Kızlar canım çok sıkkın... bu ovülasyon testini ya ben yapamıyorum yada bir yerde bi probelm var..18i yumurtlama günüm olmalıydı ama ayın 20si oldu daha çift çizgi görmedim, hep silik çizgi
işin şu yönü var birde ben ayın 14ünde doktora gittim 15mm yumurtan dedi.yani yumurtam vardı ama gününü mü kaçırdım yoksa çatlamıyor mu? ne yapayım ben?
bilemedim ki canım ya,testlerde mi bi bozukluk var acaba.yumurtlama sorunun var mıydı senin daha önceden falan?
Canim bak dokr.un 15mm demis 21 22mm de catliyo yumurta bilgin olsun
bugun benım normalde baslangıc gunum daha olmadım rabbım hayırlısını versın test yapsammı acaba
umarım olmazsınız Allah yardımcınız olsun güzel haberlerini bekliyoruz inşallah bize umut ol :)Kızlar denemelerimizin 3. ayındayız. REglime 7 gün kaldı :) bizim için dua ettin ins bu seferde hüsran olmayız
Kızlaaarr baska bir topicte karbonat testini okumuştum bugun yaptım umutlarım bosa cııktı dırek dıbıne coktu hıcbır sekılde kabarmadı yanı yıne hamıs deılımm offf offff
ovu testinde çift çizgiyi yakaladım bugün tamamen, yarışmacı arkadaslarıma basarılar diliyorum
ben bu karbonat testine inanmıyorum, gerçeklik payı yok bence...karbonatla girdiği tepkime hamillikten çok kişinin yediği içtiği ile alakalıdır diye düşünüyorum... çok su içen birnin idrarındaki asit yoğunluğu azalacağı için dibe çöker mesela...takma bunu kafana bence.
ne kadar şanslısın yaa.. çıldırıcam bi ben göremedim şu çift çizgiyi yuh diyorum kendimeee
bari siz iyi değerlendirinnn
ben bu karbonat testine inanmıyorum, gerçeklik payı yok bence...karbonatla girdiği tepkime hamillikten çok kişinin yediği içtiği ile alakalıdır diye düşünüyorum... çok su içen birnin idrarındaki asit yoğunluğu azalacağı için dibe çöker mesela...takma bunu kafana bence.
cok tsk ederım umarım dedıgın gıbıdır ....son ıkı gun o zmn :) Allah'ım kucagımızı bos bırakmasın.
canım niye göremedin batın ne zaman?
1 yada 2 şubat batım... ayın 14ünde doktora gittim 15mm yumurtan var dedi. reglim biter bitmez başlamıştım ovülasyon testine hep silik çizgiydi gittikçe silikleşti artık neredeyse görülmeyecek kadar silik...hiç koyulaşmadı yani, ne olduğunu anlamadım.
yumurtam vardı ama ya olgunlaşmadı ya da çatlamadı bilmiyroum
nasılsınız kızlar iyi haftalar hepinize bu gün doktora gittim simir testi sonuçlarını göstermeye çok şükür bişey çıkmadı ultrasonla da baktı kist felanda yok sadece iltihap varmış ilaç verdi ama şimdi kullanma hamilelik olabilir dedi bat yakın olduğu için şimdi görünmüyo varsa çok küçüktür zaten sen her ihtimale karşı batı bekle ondan sonra kullanırsın dedi ümitlensemmi ümitlenmesemmi bilemedim acaba orda bişeyler gördü ondan öyle söyledi anlamadım ama ultrsasonla bakarken buralarda acıma varmı diye sormuştu ya ben nekadar salağım niye sormadımki bişeymi gördün hamileliğe benzer diye oooooooffff salak kafam
olgunlaşmamış olabilir canım sen testi yapmaya devam et reglin düzensiz mi? bide bol bol incir ye yumurtalara çok iyi geliyomuş
biraz daha bekle canım inşalah hayırlı haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?