• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

Slm kızlar
bende kırmızı kart yedim keyfim hiç yok bunalıma girdim:50::43::43::43::43::20::20::20:
Cumartesi öğlen kanam oldu kesildi sonra çamur gibi bişeyler geldi dünde öyle devam etti ama bu sabah kanama tamemen başladı ilk defa öyle oldu nedenini bilen var mı kızlar :18::18:

Slm kızlar
bende kırmızı kart yedim keyfim hiç yok bunalıma girdim:50::43::43::43::43::20::20::20:
Cumartesi öğlen kanam oldu kesildi sonra çamur gibi bişeyler geldi dünde öyle devam etti ama bu sabah kanama tamemen başladı ilk defa öyle oldu nedenini bilen var mı kızlar :18::18:

stresten dolayı sökülememiş olabilirsin canım bu durumu yaşayan arkdaşlardan biliyorum.

Kendini üzme önümüzdeki aya daha iyi hazırlanırsın. Eşine ve kendine takviye bişeyler yap

Çok fazla yemek yeme ama bol bol oda sıcaklığında su iç. takribi 2litre kadar. Bir bebeğin anne vücuduna tutunabilmesinin 1. numaraları yardımcısı sudur.. Sonucunu yaz buradan bize de

bunu öğrendiğim iyi oldu çünkü gayet az su içen biriyim maalesef :( teşekkür ederim tavsiyeniz için hemen içmeye başladım bile...
çarşamba günü doktordan gelince yazıcam sonucu... inşallah hamişimdir :34:

stresten dolayı sökülememiş olabilirsin canım bu durumu yaşayan arkdaşlardan biliyorum.

Kendini üzme önümüzdeki aya daha iyi hazırlanırsın. Eşine ve kendine takviye bişeyler yap

her ay kendimi kandırırdım hamileyim diye bu ay kandırmadım
biliyorum hasta olacagımı ama gel görki insana zarar veren yine kendisi
bedenim benim hamile olduguma inandırmak için elinden geleni yapıyor
sonun da beni üzmek hoşuna gidiyor galiba :36::36::36::36::36:

ben bu ay yumurtlama zamanı acayip grip oldum 2haftada zor geçti. Antibiyotik, soğuk algınlığı ilacı filan kullandım . Bat da yarın ..hamile olma olasılığı olmaz değilmi? bu kadar ilaç , griple filan?

Batın bugün müydü blue cim??

Önümüzdeki ay çalışmalara devam edersiniz ve inşallah bebiş gelir

yaeındı canım :( ama bugün geldi...bu ay baştan sona tetkiklerimi yeniden yaptırıp yaa bismillah diycem yeniden...inşallah gelir bidahaki ay inatçı bebeğim canım çok saol...

Kizzzzlllaaaaaarrrr k.bakmayin bayadir giremedim eslemcim tam o gun sana cevap yaziyordum bilgisayar bozuldu internet gitti hepsi ust uste geldi eslemcim sen faceden yazmissin ama esim acikmis ben degildim o kus falan degiliz kiz simdide bi wifiden baglandim inteneti tekrar baglicaklarmis artik ne zaman gelirler bilmiyorum yesilcik hamileymis galiba esim soyledi sen yazmissin :D hadi hayirli olsun benim de bakalim 9 gun kaldi haberdar ederim ben seni canim hadi optum kocamaaaaannnn

selam kızlar

bugün kontrolüm vardı malesef istenen ölcüde olusmamıs yumurtalarım önümüzdeki ay 3.doza çıkıyorum 1den 3e cıkcaz yani hayırlısı bakalım

müjdeler ossun çikolata kistim varmış buyur burdan yak çikolata kisti olan varmı kızlar durumunuz ne doktorunuz ne dio paylaşalım. benim ki adetin 3. günü gel hormanlar bakalılm ona göre rahim filmi ve kanallara bakalım dedi:S

ben bugün dayanamadı test yaptım negatif çıktı :5:
45.günüm bugün geç yumurtldığım için yine yumuırtlayamadım heralde bebekten falan değilmiş yani:5:

tşk ederim kapıda ödeme varmı.ara ara yazılanları okuyorum inanınkki heycan yapıyoruz bende bu ay tutmuştu ama kimyasal gebelikti cuma günü sonlandı temizlenince yummurtlama dönemini fark edemeyebilirim diye bu ayda bunu kulanacam.eslemcim sen gebe değilsin demi bir kaç yerde sormuşlar sana açıkcası bende merak ettimyazının altında bebeğin tahmini doğum tarihi yazıyor

yok cnm ben hamile değilim daha adetime 4 gün var adetime bebeğin doğum tarihini siteden hesaplayabiliosun cnm

kızlar esra erola bi kız çıktı şimdi görme engelli doğuştan annesi hamileyken düşsün diye hap içmiş ondan dolayı kör olmuş çok üzüldüm yaa nasıl bi annedir bu nasıl bi insannasıl kıyıyosun o cana ki bide hiç arkasında durmuyolarmış dışlıyolarmış sürekli engelli diye rabbim yardımcısı olsun çok üzüldüm :47::47:

