• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

yeşilcik sen hayıt suyu kullanmış sanırım nasıl kullandın tadı ve kokusu çok kötü bidemi bulandırdı kusacaktım nerdeyse
kutunun üstünde suyla karıştırıp için diyor sen nasıl kullanmıştı anlatırmısın:3::3::3::3:

bu hayıt suyu nedır arkadaslar?
bilimsel olarak yenılen ıcılen seylerın bole bır ıse yaramadıgı soylenıyor aslında ama ben encok kulaktan duyma seyşerın yan etkısınden korkuyorumm

iyiyim iyi canım bomba gibiyim:21::21::21: çok şükür kırmızılar geçince normale döndüm
sen nasılsın bebeğimiz nasıl canım:emir_bebek::nazar:

sevindim canım normale dönmene :)

Ben de iyiyim bebek de iyidir umarım bana biraz ağrı yaşatıyo ama olsun :)) Yarın da kesemzi görürsek daha bi mutlu olucaz.

Aman yesilcik sorma bilgisayarimiz bozuldu internet gitti yeniden baglattik bilgisayar aldik o da bozuk cikti esim aldi.goturdu bakalim napicaklar simdi telefondan giriyorum eslem kiz korkmiyim diyorum ama bak mesela simdi bile korkuyorum yaaa :( zaten oraya gidene kadar korkarim ben kapidan iceri giriyim gecer hepsi

hele yokluğun belli oluyor rüyacan. Belki de rahim filmine gerek kalmayacak bu ay süpriz bir hamilelik olur inşallah öyledir de gerek kalmaz çektirmene :)

amin canım inşallah bak 3 gün kalmaz normale dönersin bu ay farklı seyler yapalım hem vucud hemde kafayı güzel hazırlayalım diyorum :46::46::46::46:

yeşilcik
fincan mı ben öyle bi bardakta içtim ki bitmek gbilmedi bende öyule yapım o zaman meyve suyuyla karıştırim içim
sağol canım bilği verdiğin içn bide kaç gün kullandın

kızlarrrr dün çalışmalara başladıkk ama hiç umudum yokkkkkkkkkk :14::14::14:

neden mi?

eşim bi yemin etmişti eğer bi daha sigara içersem çocuğumuz olmasın demişti ve yine de içtii çok sinirlendim böyle bi yeminin üstüne nasıl içebilir yaaa onun evladından daha mı önemliii düşündükçe eşimi falakaya yatırasım geliyo yaaa :47::47::47::47: o yüzden ne kadar çalışma yapsakta ben artık umudumu kestim tamamen inşallah Rabbim onu affeder onun yerine sürekli tövbe ediyorum rabbim benim için verir inşallah, çünkü bana benim canımdan benim kanımdan sarılınca tüm sıkıntılarımı unutturacak bi can lazım bi bebeğim olsun çok istiyorummmm offffffffffffffff :43::43::43::14::14::14::14::14::14::14::14:

sevindim canım normale dönmene :)

Ben de iyiyim bebek de iyidir umarım bana biraz ağrı yaşatıyo ama olsun :)) Yarın da kesemzi görürsek daha bi mutlu olucaz.

hele yokluğun belli oluyor rüyacan. Belki de rahim filmine gerek kalmayacak bu ay süpriz bir hamilelik olur inşallah öyledir de gerek kalmaz çektirmene :)

sağol canım inşallah keseyide görürsün kalp atışlarında sonrada rabbim kocagınıda almayı nasip eder inşallah:nazar:

canım ben onu meyvesuyuna karıştııp içiyodum burnumu kapata kapata zaten kahve fincanıyla içtiğim için hemencecik içiveriyodum.

canım adetin bitince başlarsın içmeye bi bitkinin suyu tadı biraz buruk ama meyvesuyuyla ya da suyla karıştırp içeceksin. Yumurtlama açısından faydalıymış. Eşinin kullanacağı şeyin de bi adı yok bizim kullandığımızı aktar kendi özel bi karışım yapmıştı içine ne koydu bilmiyorum yanii,. Siz de iyi bir aktar bulursanız yardımcı olacaktır. Saraçoğlu saraymacunu diye bir tarif vermişti o da çok faydalıymış hem kadın hem erkek kullanabiliyomuş o tarifi bulabilirsen onu kullan derim.
tmm cnm bende deniyim bu ay belki faydası olurr bende daha öce bi aktara gitmiştim sana bi karışım hazırlıyım hemen hamile kalırsın çok faydalı bana gelen çok kişi bununla hamile kaldı dedi ama 150 lira para istedi bende güvenemedim ama diorum şimdi gidip yaptırsammı diyee
amin canım inşallah bak 3 gün kalmaz normale dönersin bu ay farklı seyler yapalım hem vucud hemde kafayı güzel hazırlayalım diyorum :46::46::46::46:

nasıl bişi yapalım cnmm benim aklımdan hiç çıkmıo diyolar yaa kabullenmiş bizim çocuğumuz olmaz demişler boşvermişler sonra olmuş çocuk die ben hiç kabullenemiorum nedense hiç aklımdan çıkaramıorum eşim bile dio bazen oturduğun yerde dalıp gidiosun diee

kızlar bide bişi diycem az önce annemi aradım hastalandımn die bana dediki bi komşu demiş anneme onların orda bi kadın varmış adetliyken bel çekiomuş bardaklaa herkes hamile kalıomuşş benim ananeminde olmamış çocuğu bel çektirmiş anneme kalmış annemde dio gidelim die siz hiç duydunuz mu kızlarr

yeşilcik
fincan mı ben öyle bi bardakta içtim ki bitmek gbilmedi bende öyule yapım o zaman meyve suyuyla karıştırim içim
sağol canım bilği verdiğin içn bide kaç gün kullandın

birhafta 10 gün kadar kullandım ama adetlerin düzenli değilse bir sonraki adete kadar kullan derim.

neden mi?

eşim bi yemin etmişti eğer bi daha sigara içersem çocuğumuz olmasın demişti ve yine de içtii çok sinirlendim böyle bi yeminin üstüne nasıl içebilir yaaa onun evladından daha mı önemliii düşündükçe eşimi falakaya yatırasım geliyo yaaa :47::47::47::47: o yüzden ne kadar çalışma yapsakta ben artık umudumu kestim tamamen inşallah Rabbim onu affeder onun yerine sürekli tövbe ediyorum rabbim benim için verir inşallah, çünkü bana benim canımdan benim kanımdan sarılınca tüm sıkıntılarımı unutturacak bi can lazım bi bebeğim olsun çok istiyorummmm offffffffffffffff :43::43::43::14::14::14::14::14::14::14::14:

ayy ayberk ece cim senin koca tam dayaklık bir iş yapmışş ama madem yeminini bozmuş 3 gün oruç tutması gerekiyor. İnşallah Allah bu duruma rağmen bebeğinizi gönderir sen merak etme her dua hemen kabuul olmuyor öyle o yüzden canını sıkma dua etmeye devam et

bu hayıt suyu nedır arkadaslar?
bilimsel olarak yenılen ıcılen seylerın bole bır ıse yaramadıgı soylenıyor aslında ama ben encok kulaktan duyma seyşerın yan etkısınden korkuyorumm

valla canım umut dünyası ne duyuyorsak yapıyoruz işte inşallah işe yarar
hem yeşilcik arkadaşımızda kullanmış onda işe yaramış darısı bizim başımıza inşallah

İnsallah yesilcik ama sanmiyorum bu ay da olmadi kismet yaaa dusunmicem artik dusundukce kendimi yipratiyorum hepiz oyleyiz yipraniyoruz bak sende ne zaman olucak diyordun demek zamani varmis

tmm cnm bende deniyim bu ay belki faydası olurr bende daha öce bi aktara gitmiştim sana bi karışım hazırlıyım hemen hamile kalırsın çok faydalı bana gelen çok kişi bununla hamile kaldı dedi ama 150 lira para istedi bende güvenemedim ama diorum şimdi gidip yaptırsammı diyee

nasıl bişi yapalım cnmm benim aklımdan hiç çıkmıo diyolar yaa kabullenmiş bizim çocuğumuz olmaz demişler boşvermişler sonra olmuş çocuk die ben hiç kabullenemiorum nedense hiç aklımdan çıkaramıorum eşim bile dio bazen oturduğun yerde dalıp gidiosun diee
kızlar bide bişi diycem az önce annemi aradım hastalandımn die bana dediki bi komşu demiş anneme onların orda bi kadın varmış adetliyken bel çekiomuş bardaklaa herkes hamile kalıomuşş benim ananeminde olmamış çocuğu bel çektirmiş anneme kalmış annemde dio gidelim die siz hiç duydunuz mu kızlarr

Canım bizde aktara 150 lira para vermiştik pahalıydı ama çok şükür işe yaradı.

