kızlarr ben geldimmm sonucum şimdi çıktııı 96.17... ayy kızzlarrr siz halaya başlayınn. Bende doktora gidiyorum belki ultrasonla bakar..
ayyy çok sevindim
şu en son cümleyi okuyunca tüylerim diken diken oldu cnm yaa benimde benimde 20. günüm okumaya başlayalı bi gün unuttum okumayı ama bişi olmaz heralde inş. bnde güzel haberler almak istiyorum bu ay dua et bana nolurr cnmm
kızlar ben de bu sabah kontrole gittim bebeğimin kesesini gördüm içinde de mini minnacık bebişim doktor herşey yolunda dedi 5gün geriden geliyormuş o da geç yumurtlamamdan kaynaklanıyormuş sorun yok dedi 2 hafta sonra da kalp atışını duymaya gideceğiz Allah nasip ederse çok güzel bir duyguRabbim herkese tattırsın inşallah
kızlarr ben geldimmm sonucum şimdi çıktııı 96.17... ayy kızzlarrr siz halaya başlayınn. Bende doktora gidiyorum belki ultrasonla bakar..
ayyy çok sevindim
YAAA kızlarr şu suratlarr veya yüzler bölümü nerdee lütfen bana da anlatınnn
canım bu mesaja cevap verirken altta sağ köşede alıntı yap yazıyor oraya tıklayınca da en altta suratlar var.
Canım bende suratlar diye bir yazı veya link falan yok sadece bu mesajın hemen altında MESAJ SİMGELERİ YAZIYOR ama onlar surat değiller..Birde onun altında bunlar yazıyo başka yok
Diğer Seçenekler
Çeşitli Seçenekler:
Mesajda linkleri otomatik olarak göster
Will turn Example Domain into Example Domain.
Automatically retrieve titles from external links
Eklentiler
Eklenti ekle:
İzin verilen Eklenti tipleri: gif jpeg jpg png
Abonelikler
Konu Abonelik ayarları:
Değerlendirme
Rate this thread with the following value:
canım bende suratlar diye bir yazı veya link falan yok sadece bu mesajın hemen altında mesaj simgeleri yazıyor ama onlar surat değiller..birde onun altında bunlar yazıyo başka yok
diğer seçenekler
çeşitli seçenekler:
Mesajda linkleri otomatik olarak göster
will turn example domain into example domain.
Automatically retrieve titles from external links
eklentiler
eklenti ekle:
Izin verilen eklenti tipleri: Gif jpeg jpg png
abonelikler
konu abonelik ayarları:
Değerlendirme
rate this thread with the following value:
canım bendede aynısı var surat falan yok ama şöyle yapabilirsin iki nokta üstüste sonra rakamlarda herhanği bi sayı yaz tekrar iki nokta üstüste koy sonra önizleme vat tıkla yaptıgı suratı çıkaçak göreceksin
canım bu mesaja cevap verirken altta sağ köşede alıntı yap yazıyor oraya tıklayınca da en altta suratlar var.
malesef o suratlar bendede yok canım ya ben sayılarla yapıyorum :2:
ama neden göremiyoruz ki biz acabaaaa ben görmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm
biz kadınlar herşeye bir çözüm buluruz değil miAferin kız sana
canım bendede aynısı var surat falan yok ama şöyle yapabilirsin iki nokta üstüste sonra rakamlarda herhanği bi sayı yaz tekrar iki nokta üstüste koy sonra önizleme vat tıkla yaptıgı suratı çıkaçak göreceksin
bende istiyorum ama oluyor
: : Bu yaptığım iki nokta arasına mesala 49 yapıncaBu şekil oluyor
:84: ben de bunlara bayılıyorum
ay anatolya bu harikaymışş:84::84::84: emir bebeği hiç yapamıyordum bakalım olucak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?