Kizzzzlllaaaaaarrrr k.bakmayin bayadir giremedim eslemcim tam o gun sana cevap yaziyordum bilgisayar bozuldu internet gitti hepsi ust uste geldi eslemcim sen faceden yazmissin ama esim acikmis ben degildim o kus falan degiliz kiz simdide bi wifiden baglandim inteneti tekrar baglicaklarmis artik ne zaman gelirler bilmiyorum yesilcik hamileymis galiba esim soyledi sen yazmissin :D hadi hayirli olsun benim de bakalim 9 gun kaldi haberdar ederim ben seni canim hadi optum kocamaaaaannnn

bende baktım görülmüş dedim heralde bunun interneti gitti eşide biyerden girince görmüştürr :9::9::9:
çabuk bağlasınlar internetini özledik senii :5::5::5:

kızlar esra erola bi kız çıktı şimdi görme engelli doğuştan annesi hamileyken düşsün diye hap içmiş ondan dolayı kör olmuş çok üzüldüm yaa nasıl bi annedir bu nasıl bi insannasıl kıyıyosun o cana ki bide hiç arkasında durmuyolarmış dışlıyolarmış sürekli engelli diye rabbim yardımcısı olsun çok üzüldüm :47::47:

malesef böyle olaylar çok canım zamanında banada yapılmış ilaç içmeler karnına kayayla vurma vs. e ne yapsın haklı tabi 6 çocuğa bakabilmiş ama 7. zor gelmiş ama ben inatçıymışım o zamandan düşmemişim e tabi baktıki olmuyo doğmuşum zaten 7 aylıkken sonra hastanede bırakıp kaçmak istemişler oda olmamış niye ? çünkü şimdiki ailemin çocukları olmadığı için bize ver madem istemiyosun demişler eeee hazır kurtulma yolu açılmış hemen vermişler beni kurtulmuşlar şimdi de beni görünce öyle bir sarılıyolarki sanarsın yeniden içine sokacak yok öyle paşaaaaaam doğuran değil büyüten anadır eh bende de iz bırakmadı bıraktıııı gözlerim doğuştan problemli miyop ve astigmat var kemiklerim çok kuvvetli değil özellikle bilek kısımlarım biraz fazla iş yapsam çay kaşığını kaldıramaz oluyorum amaaaa canım öle işte anayız diye gezen çoooook

slm kızlar hepinize bişey sormak istiyorum kafam çok karıştı ...1 seneden fazladır gittiğim doktorum bu ayda olmassa rahim filmi çekileceksin dedi ben pek tatmin olmadım çünkü 1 sene gittim geldim prolaktin sorunum olduğu halde birkere bile bana git kan testini yaptır bi bakalım demedi hep ben yaptırdım sonuçlara bakma gereği bile duymadan ben değerleri söyleyince hep tamam ilaca devam dedi durdu...ve bugün regl oldum yine :( bi arkadaşıma durumu anlattım bana bi doktor önerdi adam işinin ehli bi doktormuş..aradım anlattım durumu kan tahlillerimi yaptırıp size gelicem dedim ayın 25 ine gün verdi bende hocam benim yumurtam erken çatlıyo adetin 8.günü 2 aydır doktorum böyle söylüyor dedim...hayır öyle bişey olamaz seni yanlış yönlendirmişler dedi,daha sonra rahim filmi istediğinide söyledim adam şaşırdı sen daha önce düşük veya doğum yaşadınmı dedi hayır dedim ozaman rahim filmine falan gerek yok sen 25 inde gel bana ben sana neyin var söyliycem dedi...buarada para düşkünü yada tecrübesiz bi doktor değil profösör kendisi ve çok kendinden emin konuştu bunları hatta hocam ben yarın gelsem dediğimde niye 2 kere muayene parası verceksin canım 25 inde gel yumurta takibinide yapim dedi...şimdi ben bu işden bişey anlamadım yani ben yanlış yumurta takibi sonucu 2 aydır yanlış günlerdemi ilişki yaşıyodum bide bu doktor acaba neden rahim filmine gerek yok dedi...bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim...

