cnm biraz daha bekle belki devamı gelmez benimde adetim çok tuhaf şu anda 3 günüm çok fazla olması lazım benim 3 gündür pedime bi damla bile gelmedi sadece peçeteyle silince siyaha yakın katı bi şekilde kan gelio hiç böyle olmazdım 3. günde afedersiniz kulozetin içi sırf kan olurdu hiç öle deil kafam çok karışık nolduğumu anlamadımm kızlaarr
kızlşar sağolun ama sanırım hasta oldum gibi lekelenme kahverengine döndü,buda kırmızıya döncek herhalde ama olsun hayırlısı tabi hepimiz için
eslemcim kesin dr git bence neticede yeni ameliyat oldun.için rahat eder hem
eslem nolduuuyaa hastamısın canımmcnm belki dönmez kırmızıya sen güzel düşün boşver dönersede kırmızıya üzme kendini
cnm bilmiorum ki şimdi de kesildi sanki çok az gelio kafam allab bullak oldu doktoru aradım sinirimi bozdu zaten bi daha aramam onu başka bi doktor bulup ona gitmem lazım artık bilmiorum napıcağımı hele bi yarın olsunda
eslem nolduuuyaa hastamısın canımm
kızlarr bu kahverengi lekelenmeler yerleşme kanaması değilmii
cnm benim bu gün adet olmam gerekiodu ama ben cuma akşamı hastalandım iki gündür az ve koyu kımızı katı şekilde kanamam vardı bugünde hepten azaldı çok az gelio bilmiorum nolduğunu anlamadım normalde bu gün 3. günümde baya kanamam olurdu 5 günden önce kesilmez 5 günden sonrada akıntı şeklinde devam ederdi ilk defa böyle oluyo ondan anlamadım yani...
kahve rengi akıntı bazılarında yerleşme kanaması olabiliyomuş ama genelde adete 1 hafta kala falan oluyomuş cnm benimde bildiğim bu kadar
test yapmadınmı pekii yapcaktın hanii canım
hayırlısı olsun canım ama şüphen varsa doktora git mutlaka nolur nolmaz. ya benimde hiç adet belirtim yok yalnız bugün farkettim göğüs uçlarım hassas parmağımla dokunduğumda bi hassaslık hissediyorum gebelik belirtisi olabilirmi acaba
Benim de üç gün var batıma,göğüslerde hassasiyet var sadece ve de sürekli ağlama isteği,üç gündür ağlıyorum her şeye,kendimi çok mutsuz hissediyorum.
merhabalar ben en son 21 kasımda adet olmuştum bu ay hala olmadım...tedavi görüyorduk geçen ay bırakmıştık ayy inş bebişim benimledir. çok istiyoruz... ne zaman test yapsam ? negatiftende çok korkuyorum
ahh cnm adete yakın genelde bende de olur geçen ay bende adetime 1 hafta kala herşeye ağlıyodum acaip agrasifdim biri bana bişi dese hemen hüngür hüngür ağlamaya başlıodum
Çok kötüyüm ya,moralim sıfır,iş yerinde ve özel hayatımda da sorunlar var,bunlar da tetikliyor işte,inşallah çabuk geçer bu durum.
kız test yapsana biii
adet olmazsam inş.yarına yapıcam canımcım.mutlaka sonucu yazarım:)gerçi kendimi hamile gibi hissetmiyorum.Umudum yok, belki umut etmekten de yoruldum.Artık herşeyin hayırlısı diyorum:)
aynen cnm hayırlısı negatif çıkarsa üzülme nasip deilmiş de benimde adetim kesildi kesilecek kesilirse yarın ben de yaparım belki test eğer çıkmzsa doktora gidebilirim çünkü daha önce hiç böle olmamıştımm
yok canım üzülmem kendimi negatife şartladım çünkü..senin ilginç bi durum.Anlattıgına göre regl ye benzemiyor yasadıgın..bencede doktora görünmelisin.Bir mesajında yumurtalığının biri digerinden küçük yazmışsın.Benimde sağ yumurtalıgım sol yumurtalıgıma göre daha büyükmüş.acaba sağlık açısında bir problem teşkil ediyomu canım herhangi bir bilgin varmı bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?