- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
ahh cnm nerdeeeee totem yaptık burdaki arkadaşlarla yeşilciğin tuttu benimde tutar inş. 2 gün var adetime bakalım inş. güazel haberler alırım bu günnn
cnm yaa msj atıodum sana msj kutusu doluymuş seninn atamadım cnm kızma bana ama kendine bi sübyan muskası yazdır cnm düşüklerin sebebi olabilio bişi kaybetmezsin dedim yaa kuzenimin 2 düşüğü oldu muska yazıldı ona 3. nur topu gibi maş. 1 yaşına gircek esmamızz bide görsen bal küpü maviş maviş güzler gamzeli yanaklarr allah nazarlardan saklasınn cnm sende bi denee yaa çok içten söylüorum gerçekten bence fayda ederr
SLM KIZLAR NASILSINIZ
SAYFAMIZ YİNE CANLANMIŞ MAAŞALLAH
ESLEM NERELERDESİN SEN BAK SEN YOKKEN SAYFAMIZ BOMBOŞ KALIYOR
BUGUN YENİ ARKADAŞALRDA GELMİŞ
HOŞGELDİNİZ KIZLAR SİZDE
insalalh senin meleginde yakinda gelecek aslinda iyi fikiryok niye kizim eslemim valla artik herseyi deniycem saol bitanem cünkü yapacak biseyim kalmadi rabbim hepimizin yardimcisi olsun...topigine ugrarim artik...böyle uzak kalinca ne olup bittigini ögrenemiyorum..inslalah senin takvimin ykinda gercek olacak
Bende doktora gittim bugun yine kan testi yaptırmak için
kendisine nasıl hitap edeceğimi gerçekten bilemiyorum doktor müsvettesi
Dün bana gayet normal bi şekile ya hamilesi yada düşük yapıyorsundur yarın kanama kesilirse gel dedi
bugun gittim kontorl falan yok git kan ver belki dış gebelik olabilir dedi ya sinir oldum resmen allahtan bu ay kendimi hazırlamamıştım
insanın psikolojisi nasıl bozuyor böyleleri
testin sonucuna gelince test temiz ne kist var ne bebek ne düşük nede dış gebelik
çok şükür
napıyım yaa biraz elişimi yapıyım diorumm cnm bitiriyimde üstümde yük kaldı şimdi bide hamilelik falan olursa yapamam doğru düzgünnn dieee sen nasılsın cnmm
pislik şey banada öyle yaptı geçen doktorun biri sinir etti beni bazı doktorlar çok gıcık oluyoo gerçekten cnm çok sevindim bi sorun olmamasına benimde geçen ay bi kesildi bi arttı hep kahverengi sihay geldi cnmm belki strestendir cnm takma kafana güzel çıkış sorun yok ne güzell
Aynen cnm ya bende hamilelikten baska bisi istemiyorum sadece saglik olsun Allah im isteyen herkese versin düsmanimi bile evlat hasretiyle sinamasinbenimde tarihim bu cumartesi ve aynıııııı belirtiler bende de var inşallah hamileyizdir İnşallah... şuan hayatta hiçbirşeyi bundan çok istemiyorum...
bu 6 gün nasıl geçecek bilmiyorum(( dipteyim sondayım depresyondayım... sadece yemek yiyip uyuyorum ((
sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olsun inşallah...
belirtilerin psikolojik değilse, hamilelik gibişimdi 1 hafta geçmek bilmez sana.. hadi bakalım
Aynen cnm ya bende hamilelikten baska bisi istemiyorum sadece saglik olsun Allah im isteyen herkese versin düsmanimi bile evlat hasretiyle sinamasin
gunaydın herkeseeeeeeeeeeeeee
gunaydın ,,
son ıkı ,,var mı bıseyler gelen falan,,,
agrı var canımmmm sancı var
ben adet gunumu yanlıs hesaplamısım aslında bugun adet gunummus :)) ocak 1 dıe sayıyodum megersı aralık 29 da temızlenmısdım takvıme bakınca fark ettım
yanı 21 .gundeyım ve adet oldum az once ,,9 aydır karavana uff uffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?