malesef böyle olaylar çok canım zamanında banada yapılmış ilaç içmeler karnına kayayla vurma vs. e ne yapsın haklı tabi 6 çocuğa bakabilmiş ama 7. zor gelmiş ama ben inatçıymışım o zamandan düşmemişim e tabi baktıki olmuyo doğmuşum zaten 7 aylıkken sonra hastanede bırakıp kaçmak istemişler oda olmamış niye ? çünkü şimdiki ailemin çocukları olmadığı için bize ver madem istemiyosun demişler eeee hazır kurtulma yolu açılmış hemen vermişler beni kurtulmuşlar şimdi de beni görünce öyle bir sarılıyolarki sanarsın yeniden içine sokacak yok öyle paşaaaaaam doğuran değil büyüten anadır eh bende de iz bırakmadı bıraktıııı gözlerim doğuştan problemli miyop ve astigmat var kemiklerim çok kuvvetli değil özellikle bilek kısımlarım biraz fazla iş yapsam çay kaşığını kaldıramaz oluyorum amaaaa canım öle işte anayız diye gezen çoooook

ahh cnm yaa bakamıycaksa yapmıycak başından alıcak kontrolunü 2 dakikalık zevk uğruna bi canı daha doğmadan hayttn koparıolar yada dediğin gibi doğurup sokağa atıolar ne kadar üzüldüm cnm yaa allah kahretsin onları ne diyim 6 ya bakan 7yede bakar bi boğaz mı çok geldi sevgin mi yetmiycekti insafsız insanlar çok üzülüorum böyle şeyi duyunca geçen bi kadın doğum doktorundan duydum gelmiş karı koca kadın hamile çocuğu aldırmak istiyo sebep neee
neymiş çocuğun doğucağı tarih onların tatil zamanına denk geliomuş ama onlar otelden yer ayırmışlar çok para vermişler ziyan olmasınmış....
keyif için çocuk aldırıolar yaa alla kahretsin onlarıı ne diyimm :47::47::47::47:

esloşum nerelerdsn sennnn hosgeldn ozledk seni :16: bu arada bugün adetimin son günü ama 2gündür kasiklarmda batma oluyodu bende test yaptım sonuç tabiki pozitif hala gülüyorum kendime ne safım yaa :60:

slm kızlar hepinize bişey sormak istiyorum kafam çok karıştı ...1 seneden fazladır gittiğim doktorum bu ayda olmassa rahim filmi çekileceksin dedi ben pek tatmin olmadım çünkü 1 sene gittim geldim prolaktin sorunum olduğu halde birkere bile bana git kan testini yaptır bi bakalım demedi hep ben yaptırdım sonuçlara bakma gereği bile duymadan ben değerleri söyleyince hep tamam ilaca devam dedi durdu...ve bugün regl oldum yine :( bi arkadaşıma durumu anlattım bana bi doktor önerdi adam işinin ehli bi doktormuş..aradım anlattım durumu kan tahlillerimi yaptırıp size gelicem dedim ayın 25 ine gün verdi bende hocam benim yumurtam erken çatlıyo adetin 8.günü 2 aydır doktorum böyle söylüyor dedim...hayır öyle bişey olamaz seni yanlış yönlendirmişler dedi,daha sonra rahim filmi istediğinide söyledim adam şaşırdı sen daha önce düşük veya doğum yaşadınmı dedi hayır dedim ozaman rahim filmine falan gerek yok sen 25 inde gel bana ben sana neyin var söyliycem dedi...buarada para düşkünü yada tecrübesiz bi doktor değil profösör kendisi ve çok kendinden emin konuştu bunları hatta hocam ben yarın gelsem dediğimde niye 2 kere muayene parası verceksin canım 25 inde gel yumurta takibinide yapim dedi...şimdi ben bu işden bişey anlamadım yani ben yanlış yumurta takibi sonucu 2 aydır yanlış günlerdemi ilişki yaşıyodum bide bu doktor acaba neden rahim filmine gerek yok dedi...bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim...

cnm bende düşük veya doğum yapmadım ama tüplerim çekildi eğer ilaç içip kan tahlillerinde bişi çıkmayıp bi senedir hamile kalamıosan bence film çektir derim benim 1.5 sene ilaç kullandığım ve yumurtalarımda bi sorun olmadığı halde kalmadım film çekildim 2 kere tüplerim açık çıktı sonra ameliyat oldum açıldı gerçi ameliyat olalı 3. ayım hamile kaldım mı bilmiorum bence sende çekil film tıkanıklık yoksa bile yapışıklık oluyo filmle açılıp hamile kalan var cnm

Back