• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

Kızlar canım çok sıkkın... bu ovülasyon testini ya ben yapamıyorum yada bir yerde bi probelm var..18i yumurtlama günüm olmalıydı ama ayın 20si oldu daha çift çizgi görmedim, hep silik çizgi:50:
işin şu yönü var birde ben ayın 14ünde doktora gittim 15mm yumurtan dedi.yani yumurtam vardı ama gününü mü kaçırdım yoksa çatlamıyor mu? ne yapayım ben?

Canim bak dokr.un 15mm demis 21 22mm de catliyo yumurta bilgin olsun

bilemedim ki canım ya,testlerde mi bi bozukluk var acaba.yumurtlama sorunun var mıydı senin daha önceden falan?

canım testlerin bozuk olduğunu sanmıyorum. en son doktora gittiğimde de kist falan bişey demedi (zaten hiç bişey demedi sinir etti beni!), yumurtan var dedi ama ben yumurtanın olgunlaşması ve büyümesi ile ilgili sorun yaşayıp yaşamadığımı bilmiyorum...
bu ay olmazsa kesinlikle doktora yumurta takibi yaptırıcam, kaç para gider bu iş için bileniniz var mı?

Canim bak dokr.un 15mm demis 21 22mm de catliyo yumurta bilgin olsun

15 mmden 21-22 mm e kaç günde ulaşırki bir hafta geçti üzerinden doktora gittiğimden beri... 7 günde olması gerekmezmiydi?:43:

günaydın hepinize kızlar..yeni haftamız hayırlı olsun :)

bat ını bekleyenler regl olmasın
yumurtalama haftasında olanlar verimli geçirsin
hamileler bebeklerinin sağlık büyüdüğünü hissetsin
hepimizin kucağında sağlıklı mutlu bir bebek nasip eyle ya rabbim....

amin:21:

bugun benım normalde baslangıc gunum daha olmadım rabbım hayırlısını versın test yapsammı acaba

Dayanabiliyorsan bir kaç gün bekle derim ben, kesinliği artsın diye...
tam bat gününde yapsak bile çift çizgiye sevinilmiyor kesin değil diye düşünüyor insan, tek çizgi çıksa inanılmıyor regle kadar beklerim inanmam deniyor...bence üç gün falan sonra yap arkadaşım...
dayanamazsan beklemeye hemen yaparsın...

Kızlaaarr baska bir topicte karbonat testini okumuştum bugun yaptım umutlarım bosa cııktı dırek dıbıne coktu hıcbır sekılde kabarmadı yanı yıne hamıs deılımm offf offff:14:

ovu testinde çift çizgiyi yakaladım bugün tamamen, yarışmacı arkadaslarıma basarılar diliyorum :kkk:

Kızlaaarr baska bir topicte karbonat testini okumuştum bugun yaptım umutlarım bosa cııktı dırek dıbıne coktu hıcbır sekılde kabarmadı yanı yıne hamıs deılımm offf offff:14:

ben bu karbonat testine inanmıyorum, gerçeklik payı yok bence...karbonatla girdiği tepkime hamillikten çok kişinin yediği içtiği ile alakalıdır diye düşünüyorum... çok su içen birnin idrarındaki asit yoğunluğu azalacağı için dibe çöker mesela...takma bunu kafana bence.

ovu testinde çift çizgiyi yakaladım bugün tamamen, yarışmacı arkadaslarıma basarılar diliyorum :kkk:

ne kadar şanslısın yaa.. çıldırıcam bi ben göremedim şu çift çizgiyi yuh diyorum kendimeee:43:

bari siz iyi değerlendirinnn

ben bu karbonat testine inanmıyorum, gerçeklik payı yok bence...karbonatla girdiği tepkime hamillikten çok kişinin yediği içtiği ile alakalıdır diye düşünüyorum... çok su içen birnin idrarındaki asit yoğunluğu azalacağı için dibe çöker mesela...takma bunu kafana bence.

ne kadar şanslısın yaa.. çıldırıcam bi ben göremedim şu çift çizgiyi yuh diyorum kendimeee:43:

bari siz iyi değerlendirinnn

canım niye göremedin batın ne zaman?

cok tsk ederım umarım dedıgın gıbıdır ....son ıkı gun o zmn :) Allah'ım kucagımızı bos bırakmasın.

benim 3 günüm kaldı ama ben bugün kan testi yaptırdım ve sonuç şu an hastanede çook manyak heyecanlıyım... eşimi bekliyorum onun da okulda işi uzadıkça uzadı.....çatlıcam şimdi yaaa.... dua edin lüften...

canım niye göremedin batın ne zaman?

1 yada 2 şubat batım... ayın 14ünde doktora gittim 15mm yumurtan var dedi. reglim biter bitmez başlamıştım ovülasyon testine hep silik çizgiydi gittikçe silikleşti artık neredeyse görülmeyecek kadar silik...hiç koyulaşmadı yani, ne olduğunu anlamadım.
yumurtam vardı ama ya olgunlaşmadı ya da çatlamadı bilmiyroum

nasılsınız kızlar iyi haftalar hepinize bu gün doktora gittim simir testi sonuçlarını göstermeye çok şükür bişey çıkmadı ultrasonla da baktı kist felanda yok sadece iltihap varmış ilaç verdi ama şimdi kullanma hamilelik olabilir dedi bat yakın olduğu için şimdi görünmüyo varsa çok küçüktür zaten sen her ihtimale karşı batı bekle ondan sonra kullanırsın dedi ümitlensemmi ümitlenmesemmi bilemedim acaba orda bişeyler gördü ondan öyle söyledi anlamadım ama ultrsasonla bakarken buralarda acıma varmı diye sormuştu ya ben nekadar salağım niye sormadımki bişeymi gördün hamileliğe benzer diye oooooooffff salak kafam

1 yada 2 şubat batım... ayın 14ünde doktora gittim 15mm yumurtan var dedi. reglim biter bitmez başlamıştım ovülasyon testine hep silik çizgiydi gittikçe silikleşti artık neredeyse görülmeyecek kadar silik...hiç koyulaşmadı yani, ne olduğunu anlamadım.
yumurtam vardı ama ya olgunlaşmadı ya da çatlamadı bilmiyroum

olgunlaşmamış olabilir canım sen testi yapmaya devam et reglin düzensiz mi? bide bol bol incir ye yumurtalara çok iyi geliyomuş

nasılsınız kızlar iyi haftalar hepinize bu gün doktora gittim simir testi sonuçlarını göstermeye çok şükür bişey çıkmadı ultrasonla da baktı kist felanda yok sadece iltihap varmış ilaç verdi ama şimdi kullanma hamilelik olabilir dedi bat yakın olduğu için şimdi görünmüyo varsa çok küçüktür zaten sen her ihtimale karşı batı bekle ondan sonra kullanırsın dedi ümitlensemmi ümitlenmesemmi bilemedim acaba orda bişeyler gördü ondan öyle söyledi anlamadım ama ultrsasonla bakarken buralarda acıma varmı diye sormuştu ya ben nekadar salağım niye sormadımki bişeymi gördün hamileliğe benzer diye oooooooffff salak kafam

biraz daha bekle canım inşalah hayırlı haberler alırsın

kızlarr napıosunuzz çok yorgunum dünden berii tyemizlik yapıorum bide yatak odam biraz küçük beşik için hiç yer kalmıodu dün eşimi ikna ettim eşyaların şeklini değiştirdikk beşiğimiz içi kocaman yerimiz kaldı :9::9::9: bebişimizin yerini hazırladık artık gelir inş...:9::9::9:
perşembe günü bel çektircem bakalım inş. fayda ederr

Back