• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

yaaa bana bişeyler oluyo ben adet olcam diye bekliyorum yani öyle bi ağrım var ve günüme 4-5 gün var ama bugün 2 konuda delirdiiimmmmm =(((
bir;aynaya baktığım da alt kirpiklerimden 3-4 tanesi yoktuuuu gitmiş kopmuşmu dökülmüşmü ama boşşş :((((
iki;göğüslerimde hiç birşey yoktu dün başladı buda.. aşırı kaşınıyor uçları. tırnaklayacam nerdeyse offf :(

Canim kirpik dokulmesi hakkinda bi bilgim yok ama gogus uclarinin kasinmasi hamilelik belirtileri arasinda diye biliyorum insallah hamilesndir :49:

:36::36::36::36::36: Kızlar bugun öğlen akıntıyla berarer pembe kan geldi :20::20::20:
Sonra kesildi akşam 8 gibi sancım çok fazlaydı söküldüm sandım kananma başldı tuvalete gidip kontorol edemedim önlemimi almıştım zaten ama saat 10 giibi baktım ki çamur gibi bişey gelmiş büyük ihtimalle yarın sökülürüm anlıcağınız hasta oldum:50::50::50::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Hiç keyfim yok sinirlerim çok bozuk niye olmadı yine tutmadı
nasrettin hoca gibi ya tutarsa diye her ay bekle elleer yine boş kalsın olacak şey mi allah'tan sabır istiyorum kafayı yiyecem artık yaaa:36::36::36::36::36::36::36::36:
2gün önce iki arkadaşımında hamile olduğunu öğrendim
biri bebek istemeye başlıyalı iki ay oldu ve hamile kaldı
diğer arkadaşım istemediği halde hamile kalmış
bense 4 yıldan beri boşa kürek çekmekten başka bişey yapamadım:20::20::20::20:
Allahım sen sabır ver bana

Canım inşallah bu ay bizim ayımız olacak... Üzülmemen elde değil biliyorum, zira benim de reglimin ilk günleri çok mutsuz geçiyor..Keyif alacağın birşeylerle uğraşmaya çalış emi...Yeni hemilelerin haberlerini almak insanın içini acıtıyor biliyorum, onalar için sevinip güzel dualar ediyoruz ama imrenmemek elde değil...
Allah dayanamayacağımız dert vermesin ve aratmasın inşallah... Amin

Duanıza bende katılabilirmiyim ? Yeni üye oldum da . Çok güzel bir etkinlik . Rabbim bunu başlayanlardan ve okuyanlardan razı olsun inş . Cümlemizin gönlüme göre versin . Selam ve dua ile . Hayırlı cumalar :)

lütfen benim için de okuyun ben de okurum, sistem hakkında bilgi verilirse daha iyi olur ama,
hangi günler, kimler okuyo, kaçar tane vs ben de okumaya çalışırım, hepimiz birbirimize duacı olalım inşallah :)

evet bat adet tarihi oluyor canım bende burda öğrendim
hakkında hayırlısı olsun bizde bebek istiyoruz
rabbim kucağımız boş bırakmaz inşallah :16::16::16:

sat son adet tarihi bat beklenen adet tarihi, yani geçen adet tarihiniz bat olmuyo beklenen oluyo ...

canım onun sorunları vardı o yüzden bizim sayfalara takılmıyo ama başka sayfalarda takılıyor.

