Yaptır canım pazartesi günü yaptırırsın artık inşallah da güzel bir sonuç alırsın
Amiiin canım inş. evet çok ilginçti bu sabah işe gelirken kan testi yaptırmayı düşünüyodum ama belirtiler başlayınca vazgeçtim napalım bu ayda olmadı geçengün eşimde söyledi verecek Allah'ım zamanı gelince nasıl olsa verir diye sabahta biran önce bitsede bizde işimize baksak diyo
Bu arada kızlar dün üç arkadaşımla buluştum yaşları benden en az 5 yaş büyük her birinin.
içlerinden bir tanesi benim 8 aydır uğraştığımı falan herşeyi biliyo diğer ikisi bilmiyo. diğer ikisi sordu yok mu bebek falan diye dedim artık yavaş yavaş düşünmeye başladım...
o sırada kendi çocukları nasıl oldu nasıl karar verdiler anlatmaya başladılar..
üçünün de ortak söylediği evlenir evlenmez hapla korunmaya başlamışlar ve 1 seneden fazla hapla korunmuşlar,üçü de hapı bıraktıkları ay hamile kalmışlar. hatta birine doktor demişki hapı bıraksanda 3 ay etkisini gösterir kalamzsın hamile buna ramen kalmış...
yani buralarda hep okuyoruz yok hap hormonları bozar, vücudunuza bunu yapmayın falan hikaye...olacağı varsa her koşulda olur.
Nasip canım gelecek zamanı gelince olacak bu bebekler. Oyüzden stres yapmaya gerek yok
Canım bu hapa korunan bazı kişilerde öyle oluyomuş bırakır bırakmaz hamile kalıyolar ama bu kişinin vucuduyla hormonlarıyla ve doğurganlığıyla alakalı. 8 aydır deniyorsun sen de inşallah 9. ayda gelir bebeğin benimki gibi :))
Nasip canım gelecek zamanı gelince olacak bu bebekler. Oyüzden stres yapmaya gerek yok
Canım bu hapa korunan bazı kişilerde öyle oluyomuş bırakır bırakmaz hamile kalıyolar ama bu kişinin vucuduyla hormonlarıyla ve doğurganlığıyla alakalı. 8 aydır deniyorsun sen de inşallah 9. ayda gelir bebeğin benimki gibi :))
gunaydın herkese
günaydın canım sana da..
hep sorucak oluyorum unutuyorum "alya karusunun burcusu" ne demek?
:) canım bı topıkte cok sevdıgım bı arkadasım var nıckı alya onun ıcın yazmıstım samımıyızde degısecem sımcık ne yazsam acaba ruh halımı anlatan
Bu daha anlaşılır olmuş, gayet net
bu arada o yazıları nereden yazıyorsunuz ben daha keşfedemedim de....
klomen 7cm kist yapmıs kızlar
evet sağol canım geçermi bilmiyorum
klomen 7cm kist yapmıs kızlar
bütün belirtilerimin sebebi buymus umutlanmıstım
hayır adeti bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?