Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yokken bütün sohbetler muhabbetler ediliyor. ben gelince kimse yok küseceğim artık vallahi
kızlar benim hiç keyfim yok benim koca maçta gelsin oyucam onu bu cumartesi günü maç yapıyor
Benim kocada kahveye gitti yalnizim evde ve canim acayip serbetli tatli istiyo
benim canimda cilekli puding istiyo usenmesem kalkip yapicam ama acayip useniyorummmmm
pek duzensiz sayilmaz canim ortalama 30-33gun suruyo stresli falan oldugum zaman 35i buluyo, vajinusmusken hic iliskiye giremedik ki spermler gitsin ama o zaman iyiki gitmemis vajiyi yenmeden hamile kalmak istemezdim :89:
slm kızlar aranıza yeni katıldım benimde sad 22aralık bu ay ovulasyon testi kullandım çift çizgileri görünce değerlendirdik hep.ama şimdi ovulasyon testi yaptım yine çift çizgi çıktı hemde kopkoyu.ve yumurta akı gibi yoğun akıntı geliyo neyin nesidir anlamadım sizde böyle bişey oldumu hiç....
eslemim günün gecmis merak ettim insallah batin gelmemistir daha
kızlar benim hiç keyfim yok benim koca maçta gelsin oyucam onu bu cumartesi günü maç yapıyor
ekinci bende bu ay ovulasyon testi yaptim normalde 16.gunum hep yumurtama gunum ve hep pozitifte gorurm ama bu ay 20.gunde pozitif verdi ve bugunleride degerlendirdim...derken ovulasyon tst btti bende yeni siparis verdim geldi testler;birtane yapayimm dedim yine koskoyu ccizgi cikti bir kacgundur halaa ayni devam eddiyordu bende icten iice galiba hammileyim diye sevindim sonra disari cikinca baska bir test aldim kaset tipi olanlardan onunlada yaptm diger test gibi deil ikinci cizgi cok soluk cikti anlicagin oyuna geldim buyuk ihtimall hamile dilim o aldigm testlerinde fotorafini cekip firmasina gondericem hatta diger testinde sizin testiniz bozuk falan dicem bakalim ne dicekler...bu arada soruna cevap vereyim eyer ovulasyon testi ikisi ayni koyulukta cikiyorsa hamile olabilirsin bunu anlamanin bir yolu var...adetguune kdar test yapmaya devam et eger hala cift cizgi cikarsa hamile olma ihtimalin yuksek yk cizgi bir iki gune siliklesirse ikinci kere yumurtluyor olabilirsin...bu arada pco yok dimi?pcolu bayanlarda yumutlama sorunu oldugu icin testler hep koyu iki cizgi oarak cikabiliyor bu arada batin ne zaman?batina kac gun kala yaptin?
kızlarr dün eşim beni sinemaya götürdü celal ile ceren süpermiş yaa tavsiye ederim gülmekten karnıma ağrılar girdii çok güzeldiii baya stres attımm
Ooohhh gezmis bunlaaarrr iyi bakalim bizde gecen hafta cem yilmaza gittik koptuk gulmekten yaaa gidin tavsiye ederim
benim ki de haftanın en az 2 günü maç yapıyor bazen 3 bile oluyor. aman küçücük yerdeyiz.ben sıkılıyorum o bari sıkılmasın gittin oynasın topunu.
canım benim de öyle oldu. ama benim hormon bozukluğum var o yüzden sürekli çift çizgi gördüm. hamile olduğunda da ovulasyon sürekli çift çizgi gösterirmiş kızz hamile olabilirsin
cnmm özlettin kendini nerelerdesinn evet bende kırmızılarıı gördüm maleseff benimde öyle bi kararım var bu ay da olmazsa biraz ara vericem güzel bi diyet hatta belki sporada giderimm biraz forma girip tekrar deniycem cnmmeslemcim nasılsın fazla gelemiyorum çok yoğunuz.naptın totemi kaldırmışsın?yeşilcikten sonra başka hamiş de çıkmamış olsun olur inş.bu arada ben 18 ocak ta gördüm kırmızıları yeni batım 18 şubat ama biraz ara vermeye karar verdik.çünkü biraz kilo vermeye karar verdim.2,5 kilom gitti çok şükür daha sonra çalışmalara devam etcez inş.sen neler yaptın?
kizlarrr sabah ki mide bulantisi bas agrisi ve halsizlikten sonra ovu. testi yaptim ilk dk da ikinci cizgi silik bi sekilde belirdi beklesem belki daha koyu olurdu ama beklemedim cope attim hemen, akintim da var ama saydam degil beyaz renkte bide sag kasigimda gunlerdir batma var acaba sag taraftan mi yumurtluyorum bilgisi olan var mi????
kizlar hesaplama yaptim ortala olarak adet gunlerim 33gunde bir oluyor ve yarindan itibaren yumurtlama donemine giriyorum demekki bu bende ki durumlar yumurtlama donemine girecegim icinmisss insallah tutar ama pek umitli degilim nolur dua edin olur mu bi bebegim olmasina cok ihtiyacim var