pastayı bende merak ediyodum yahu üzüldüm inşallah sorunlarını halledebilmiştir ?
sen nasılsın yeşilcik ? ben de bu aydan çok ama çok ümitliyim, şubatın ilk günlerinde durum netleşicek ve umarım hayırlı haberle :3:

kızlar swwtynin 36 tane oldu yasini ben bu ara pek giremiycem işlerim var birisi takip edebilirse sevinirim kızlarr bu gün test yaptım erken gebelik testi negatif çıktıı biraz moralim bozuldu ama şimdi iyiyim daha adetime 5 gün var belki ondan çıkmamıştır cuma günü adet olmam gerekio eğer olmazsam cumartesi yapıcam tekrar bana dua edin bol bol bu ayda üzülmek istemiorum rabbim isteyen herkesede banada bu ay evlat nasip etsin inş. bu gün 10 yıldır bebek isteyen bi tanıdığımızın güzel haberini aldım hamileymiş çook ama çok sevindim ini. rabbim beni o kadar bekletmez bu ay nasip eder kızlarr :49::49:

kızlar swwtynin 36 tane oldu yasini ben bu ara pek giremiycem işlerim var birisi takip edebilirse sevinirim kızlarr bu gün test yaptım erken gebelik testi negatif çıktıı biraz moralim bozuldu ama şimdi iyiyim daha adetime 5 gün var belki ondan çıkmamıştır cuma günü adet olmam gerekio eğer olmazsam cumartesi yapıcam tekrar bana dua edin bol bol bu ayda üzülmek istemiorum rabbim isteyen herkesede banada bu ay evlat nasip etsin inş. bu gün 10 yıldır bebek isteyen bi tanıdığımızın güzel haberini aldım hamileymiş çook ama çok sevindim ini. rabbim beni o kadar bekletmez bu ay nasip eder kızlarr :49::49:

eslem hayırdır ne işlerin var bakalım?ve ne kadar sürecek işlerin?sensiz olmaz :5:
teste de moralini bozma beklemekte fayda var, çok erken daha çıkması için....

eslem hayırdır ne işlerin var bakalım?ve ne kadar sürecek işlerin?sensiz olmaz :5:
teste de moralini bozma beklemekte fayda var, çok erken daha çıkması için....

ayy cnm benim çok teşekkür ederim giricem yine arada yazdıklarınızı okur cvp veririm ama çok vakit geçirmiycem artık çünkü dışarıya elişim var onu yetiştirmeye çalışıom cnm evet teste ilk bi moralim bozuldu ama daha dediğin gibi çok erken cuma günü belli olur artık dua edin banaa :16::16::16:

ayy cnm benim çok teşekkür ederim giricem yine arada yazdıklarınızı okur cvp verama çok vakit geçirmiycem artık çünkü dışarıya elişim var onu yetiştirmeye çalışıom cnm evet teste ilk bi moralim bozuldu ama daha dediğin gibi çok erken cuma günü belli olur artık dua edin banaa :16::16::16:

Hosgeldin canisi bende daha erken test icin hatirlarsan petekte oyle olmus ilk hassaska yapmis cikmamis sonra bi kacgun gecmis ucuzlarla yapmis cik.is uzulmu yani

Hosgeldin canisi bende daha erken test icin hatirlarsan petekte oyle olmus ilk hassaska yapmis cikmamis sonra bi kacgun gecmis ucuzlarla yapmis cik.is uzulmu yani

inş. cnm yaa aslında yarın yapıcaktım sabredemedim bu gün yaptımm adete 1 hafta kala çıktığını iddia ediolar ama doğru peteğinde öyle olmuştu artık cumartesi ak koyun kara koyun çıkar canımm inş. ak olur da :9::9::9::9:

inş. cnm yaa aslında yarın yapıcaktım sabredemedim bu gün yaptımm adete 1 hafta kala çıktığını iddia ediolar ama doğru peteğinde öyle olmuştu artık cumartesi ak koyun kara koyun çıkar canımm inş. ak olur da :9::9::9::9:

Oy ya kiyamam ben sana bizler cok sabirsiz anneleriz bak olacak bizimde melegimiz hatta ilk buraya yazacagiz kizzzlarrrr test pozitifff hamileyimmm diye seni bilmem ama ben boyle yapacam sabahin korunde yazacam insallah tabi