Bu bel çekme olayını ben duydum mu gördüm mü okudum mu bi yerden ama öyle bişey hatırlıyorum. FAkat sen yine de deneme derim. Ne de olsa tehlikeli bi şey.

neden mi?

uzulme tatlım ALLAH senın dualrını kabul eder,uzuldugunuzu bı anlık cumle oldugunu gorur korur sızı merk etme

birhafta 10 gün kadar kullandım ama adetlerin düzenli değilse bir sonraki adete kadar kullan derim.

ayy ayberk ece cim senin koca tam dayaklık bir iş yapmışş ama madem yeminini bozmuş 3 gün oruç tutması gerekiyor. İnşallah Allah bu duruma rağmen bebeğinizi gönderir sen merak etme her dua hemen kabuul olmuyor öyle o yüzden canını sıkma dua etmeye devam et

adetlerim düzelli canım bende 10 gün kullanım ozaman :34: teşekkür ederim

sürekli dua ediyorum Allahım kabul etsinnn artk bi şekilde ettiği yemine tövbe etsin söyliyim oruç tutsun namaz kılsın eğer bu yüzden bebeğimiz olmazsa çok üzülücem :14::14::14:

neden mi?

heeeelee bakın kimleri görüyorum burda (ayber ece) sizi görmek ne büyük şeref :42::42::42:
özletiyorsunuz kendinizi ama olmuyor çok ayıp :9::9::9:

canım bu bel çekme olayını hiç duymadım çok mantıklı gelmedi bana ama geçen eşimde aktara gitti adam bi şey önermiş fiyatı 150lira çok etkili olduğunu falan söylemiş ama bildiğiniz gibi eşim yeni işe girdi taksitler borçlar fila o kadar parayı veremedik açıkçası onun yerine 35liralık başka bişey almış tadı falan çok iyi ve içeriğindekileri de araştırdım etkili bişeye benziyo bu ay başladık ikimizde yemeye ama bilemiyorum sonu ne olacak istersen sende dene :26::26::26:

neden mi?

canım üzülme keşke kocanda böyle bişey söylemesiydi siğara çok fena bişey bende kullanıyorum bende eşime söz verdim inşallah tutabilirim sözümü
daha önce bişey duymuştum yeminin bozdugun zaman başını üstünde ekmek ve tuz çevirip bi fakire vermek gerekirmiş sende böyle yap belki doğrudur canım

Canım bizde aktara 150 lira para vermiştik pahalıydı ama çok şükür işe yaradı.

Bu bel çekme olayını ben duydum mu gördüm mü okudum mu bi yerden ama öyle bişey hatırlıyorum. FAkat sen yine de deneme derim. Ne de olsa tehlikeli bi şey.

Bence deneme eslemcim ben olsam denemem tabi yine de sen bilirsin
ayy cnm bende cumartesi gidip onu alıyım eşime desem kızar şimdi hemde cebinde o kadar parası yok adamın benim kenarda var param onla alıyımm inş. fayda eder ben aktarın kendi hazırlıycak dedim ama demekki her aktar yapıoo o zaman güvenirimm
canım bu bel çekme olayını hiç duymadım çok mantıklı gelmedi bana ama geçen eşimde aktara gitti adam bi şey önermiş fiyatı 150lira çok etkili olduğunu falan söylemiş ama bildiğiniz gibi eşim yeni işe girdi taksitler borçlar fila o kadar parayı veremedik açıkçası onun yerine 35liralık başka bişey almış tadı falan çok iyi ve içeriğindekileri de araştırdım etkili bişeye benziyo bu ay başladık ikimizde yemeye ama bilemiyorum sonu ne olacak istersen sende dene :26::26::26:

cnm bel çekme dedğim bele bardak kapayıp çekiolar ya öyle bende ilk duyduğumda aklıma kollarımdan biri ayklarımdan biri çekicek gibisinden bi senaryo geçmişti ama ben sadece uzanıcam belime bardak kapayıp çekicekler o kadar annem babama bile yapıodu beli ağrıdığı zamann hemen geçiodu şimdi bi araştırdım gerçekten hamile kalanlar varmış bel çekmeylee

Back