• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

Yok hayatim hicc sanmam dedim ya ayni idrarla iki test yaptim biri pozitif digeri silik iki cizgi cikti hem kasiklarda kramplar basladi...sende durumlar nasil?

hımm hakkında hayırlısı olsun canım. Ben doktorun verdiği ilaçlara devam ediyorum canım. fitil kullanıyorum. peçeteyle silerken parça ile birlikte çok az kanama oluyor. sanırım miyomlar eriyor. valla ne yalan söyleyeyim iyi düşünmek istiyorum. miyomlar eriyor diyorum :9: hayırlısı artık oluruna bıraktım herşeyi.

kızlr benden sonra evlenen teyzemin oğlunun bebeği olucakmış bugün msj attı eşi bana 6 haftalık hamileymiş şok oldum ve çok ağladım neden benim olmuyo diye:14:

Canim biz ayni zamanda yumurtlayacaz insallah bende bi aksilik olmazsa tabi ovu. Testleride yavastan koyulasmaya baslamis yarin birgun bende yumurtlarim insallah tabi benim adetler duzensizde biraz CANIM BU ARADA SEN ILISKIDEN ONCE VAJINANA BI KREM SURUYORDUN UYUSMASI ICINDI GALIBA ONU SANA DR MU VERMISTI CEVAP YAZARSAN MUTLU OLURUM...

evet canim dr. verdi bana recetesiz alabiliyosun fiyati da 2lira

cnmm özlettin kendini nerelerdesinn evet bende kırmızılarıı gördüm maleseff benimde öyle bi kararım var bu ay da olmazsa biraz ara vericem güzel bi diyet hatta belki sporada giderimm biraz forma girip tekrar deniycem cnmm

kız yumutlıosundur boş geçirme bu günleriniii çalı çalışşş

canım zaten üstüne düştükçe olmuyor zaten nasipte ne varsa o olur vakti zamanı bellidir.rabbim bize de nasip edicek inş günü gelince:16::16:

selam kızlar nasılsınız ? Biliyor musunuz benden iki yıl sonra evlenen kardeşim HAMİLE. Onların adına çok seviniyorum ama, bizden önce olmasına biraz da olsun üzülüyorum. Küçük kardeşim de diyor ki,ya siz de çalışın beklemeyin ben yeğen istiyorum diyor :emir_bebek: inşallah biz de veririz güzel haberler ama bu ay hiç umudum yok. zaten batıma 2 gün kaldı,ağrılar şimdiden başladı.Hayırlısı artık:6::6:

kizlarrr misafirlerimiz gittiii esim erken gelse keske yaaa off bu yeni isinden nefret ettimmmm yuzunu goremiyorum kocaminnn :(

selam kızlar nasılsınız ? Biliyor musunuz benden iki yıl sonra evlenen kardeşim HAMİLE. Onların adına çok seviniyorum ama, bizden önce olmasına biraz da olsun üzülüyorum. Küçük kardeşim de diyor ki,ya siz de çalışın beklemeyin ben yeğen istiyorum diyor :emir_bebek: inşallah biz de veririz güzel haberler ama bu ay hiç umudum yok. zaten batıma 2 gün kaldı,ağrılar şimdiden başladı.Hayırlısı artık:6::6:

Oy canim benim uzulme elbet bizde olacaz anne. Ben iki gundur erken kalkiyorum ve o kadar huzurlu ve neseliyim ki anlataman inanin esimle aram bile cok guzel ve ne kadar etkiler bilmiyorum ama cinsellikte aci hic hissetmedim gercekten uzun zamandir zevkten cok aci duyuyordum.cok uyumak gercekten seytandanmis:47:

kizlarrr misafirlerimiz gittiii esim erken gelse keske yaaa off bu yeni isinden nefret ettimmmm yuzunu goremiyorum kocaminnn :(

ne iş yapıyor canım eşin ? Hoş biz yüzünü görüyoruz da noluyor, sıfır çalışma hep fos :52: yumurtlama zamanımı bile değerlendirmedik,benimkinin üşengeçliğinden:53:

Esin ne is yapiyor canim

ne iş yapıyor canım eşin ? Hoş biz yüzünü görüyoruz da noluyor, sıfır çalışma hep fos :52: yumurtlama zamanımı bile değerlendirmedik,benimkinin üşengeçliğinden:53:

alisveris merkezinde depo sorumlusu canim dun acilis yaptilar o yuzden cok yogun calisiyolarmis bizim yarindan itibaren calisma yapmamiz lazim ama nasil olcak bilmiyorum :19:

Oy canim benim uzulme elbet bizde olacaz anne. Ben iki gundur erken kalkiyorum ve o kadar huzurlu ve neseliyim ki anlataman inanin esimle aram bile cok guzel ve ne kadar etkiler bilmiyorum ama cinsellikte aci hic hissetmedim gercekten uzun zamandir zevkten cok aci duyuyordum.cok uyumak gercekten seytandanmis:47:

inşallah canım ya. Ah bi de ben erken yatıp erken kalkmaya alışabilsem çok iyi olacak ama kurs günleri hariç öğlene kadar yatıyorum,uyumaktan helak olucam diye korkuyorumm valla:52::52:

Kızlar canım çok sıkkın... bu ovülasyon testini ya ben yapamıyorum yada bir yerde bi probelm var..18i yumurtlama günüm olmalıydı ama ayın 20si oldu daha çift çizgi görmedim, hep silik çizgi:50:
işin şu yönü var birde ben ayın 14ünde doktora gittim 15mm yumurtan dedi.yani yumurtam vardı ama gününü mü kaçırdım yoksa çatlamıyor mu? ne yapayım ben?

Kızlar canım çok sıkkın... bu ovülasyon testini ya ben yapamıyorum yada bir yerde bi probelm var..18i yumurtlama günüm olmalıydı ama ayın 20si oldu daha çift çizgi görmedim, hep silik çizgi:50:
işin şu yönü var birde ben ayın 14ünde doktora gittim 15mm yumurtan dedi.yani yumurtam vardı ama gününü mü kaçırdım yoksa çatlamıyor mu? ne yapayım ben?

canım ben test kullanmadım hiç ama, silik çizgi çıktıktan sonra çatlayacak demek diye biliyorum ben. Ayrıca ben bi dört beş gündür ısı ölçme yöntemini kullanıyorum. yumurtlama zamanım geçti ama ben başladım şimdiden.dil altından ateşini ölçüyorsun,sabah yataktan kalkmadan ölçmen gerekirmiş ama konuşmadan.vücut ateşin yükseldiği zaman yumurtluyorsun demekmiş ve o günü kaçırmadan değerlendirmeliymişsin.Bi de canım yumurtlama zamanında akıntı da yumurta beyazı kıvamında uzayan bişey oluyor,onu da farkettin mi hiç ? tavsiyem testlerle birlikte ısı ölçme yöntemini de kullan daha net sonuç alırsın :10::10:

canım ben test kullanmadım hiç ama, silik çizgi çıktıktan sonra çatlayacak demek diye biliyorum ben. Ayrıca ben bi dört beş gündür ısı ölçme yöntemini kullanıyorum. yumurtlama zamanım geçti ama ben başladım şimdiden.dil altından ateşini ölçüyorsun,sabah yataktan kalkmadan ölçmen gerekirmiş ama konuşmadan.vücut ateşin yükseldiği zaman yumurtluyorsun demekmiş ve o günü kaçırmadan değerlendirmeliymişsin.Bi de canım yumurtlama zamanında akıntı da yumurta beyazı kıvamında uzayan bişey oluyor,onu da farkettin mi hiç ? tavsiyem testlerle birlikte ısı ölçme yöntemini de kullan daha net sonuç alırsın :10::10:

Evet ısı ölçme olayına başladım reglim bitince ama pek düzenli olmadı :(
adet bittikten sonra başladı silik çizgi hala silik çizgi hiç koyulaşma olmadan çizgi görüntüsü azalmaya başladı...
şeffaf akıntım olurdu evet, o da yok bu ay :5:
naptım yumurtlamadım mı?
ama doktor var demişti :6:

Evet ısı ölçme olayına başladım reglim bitince ama pek düzenli olmadı :(
adet bittikten sonra başladı silik çizgi hala silik çizgi hiç koyulaşma olmadan çizgi görüntüsü azalmaya başladı...
şeffaf akıntım olurdu evet, o da yok bu ay :5:
naptım yumurtlamadım mı?
ama doktor var demişti :6:

bilemedim ki canım ya,testlerde mi bi bozukluk var acaba.yumurtlama sorunun var mıydı senin daha önceden falan?

$2013-01-20 23.32.27.jpg

kizlar foto yuklemeye calistim ama oldu mu acaba, eger olduysa bu bugun ki ovu. testim daha once yaptiklarim daha silikti bu ilk dkdan cikti ikinci cizgi

Back