onlarla bekarken çok görüşüodum onların bi akrabası bana aşık olmuş onla aramı yapmaya çalıştılar bende istemedim görüşmedim onlarla baya zaman sonrada eşimle evlendim onlar istediler ki ben çok üzülücem pişman olucam onların akrabasıyla evlenmedim diyee ama bende şimdi çok mutlu olunca çatlıyolar orta yerlerinden :9::9: bende görüşmüyorum şimdi onlarla anneme diolarmış niye gelmio gitmio diye annemde demiş eşini yalnız bırakıp gelmek istemiyoo hemen suratları değişmişşş yaa çok güldümm :9::9::9:

düzelir cnm sakın üzme kendini....
her evde olur tatsızlıklar...

yok cnm üzmüyorum akşama abim gelcek pasta yapcam şimdi ona markete gitcem eşimle malzeme almayaa kafam dağılsınn pastayla uğraşırkenn...
arada böyle oluyo iştee ben çok hassasım çabuk kırılıorum her şeye o yüzden oluyo arada böyle tatsızlıkllar :34::34:

ayy canım walla senin için ne kadar zor bir durum olmuştur eminim ki..:43::43: Bizim de olsun artık bebişlerimiz de şu mahalle baskısından kurtulsak

hemde ne zor yaa bide hastaneye muayne olmaya giderken benide götürrüyorlar yanlarında zaten bebek konusu canımı sıkıyor
onlarda gelemem diyemiyorum mecburen gidiyorum ama kızlar içim içim yiyor o durumda neden benim ki olmuyor diye kendime üzlüyorum yazık sana diyorum :) artık halime gülsem mi :9: ağlasam mı :43: bilmiyorum

hemde ne zor yaa bide hastaneye muayne olmaya giderken benide götürrüyorlar yanlarında zaten bebek konusu canımı sıkıyor
onlarda gelemem diyemiyorum mecburen gidiyorum ama kızlar içim içim yiyor o durumda neden benim ki olmuyor diye kendime üzlüyorum yazık sana diyorum :) artık halime gülsem mi :9: ağlasam mı :43: bilmiyorum

öyle düşünme cnm herşeyde vardır bi hayır vakti gelmemiştir belki daha

selam herkese ve yeni yıllar diliyorum bol hamişli bir sene olur bende şu batıma bır haftadan az kalsada bende bu topiğe katılsam dıye beklıyordum ve 6 ocak batım benım
benımde herkesınde batı batmaz inş. bende hamılelık belırtılerı yok ama umudumu kesmıyorum :21::21::21::21::21::21:

kızlar bi kür var ben deniyorum inşallah işe yarar
bal+tarçın+çörek otu onu deniyorum inşallah faydası olur
isterseniz sizde deneyin zararı olacak sey degili
sabah akşam aç karına bi tatlı kaşığı yiyorum sizlerlede paylaşmak istedim yumurtalıklar için çok faydalıymış
birde incir kürü içiyorduk adetin 2ci gününden beri ama 2 gündür içemedim malesef

selam herkese ve yeni yıllar diliyorum bol hamişli bir sene olur bende şu batıma bır haftadan az kalsada bende bu topiğe katılsam dıye beklıyordum ve 6 ocak batım benım
benımde herkesınde batı batmaz inş. bende hamılelık belırtılerı yok ama umudumu kesmıyorum :21::21::21::21::21::21:

ahh cnm niye bekliosun dalsaydın araya hemen bizim daha 18 gün var batımıza topiği açarken bi hafta vardı ama olmadı inş.. ocak ayı hayırlı gelcek ve bizz bu ay hamiş olcazz göbekleri doldurcazz :49::49::49::49:

İNŞALLAH hamile kalırsın canım burdaki herkesin tek umudu hamile kalabilmek inşallah sende bizlerde o yüzde duyguyu tadarız ANNELİK denen duyguyu:49:

Back