• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

istanbulun ürünleri yanında buradakiler melek melekkk:9::9::9: Burada en çok sevdiğim şey zaten pazar ve pazardaki yiyecekler hem ucuz hem organik :)

Ben de doğuurum kızz ama olsun siz daha gençsiniz gençliğimi özledim heralde :9::9::9:

1-2 aya izne çıkabilirimsem ben de gelcem alaşehire nasipse ne var ne yoksa alcam o pazardan :9:

benim annem 25 yaşında evlenip 26 yaşında doğurmuş beni sen daha tazecik sayılırsın tatlıımm

1-2 aya izne çıkabilirimsem ben de gelcem alaşehire nasipse ne var ne yoksa alcam o pazardan :9:

benim annem 25 yaşında evlenip 26 yaşında doğurmuş beni sen daha tazecik sayılırsın tatlıımm

Tazecik tazecikim :9::9::9:

Gel canım izne çıkarsan hasret giderirsin Alaşehirle :)

Canım merkezdeyiz salı köylü pazarının tarafında. Ben sana dedim bak kanka olacaz diye :)))

eslemm sende küçükmüşsün kızzz ben seni 24-25 filan sanıyodum bi de erken evlenmişsin :) Ne güzel yani :) senin bebiş olur canım tam güzel zamanlarındasın doğurganlık açısından :)

aynen cnm küçük evlendimm hayırlısı diyelim inş. erken anne olucam hep hayalimdi erken anne olmakk :49::49:

aynen cnm küçük evlendimm hayırlısı diyelim inş. erken anne olucam hep hayalimdi erken anne olmakk :49::49:

İnşallah hayallerindeki gibi olur canım.
Ben tam istediğim yaşta evlendim 24-25 yaş gibi de anne olurum diyordum umarım bu süre içerisinde bebeğim olur sonra hemen arkasından 2. ciyi yapacam ( tabi Allah da nasip ederse) 30 a değmeden bebişleri yapayım diyorum

:13: Merahaba arkadaşlar :24: Bende istanbuldan katılıyorum (06.14.1986) 5yılık evliyim 4yıldırda bebek istiyoruz yarışmadaki arkadaşlara bebek çalişmaları için başarılar dilerim :13:

Bat ı bugün olanlar vardı gamyoncu ve 2 kişi daha onlardan ses seda çıkmadı mı? sabahki yazıları okuyamamıştım

Back