Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bir ara burda ovulasyon testini netten sipariş veren arakadaş vardı link vermişti tekrar verebilirmisiniz
tşk ederim kapıda ödeme varmı.ara ara yazılanları okuyorum inanınkki heycan yapıyoruz bende bu ay tutmuştu ama kimyasal gebelikti cuma günü sonlandı temizlenince yummurtlama dönemini fark edemeyebilirim diye bu ayda bunu kulanacam.eslemcim sen gebe değilsin demi bir kaç yerde sormuşlar sana açıkcası bende merak ettimyazının altında bebeğin tahmini doğum tarihi yazıyor
şans mı var bende doktorum bugün şehir dışına çıkmış görünemedim onayarın bakalım devlet hastanesindeki doktor ne diyecek. inşallah kötü bir şey söylemez yada en kötüsü ilaçla atılabilecek kist der. gece yatıyorum bişey yok gündüz hareket edince geliyor leke. umursamamıştım dün annemle denizlide fink attık baya yürümüşüz eve gidip bir baktım kahve leke artmış. internetten araştırdım 2 adet arası olursa kist deniyor ama benimki 2 adet arası değil adet bitimi.bebek olayı pek mümkün gibi gelmiyor :26:
Canim bak benim ilk evlendigim zamanlar basima senin bu olayin geldi ve iliski sirasindada geliyodu doktora gittim yumurtlama duzensizligi dedi ve cylo progynova diye ilac verdi hatta dedi bu hamile kalmana yardimci olacak dedi ve ben duzensiz adet oluyorum 2 ay nerdeyse adet olmadigim oluyo ggecen ay kullandim duzgun adet oldum ama uc gun surdu neyse onada sukur
çok sağol canım.ben de de yumurta kalite sorunu var. sanırım benim durum da seninkiyle aynı. yarın gittiğim doktor bakalım ne diyecek.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Canim hic cylo progynova kullandin mi ben bu ay sogan suyu iciyorum insallah bebekte olmazsa duzenli adet olayim diye dua ediyorum cunku esimin gozunde sorun bende gibi oluyo duzensiz adet oldugum icin zaten fazla da bebek istiyo gibi degil tek isteyen ve ugrasan benim su an
yok canım kullanmadım. benim doktorum ilaç kullanmaya karşı. kendi düzelsin deyip duruyor. benim yılda 1 falan olur adet sekmesi ama hiç öyle uzun kahverengi akıntı olmazdı
Peki ilac kullanmana karsida nasil kendi kendine duzelecekmis onuda soyluyo mu kür falan tavsiye ediyo mu canim bu arada siz sperm testi yaptiniz mi
yok kür falan da vermiyor. ilaçla düzelme geçici olur diyor.tüp bebek yaptırmak için gittiğimizde hormonlarımı yüksek buldu ilaç da vermedi. doğal yolla düzelsin demişti. benim doktor pek bi doğalcısperm testimiz fena değil canım çok iyi değil ama tüp bebek yada aşılama için yeterli.
Cok degisik bi doktormus hic dr degistirmeyi dusunmedin mi belki baska bi dr cozum bulur
çok doktor değiştirdim canım ben. ama bu doktorum iyi.memorialde tüp bebek yaptırmayı düşündüğümüzde ordaki doktorlarla benim doktorumun söyledikleri birebir örtüşüyordu. adam prof sonuçta.
Sen memnunsan sorun yok canim sende dene bi sogan suyu ben 3 gundur sabahlari iciyorum bu benim icin bi mucize cunku onceden afedersin kokusundan kusuyordum ama simdi allahima sukurler olsun icabiliyorum sonra ki ay da olmazsa hayit suyu icecem artik ilac kullanmayi istemiyorum cunku hormonlu vucuda daha cok hormon yukluyomus
çok doktora gittim ben. baktım ki olmuyor. benim durum karışıyor bari işin uzmanı olsun diye bu doktoru seçmiştim. adamın parayla derdi yok. hani parayı versin tüp, aşılama yapayım diyen biri değil. hormonlarım yüksekse tedaviye başlamıyor. bana güvenip geliyorsunuz diyen biri.
soğan kürü çok yararlı gerçekten. ben de kullanmıştım hormonları düşürüyor. ama en son kullandığımda FSH çok düştü diğer hormonu yükseltti sanırım FSH düşükmüşmüş. şimdi başka bitkisel ilaç kullanıyorum o yüzden soğan kürünü de beraber içmeyeyim dedim.
Bi nevi dr un hakli adeti duzenli bi kadina ilac tedavisi yanlis oluyomus gercekten ama bazi drlar direk klomen veriyo o yanlismis ilk olarak yumurtlama takibi olmasi gerekirmis
Ilacin adi ne canim bitksel karisimmi yoksa