he dıon kı tum cınslıkler bende :))))))))))))))))))
çiş çiş olalı bole kıymete bınmedı bole talep gormedı
kızz şiir gibi konuşmuşun valla doktormusun hemşiremi kızımm dediğin gibi cnm biz çürüğüz analarımız taş gibiymiş vallaa biz iki iş yapıoz bayılıoz annem bana hamileyken sırtında odun torbası 250 tane merdiveni kaç kere inmiş çıkmışş eve taşıycam da soba yakıcam diee biz yapsak oracıkda düşürürüz inanki çocuğu
ayy çok güldüm yaaaçiş çiş olalı bole kıymete bınmedı bole talep gormedı
Öğretmenim canım. Ama çok okuyan araştıran öğretmenlerdenim. bazen yazılarımı okuyunca diyorum derste anlatsam aynı şekilde anlatırdım bu kadınlar kulübü arkadaşlarımı acaba sıkıp bunaltıyormuyumdur?
sürçi lisan ettiysem affola herkes kendisiyle ilgili en doğru kararları kendi verir ve bilir ama ben bildiğim bişey varsa söylemeden de duramıyorum. bana ne diyemiyorum
sizleri seviyoruuuummm hadi inşallah bu ay hepimizin gönlüne göre olsunnnn :)
eslemciğim çıkmam gerekiyor ama sana bir şey danışmam lazım...
ovülasyon testinde çift çizgi çıktığı yumurtlama günlerinde; ikinci çizgi idararı koyar koymaz hemen koyulaşıyor mu ve c çizgisi kadar kolu oluyor mu sen gördün mü o durumu?
benim pazartesi yumurtam 15mm di. şimdi eli kulağında olması lazım çatlama için ama teste bir değişiklik yok hep aynı çıkıyor...
eslemim masallah topiginde hamileler cogalmis
yesilcikte hamiyleymisbi onu tanidim pureipekimin topigindeydi oda
kızlarr naptınız siz ya. bir gittim geldim sayfaları doldurmuşsunuzeslemciğim ben 2 yasini okudum. diğerlerine katılabilirmiyim bilmiyorum az önce tuvalete gittim kanama gibi bişey var. pembemsi. hani kahverengi leke için gitmiştim ya doktorun verdiği ilaçları kullandım kahve akıntı bitti kanama başladı yaa offfff.
cnm 10 günü geçince özür diye biliorum amaaa bilmiorum kii
Kızlar hepimiz aynı durumdayız. Bu bebek meselesi bizim sabırla imtihanımız inşallah hepimiz de başarıyla verip güzel anneler olacağız.. bazılarımız bu ya bazılarımız bir sonraki ya da sonraki ay... Gününüze şunun şurasında 4 gün kalmış idrar testi neyse de kan testi yaptırmayın size nacizane tavsiyem. Bat geçmeden kanda çıkan pozitiflikte negatiflikte bir şey ifade etmiyor. şimdi düşük bir değer olarak çıksa kanınızda yine sevinemeyeceksiniz bu sefer daha büyük endişlerle kaplanıcaksınız... gebeliklerin yarısı regl günü kasılmalar sebebiyle bebeğinde tam tutunamaması sebebiyle biz hiç fark etmeden düşüyor... benim en korktuğum şey vücudumda taşıdığım bir canın düşmüş olduğunu bilmek...çünkü saçma paranoyalara bağlarım aman şunu yedim ondan mı düştü, merdiveni koşarak çıktım ondan mı düştü vs...
bence merakla beklemek üzülmekten iyidir...
ben sadece yumurtlama haftamda çok stresli oluyorum, sizin o haftanız geçmiş elinizden geleni yapmışsınız olduysa hep birlikte halay çekeriz olmadıysa hep birlikte bir sonraki aya hazırlanırız
evet doğru 10 günü geçti ama bu gelen adet mi bilemedim. 2 aydır çektiğim ne benim yaa off. çok yoruldum, çok bunaldım artık.
cnm sen nerelerdesin yaa geçmiş olsun cnm okudum diğer topiktee napıosun şimdi tedaviye devammıı cnmm
saol eslemim tedaviye devam:26:bide romatizmaya bakilacak doktorum oda düsüklere sebep diyo..bide ona baktiracam hayirlisi:26:...rabbim inslalah bir gün bizlerinde yüzünü güldüdürür
bitanem hamilemisin bilmiyodum hayirliolsun yeni gördüm takvimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?