batıma 3 gun kaldı kıslar stersen çatlıycam
aynen cnm bende öyleyim cuma veya cumartesi olmam gerek ama şuanda sanki adet olcakmışım gibi karnım ağrıoo sende de varmı ağrılarr
kızlar ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten sonra kaç saat içinde yumurtalar çatlıyor[biraz bilgi verseniz bu ay bende alacamINDENT][/INDENT]
evet kısmen gırıyor canım ama asşğıda hamıs takvımın var senın
batıma 3 gun kaldı kıslar stersen çatlıycam
cnm onu öylesine yaptık totem diyim yani arkadaşlarla birlikte kaldırmıycaz inş...
benim karnımda çok şişlik ve sol kasığımda ağrı var sanırım adet olucamm
cnm onu öylesine yaptık totem diyim yani arkadaşlarla birlikte kaldırmıycaz inş...
benim karnımda çok şişlik ve sol kasığımda ağrı var sanırım adet olucamm
aynen benımde 3 gu kaldıı,,,,,sınır oluyommmmmmmmmmmmmmm
yok cnm daha 38 olduueslemciğim , swwty arkadaşımızın yasini bitti mi? bitmediyse bugün 1 tane alabilirim
hamılesın nasıl adet olcan,,,
belirtin varmı canım hamıs belirtisi:26::26:
yok cnm daha 38 olduu
yok kız hamile değilim hamillelik takvimini diosan onu öylesine yaptık
yok cnm daha 38 olduu
yok kız hamile değilim hamillelik takvimini diosan onu öylesine yaptık
yuh bende takvımde hamıle dıo nasıl adet olcak dıom:) du bakalım ınsallah ugurlu gelırde hamılesındır :))cok var mı bat a ?
ya adet gecmeden belırtı olmuo kı ,,o yuzden pek takılmıom,,
uc gun kadar once sankı yumurtlar gıbı agrım oldu ,,arada belım agrıo ,ama sonucda ayakda cok kaldım bu ara,,
he sadece dıkkatımı ceken akıntım yok hıc onu anlamadım gıttı,
arada goguslerım acıo ama o da adet olcaksam eger onunla alakalıdır dıe dusunuorum,,
sende var mı bıseyler ?
cnm ya evet işimi bitirmeye çalışıorum kusura bakmayın canlarımm
cnm bende tam adını hatırlamıorumm
cnm yaa siz nie girmiosunuz girin sayfamızı canlandırınn boş kalmasınn bende vakit buldukça girmeye çalışıcamm
kızlar yaa daha adetime 2-3 gün var ama karnım çok ağrıo sanki hastalınacakmışım gibi sol kasığıma sancı giriyo vee karnımda bi şişkinlik hissediyorum süreklii yeşilcik sende de oldumu cnm bunlarr yoksa adet mi olcamm
o zaman ben 2 tane alayım 1 taneyi de birisi alsın da tamamlayalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?