batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

allah yardımcımız olsun yasadıklarımız kolay degıll cocugu olanlar anlıyamaz bu duyguyu çok kotuu bişiiama isyan etmeden bu imtihanı gecmek lazım

Öğretmenim canım. Ama çok okuyan araştıran öğretmenlerdenim. bazen yazılarımı okuyunca diyorum derste anlatsam aynı şekilde anlatırdım bu kadınlar kulübü arkadaşlarımı acaba sıkıp bunaltıyormuyumdur?
sürçi lisan ettiysem affola herkes kendisiyle ilgili en doğru kararları kendi verir ve bilir ama ben bildiğim bişey varsa söylemeden de duramıyorum. bana ne diyemiyorum

sizleri seviyoruuuummm hadi inşallah bu ay hepimizin gönlüne göre olsunnnn :)

çiş çiş olalı bole kıymete bınmedı bole talep gormedı
ayy çok güldüm yaaa

belli cnm ya yazımlar falan baya düzgün maş. ne öğretmenisin edebiyat mı cnm benim abimde matemat,k öğretmeni yani kadrolu deilde anlaşmalıı

eslemciğim çıkmam gerekiyor ama sana bir şey danışmam lazım...
ovülasyon testinde çift çizgi çıktığı yumurtlama günlerinde; ikinci çizgi idararı koyar koymaz hemen koyulaşıyor mu ve c çizgisi kadar kolu oluyor mu sen gördün mü o durumu?
benim pazartesi yumurtam 15mm di. şimdi eli kulağında olması lazım çatlama için ama teste bir değişiklik yok hep aynı çıkıyor...

cnm bende ikinci çizgi ilk iki gün silik çıktı ve 2. dakkadan sonra çıktı 3. gün hemen ve ilkinden bile koyu çıktı cnm 2. dakikın sonun baya bi koyu oldu ama ben 3 günde çalıştım cnmm

eslemim masallah topiginde hamileler cogalmis

yesilcikte hamiyleymis bi onu tanidim pureipekimin topigindeydi oda

kızlarr naptınız siz ya. bir gittim geldim sayfaları doldurmuşsunuz eslemciğim ben 2 yasini okudum. diğerlerine katılabilirmiyim bilmiyorum az önce tuvalete gittim kanama gibi bişey var. pembemsi. hani kahverengi leke için gitmiştim ya doktorun verdiği ilaçları kullandım kahve akıntı bitti kanama başladı yaa offfff.

cnm 10 günü geçince özür diye biliorum amaaa bilmiorum kii

haklısın vazgectım galıba tahlıl yaptırmaktan bır hafta daha bekleyelim bakalım inş. hakkımızda hayırlısı olur evet dusuk yaptıgımı bılmem daha cok uzer benı saol yorumların için

cnm sen nerelerdesin yaa geçmiş olsun cnm okudum diğer topiktee napıosun şimdi tedaviye devammıı cnmm

saol eslemim tedaviye devam:26:bide romatizmaya bakilacak doktorum oda düsüklere sebep diyo..bide ona baktiracam hayirlisi:26:...rabbim inslalah bir gün bizlerinde yüzünü güldüdürür

bitanem hamilemisin bilmiyodum hayirliolsun yeni gördüm takvimi

ahh cnm nerdeeeee totem yaptık burdaki arkadaşlarla yeşilciğin tuttu benimde tutar inş. 2 gün var adetime bakalım inş. güazel haberler alırım bu günnn
cnm yaa msj atıodum sana msj kutusu doluymuş seninn atamadım cnm kızma bana ama kendine bi sübyan muskası yazdır cnm düşüklerin sebebi olabilio bişi kaybetmezsin dedim yaa kuzenimin 2 düşüğü oldu muska yazıldı ona 3. nur topu gibi maş. 1 yaşına gircek esmamızz bide görsen bal küpü maviş maviş güzler gamzeli yanaklarr allah nazarlardan saklasınn cnm sende bi denee yaa çok içten söylüorum gerçekten bence fayda ederr

SLM KIZLAR NASILSINIZ
SAYFAMIZ YİNE CANLANMIŞ MAAŞALLAH
ESLEM NERELERDESİN SEN BAK SEN YOKKEN SAYFAMIZ BOMBOŞ KALIYOR
BUGUN YENİ ARKADAŞALRDA GELMİŞ
HOŞGELDİNİZ KIZLAR SİZDE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…