Oy ya kiyamam ben sana bizler cok sabirsiz anneleriz bak olacak bizimde melegimiz hatta ilk buraya yazacagiz kizzzlarrrr test pozitifff hamileyimmm diye seni bilmem ama ben boyle yapacam sabahin korunde yazacam insallah tabi

ayy inan dün gece 3 de yattım sabah 9 da uyandım koştura koştura test yaptım eşimin bile haberi yoktu eğer pozitif çıksaydı koşup yazıcaktım hemen ama olmadı artık cumartesiyee :9::9::9:

Olsun canim eger hamileysen bu guzl bi ani olarak kalacak burayada yazarsin inanmayin o erken gebelik testlerine benimki ucuz testlerde belli oldu diye

slm kızlarr nasılsınız bakayım görüşemeyeli. ben denizli merkeze gitmiştim hafta sonuna. 4,5 gündür kahverengi lekelenme başladı. hareket ettikçe lekelenme oluyor. doktora gideyim dedim bugün. sanki sözleşmiş gibi bütün özel hastanedekilerin ve özel muayenedeki doktorların hiç biri yoktu. gidemedim doktora. içim içimi yiyor. niye böyle olmuş olabilir kızlar var mı bu durumu yaşayan yada duyan? yarın bulunduğum yere yakın devlet hastanesine gideceğiz kokruyorum ya :18:

slm kızlarr nasılsınız bakayım görüşemeyeli. ben denizli merkeze gitmiştim hafta sonuna. 4,5 gündür kahverengi lekelenme başladı. hareket ettikçe lekelenme oluyor. doktora gideyim dedim bugün. sanki sözleşmiş gibi bütün özel hastanedekilerin ve özel muayenedeki doktorların hiç biri yoktu. gidemedim doktora. içim içimi yiyor. niye böyle olmuş olabilir kızlar var mı bu durumu yaşayan yada duyan? yarın bulunduğum yere yakın devlet hastanesine gideceğiz kokruyorum ya :18:

cnm benimde bu ay öyle olmuştu hep siyah kahve akıntı gelmişti sökülemiosun belki ondandırr

cnm benimde bu ay öyle olmuştu hep siyah kahve akıntı gelmişti sökülemiosun belki ondandırr

yok canım ya. adetim hiç olmadığı kadar yoğun geldi. normalde 5.gün banyo yapardım biterdi. bu kez 7 gün falan sürdü adet bitimi kahverengi leke olur ben de takmamıştım ama bugün adetin 11. günü :26:

Canim belki bebek vardir cunku hareket ettikce geliyo diyosun adet olmus olsan kahverengi de olsa oturdugun yerde bile gelmesi lazim belki baska biseyde olabilir bence de doktora gozukmen gerek tatlim

yok canım ya. adetim hiç olmadığı kadar yoğun geldi. normalde 5.gün banyo yapardım biterdi. bu kez 7 gün falan sürdü adet bitimi kahverengi leke olur ben de takmamıştım ama bugün adetin 11. günü :26:

ihmal etme cnm yarın git doktora kist falan olmasın neyse kızlar ben kaçarr öprüm hepinizi kocaman kendinize iyi bakınn :54::54::54:

Canim belki bebek vardir cunku hareket ettikce geliyo diyosun adet olmus olsan kahverengi de olsa oturdugun yerde bile gelmesi lazim belki baska biseyde olabilir bence de doktora gozukmen gerek tatlim

şans mı var bende doktorum bugün şehir dışına çıkmış görünemedim ona :19: yarın bakalım devlet hastanesindeki doktor ne diyecek. inşallah kötü bir şey söylemez yada en kötüsü ilaçla atılabilecek kist der. gece yatıyorum bişey yok gündüz hareket edince geliyor leke. umursamamıştım dün annemle denizlide fink attık baya yürümüşüz eve gidip bir baktım kahve leke artmış. internetten araştırdım 2 adet arası olursa kist deniyor ama benimki 2 adet arası değil adet bitimi.bebek olayı pek mümkün gibi gelmiyor :26:

canım çok erken bence de. adeti bekle inşallah güzel haberler vereceksin bize :49:

Back