batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

yeşımcim hayırlı olsun.meryem suresini okumaya başlayalım bence.ben eşimin ailesıyle yaşadığm içn bebek içn dua etmiorum eskıdn dilimdn duayı bırakmazdm herkez korun dio

Ben de istiyorum önümüzdeki ay halay çekilenler arasında olalımmm

inşallah yaaa kızları hamilelik haberine çok seviniyoruz biz hamile kalınca neler yaparız kim bilir
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah
bizi de tez zamanda evlatlarımıza kavuşturur inşallah

Allah nasip ederse olucak canım... Ben ve eşim elimizden geleni yapıcaz gerisi tevekkül :)

Canim benimde elimde testlerim bugun geldi 15 gebelik testti 30 ovul. Testti

kızlaaarrr bana da dua edin 4 aydır umutlandım olmadı.bu ay 13 ocak regl tarihim.14ünde çift çizgiyi görsem yaaaa

yok canım yanlış biliyosunsanırım dış gebelikte artış çok yavaş olurve adet gecikmesi olmadan ortaya cıkarmış kanama ile birlikte bende kanama oldu ama 1 2 damla devamı gelmedi,2günde 2 katına artan bi hamilelik normal sayılıyormuş tabikii rabbim büyük o en iyisini bilir ve nasib eder.

kızlaaarrr bana da dua edin 4 aydır umutlandım olmadı.bu ay 13 ocak regl tarihim.14ünde çift çizgiyi görsem yaaaa

inşallah gönlüne göre olur canım... Bol bol dua et hem kendin hem de buradakiler için :)

Sen ne kadara aldın canım testleri?

gitmicem canım artık zaten gece acil dr du kendi dr değildi inşallah öyledir...

O zaman o değerle kesin hamilesindir canım ne diyelim... Doktora git kandan bir kere daha baktır ve doktora görünüp anlat, bize de haber ver sonucu...

Oyyy canim cok guzl bi haber bu duygulandim nerdeyse aglayacam bende gorebilecekmiyim ki o pozitifleri allahim yardim et bana ve tum istiyen kisilere senden baska istiyecek yalvaracak kimsemiz yokkkkkkk....

ayy ne güzel rabbim bizede nasip etsin inş...
eslemcim çok fazla giremiyorum siteye işten dolayı benim yasini ekledin dimi okudum diye yazmıştım bu ara vede misafirim var işlerimi ayarlayım yine alırım canım
cnm rümeysa için olanı yazmıştım evet
yeşımcim hayırlı olsun.meryem suresini okumaya başlayalım bence.ben eşimin ailesıyle yaşadığm içn bebek içn dua etmiorum eskıdn dilimdn duayı bırakmazdm herkez korun dio
cnm nie eşinin ailesiyle yaşıosun evlendiğinden beri mi yeni mi

cnm sen adet oldun muu

Beklemek insani gercekten yipratiyor...Düsünmeyeyim diyorum ama aklim yinede kayiyior...:18: Ilginc olan birde, bu ay bizim ilk calismamiz... Herkes icin Hayirlisi olsun!

eslemcimm 4aylık evliyim nezaman ayrılıcamızda belli değil
kafam karışık napcamı bilmiorum hamile kalmayı istiyorum ama bu durumum kafamı karıştırıyor burdaki arkadaşlarım sakın diyor çok haklılar ama onların yanındada daha kolay büyütürüm maddi anlamda diyorum bide bebek sevgimi bastıramıyorum kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…