• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

içme canım sen içme... başın ağrıdığında ılık su iç uyumaya çaliş biraz...bu bebek fikrinin en güzel getirisi bana; hazirandan bu yana ağzıma en basit ufak bir ilaç bile koymamış olmak... meğer ağrı kesici, kas gevşetici, öksürük şurubu, grip ilacı vs... olmadan da sıkıntılar çok rahat atlatılabilirmiş...

tanıştığımıza memnun oldum canım.. dün dayanamadım erken gebelik testi yaptım ilk önce hiç bir şey çıkmadı test bozuk sandım sonra tek çizgi kesin ve net olarak gördüm..benim umutlar öbür aya kaldı:14:

ben de memnun oldum cnm. bende regl olacakmışım gibi his var içimde.. umudum yok...çünkü eşim bu ay çok yoğun çalıştı ve biz sadece yumurtlama dönemimde 2 gün yapabildik::1::1::1: hayırlısı bakalımm.... kısmet bu işler... takdir Allahtan...

Kizlar merabalarrr :16: bugun gunlerdir yapmadigim temizligi yaptim bitti ama bende bittim ve bide kiz kardesimle konustum kac gundur aramadigim icin merak etmis dun ruyasinda beni gormus Allah hayirlara cikarsin babamla barismisim(babamla konusmuyorum bazi sebeplerden dolayi) bide iki yaslarinda kizin varmiss dedi var mi bebek diye sordu yok dedim ama istedigimi soylemedim bebis olana kadar kimseye bebek istedigimizi filan soylemicem :9:

selam kizlar yine ben 4 yada 5i gibi bekliyorum batimi ama bi belirtim yok merak icerisindeyim anlayacaginiz ama ne biliyim umudum yok gibi hissediyorum umarim yaniliyodurum :31:

Rabbim yardimcimiz olsun...

Oturdugum halde belim agriyo kizlar ben calisma yapmak istemiyorum bu ay baska sizce devam etmeli miyim?

teşekkür ederim kızlar iyiyim kırmızıların gitmesini bekliyorum bu kezde olmadı
şimdi dr bana bu ay hamile kalmayacaksın dediya bu ay kalırmışım benim işler hep ters giderya:1:

hayirlisi olsun canim insallah hepimiz tuttururuz :37:

kizlar cok heyecanliyimmmmm
biraz onceki yaptigim ovulasyon testiyle birlikte birde gebelik testi yapmistim ama tek cizgiyi gorur gormez cope atmistim biraz once lavaboya gittigimde aklima dustu konrol ediyim dedim ve ikinci cizgi silik bi sekilde cikmis ellerim titredi hayal mi goruyorum falan diye dikkatlice baktim hala da bakiyorum ama ikinci cizgi var ordaaaa bi kac gun daha bekleyip sabah ilk idrarimla denicem insallah yanilmiyorummm ben hissediyorummm Allahim sen utandirma yarabbimmmm

kizlar cok heyecanliyimmmmm
biraz onceki yaptigim ovulasyon testiyle birlikte birde gebelik testi yapmistim ama tek cizgiyi gorur gormez cope atmistim biraz once lavaboya gittigimde aklima dustu konrol ediyim dedim ve ikinci cizgi silik bi sekilde cikmis ellerim titredi hayal mi goruyorum falan diye dikkatlice baktim hala da bakiyorum ama ikinci cizgi var ordaaaa bi kac gun daha bekleyip sabah ilk idrarimla denicem insallah yanilmiyorummm ben hissediyorummm Allahim sen utandirma yarabbimmmm

hadi insallah Rabbim guldurur yuzunu ama testini yenile yarin tekrar yapmakta fayda var bu sefer atma :9:

benimde acayip gogus uclarim aciyo yaa :14:

hadi insallah Rabbim guldurur yuzunu ama testini yenile yarin tekrar yapmakta fayda var bu sefer atma :9:

benimde acayip gogus uclarim aciyo yaa :14:

bi kaç gün geçince tekrarlıcam inşallah Allahım utandırmazzzz :21::21::21:

batın ne zaman canım?

Back