batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

avatarda eşinin bayağa yaşı var gibi duruyor kız yüzüne gölge gelmiş aynı sakal gibi
22 ye şaşırdım ve sevindim valla:) ne alakaysa

Canim bide sen rahim agizm sert demistin bi ara valla git bi test yap umut vermek degil amacim ama cok supheli bi durum

Canim bak adet oncesi yapmissin erken yapmissin sen git yap aradan baya zaman gecmis ne cikarki yapsan yoksada icin rahat olur

adetim geçtiydi hani diyodum ya 42 günde bi oluyom 42 yi bayağa geçtiydi sora bigün wc de kahferengi geldi öle devam etti bi ara çok azıcık kırmızıya dönüşt sora yine devam kahferengiye
kız yinede ümidim yok yaa hani insan hisseder yaa erken yapmadımki adet geçince yaptım cnm

yemin et valla mı kız
bak umutlanma istemiom haa
üstün görme pembe değilmydi ama

Canim umut vermek istemiyorum bebek rahme yerlesirken kilcal damarlar koparmis ada kahverengi leke olarak dokulurmus uzun veya kisa surmesi bebegin rahme ulasma suresine bagli sent bi test yap lutfen benim bile icim bi acayip oldu yaw

Tamam canim umitlenme sen ama yap bi test gec dollenmede olabilir senin adet dongu kac gunde bi oluyo

Canim umut vermek istemiyorum bebek rahme yerlesirken kilcal damarlar koparmis ada kahverengi leke olarak dokulurmus uzun veya kisa surmesi bebegin rahme ulasma suresine bagli sent bi test yap lutfen benim bile icim bi acayip oldu yaw
valla mı kızz bilmiodum bak bunları 5 gün sürdü normalde 6 gün bayağa kanardı
Tamam canim umitlenme sen ama yap bi test gec dollenmede olabilir senin adet dongu kac gunde bi oluyo

benim adetler bozuk cnm ama bozuk olmasına rağmen 42 günde bi oluyom genelde..............yok canım şüpelerim artarsa yaparım oldumu........ama daha önceki adetlerimde de bazen böle oluyodum kızken ..öyüzden ümidim yok cnm

Son düzenleme:

Tamam canim hani midenin bulantisindan dolayi cok umit ettim ben yoksa seni umutlandirmak degil amacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…