batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

kendi bi sayfa açmıştı pastanın günlüğü diye bi de yılbaşı hediyeleşme vs o sayfalarda görmüştüm.

Bende bebişim için bişeyler öreyim diyorum ama beceriksiz çıktım:1::1::1: bi patik örmeyi beceremeidm şimdi şapka deniorum becerebilirsem:1::1:
Mercimek de iyi sanırım pek bi belirti gndermiyo bana .

Sen nasılsın??

Hamilelik belirtisi olabilir canım 3 günün kalmış test yapabilrisin yarın sabah.

yarını beklemiycem valla canım :1: bel ağrım felaket hale geldi nerdeyse..biraz önce idrar yaparkende kasıkğımda çok kötü bi batma oldu hastaneye gitcem bu akşm kan testi için dua edin benim için...inşallah hamişimdir yaa çok bekledim bebeğimi:(

yarını beklemiycem valla canım :1: bel ağrım felaket hale geldi nerdeyse..biraz önce idrar yaparkende kasıkğımda çok kötü bi batma oldu hastaneye gitcem bu akşm kan testi için dua edin benim için...inşallah hamişimdir yaa çok bekledim bebeğimi:(

Canim insallah hamilesindir sonucu bize de soyle olur mu :49:

Evet ayberkcim gordum karisim olqrakta ta var civan percemiyle karistirilmis esime bi sorayim alayimmi die biliyosun calismayan kadinlarin bankamatikleri kocasi oluyo :9::52:

buarada seninde bebişin hayırlı olsun canım :nazar: 2 haftalık yazıyo dimi orda ben yanlış okumadım...nasıl öğrendin bukadar erken...

Yok canim ben hamile degilim heveslendim bu takvime totem yapar ugurlu gelir diye yaptim insallah kaldirmama gerek kalmaz :)

:51:kizlar kac gundur kimse yok buralarda ya

Aynen yaa nerde bu millettttt

Evet kızlar sanırsam haftasonu tatilinde herkes... Bende eşim evdeyken pek giremiyorum...
Şu hayıt suyu iyiymiş ama ben şuan çörekotu tarçın yapıyorum ikisini karıştırmak istemiyorum. inşallah onu içmeme hiiiççç gerek kalmaz da bu ay yakalarız çift çizgiyi :)
ovulasyonda da ilk yaptığım an hiç bişey çıkmıyo ama ilk beş dakika içinde çok hafif silik bi çizgi oluşuyor işte..gerçi erken olduğunu yumurtlama için biliyorum zamanla demekki daha erken çıkacak ve çok koyu olacak o zaman yumurtladığımı anlayacağım :6:

canım 43 gün fazla değilmi hepmi böyle oluyorsun arası çok çünkü

ooff bu arada daha benim bata var bu ara hafif hafif başım dönüyo gerçi ben tansiyon felandır herhalde diyorum ya ben bu ay yumurtlamamı anlamadım acaba hala yumurtlama olmadımı hoş hiç anlamıyorumki zaten çok nadir daha bata 15 gün varya nasıl sabredecem ben

eslemcim ben 2 yasin daha okuyabilirim varsa banada verebilirsin eşimde bu ara sürekli bana senden bir çocuğum daha olsun istiyorum deyip duruyo cinsiyeti önemli değil yeterki senden olsun diyo benim içinde önemli değil sağlıklı olsunda ama Allah biliyoya kızım olmasını çok istiyorum bir oğlum var birde kızım olursa süper olacak

evet canım oluyordu oyüzden pek şüpelenmiyorum zaten belirtide yok
ama son 3 aydır ilaç kullanıodum 30 günde bir oldum bu ay içmedim ondan bozuldu galiba hamile değilimdir

yaaa bana bişeyler oluyo ben adet olcam diye bekliyorum yani öyle bi ağrım var ve günüme 4-5 gün var ama bugün 2 konuda delirdiiimmmmm =(((
bir;aynaya baktığım da alt kirpiklerimden 3-4 tanesi yoktuuuu gitmiş kopmuşmu dökülmüşmü ama boşşş :((((
iki;göğüslerimde hiç birşey yoktu dün başladı buda.. aşırı kaşınıyor uçları. tırnaklayacam nerdeyse offf :(

:36::36::36::36::36: Kızlar bugun öğlen akıntıyla berarer pembe kan geldi :20::20::20:
Sonra kesildi akşam 8 gibi sancım çok fazlaydı söküldüm sandım kananma başldı tuvalete gidip kontorol edemedim önlemimi almıştım zaten ama saat 10 giibi baktım ki çamur gibi bişey gelmiş büyük ihtimalle yarın sökülürüm anlıcağınız hasta oldum:50::50::50::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Hiç keyfim yok sinirlerim çok bozuk niye olmadı yine tutmadı
nasrettin hoca gibi ya tutarsa diye her ay bekle elleer yine boş kalsın olacak şey mi allah'tan sabır istiyorum kafayı yiyecem artık yaaa:36::36::36::36::36::36::36::36:
2gün önce iki arkadaşımında hamile olduğunu öğrendim
biri bebek istemeye başlıyalı iki ay oldu ve hamile kaldı
diğer arkadaşım istemediği halde hamile kalmış
bense 4 yıldan beri boşa kürek çekmekten başka bişey yapamadım:20::20::20::20:
Allahım sen sabır ver bana

Hiç keyfim yok sinirlerim çok bozuk niye olmadı yine tutmadı
nasrettin hoca gibi ya tutarsa diye her ay bekle elleer yine boş kalsın olacak şey mi allah'tan sabır istiyorum kafayı yiyecem artık yaaa:36::36::36::36::36::36::36::36:
2gün önce iki arkadaşımında hamile olduğunu öğrendim
biri bebek istemeye başlıyalı iki ay oldu ve hamile kaldı
diğer arkadaşım istemediği halde hamile kalmış
bense 4 yıldan beri boşa kürek çekmekten başka bişey yapamadım:20::20::20::20:
Allahım sen sabır ver bana

bize şer gibi görünende de bir hayır vardır tabiki rabbim yokluğunu göstermesin diye dua etmeliyiz bol bol olmuyorsa daha iyi daha güzel bir şekilde olacağındandır diyelim
lütfen üzülme kolay söylemiyorum bunu yaşınız kaç bilmiyorum ama 4 sene denediğinize göre benden büyüksünüz yani. ben daha uğraşalı çok olmadı ama 4-5 ay bile yetti =(
Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun canım

Back