- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
Mrb kizlar ya ben cok doluyum artik yoruldum ne ovu. Testti iki cizgi gosterdi ne yumurtam catladi herkes ne guzel hamile kaliyo ben ne duzenli adet goruyorum ne de duzenli yumurtluyorum takmiyacam diyorum olmuyo olmuyo olmuyo allahim ben ve benim gibi olanlara yardim et ancak sen istersen verirsin cunku senden baska verecek de alacakta yoktur bizi isyana sürükleyen sersindan sana siginiriz bizim yar ve yardimcimiz ol yalvaririm dualarimizi kabul et ey merhametliler merhametlisi senin ol deyipde olduramadigin yoktur ne olur bizim icinde hayirli bi evlet olde ey guzel rahman ve rahim olan yuce allahim....
dua dua dua derim pcoymus infertilite yok kisirlik bunlar hikaye biliyosun is rabbimin OL demesine bakar Allah isterse butun engeller kalkar o yuzden sabret ve yilma zaten kendisi dua edin duaniza cevap vereyim demiyormu?zannetmeki sesini duymuyor...sadece biraz zamana ihtiyacin var...senin iicin ne zaman yazilmissa ne zaman hayirlisi ise o zaman olucak bebisin bu noktada hersey senin elinde imtihaninin hakkini ver ve sabrederek meyveni al derim...adet duzensizliklerine siragelince bu konuda bende sikinti yasadim ve bal tarcin corekotuna basladim o ay adetim duzene girdi tavsiye ederim...dedigim gibi yalnizca dua et bir gun mutlaka sende anne olucaksin o gun gelene kadarda sabirli olan kardesim Allah herseyin hayirlisini nasip etsin ...