batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

ben senden ümitliyim canımmm olacak seninde bebeğin bu ayy..

Ben şimdi çıkıyorum kızlar sabahtan beri hastaneydi internetti hiç bişey yapmadım.. Okumam gereken şeyleri okuyayım daha yemek yapıcam bi de halsizleştim biraz dinlenecmm..

Kendinize çoookkk iyi bakın. Görüşürüzzz

inş. cnm yaa bende kendimden umutluyum bu ayyy

cnm yerleşme kanamasıdır belki yada üstüne görmeee

kızlar merhabalar,6 gün kaldı adetime uyanırken bi kasık ağrısı hissettim şimdide ara ara sızlıyor ama kasıklarımında alt kısmında sanki ağrı...bu ayda olmassa mecbur gidicem o rahim filmine göğüslerimdede tık yok adet ağrım erken başladı sanırım...

birdaha gelmedi ama okadarla sınırlıydı 24.95den 6 günde 605.72 ye yükselmesi hamile olduğumu gösteriyo ama dimii

canım bence dinlen bol bol...dikkat et kendine arkadaşların dediği gibi yerleşme kanaması olabilir,doktorunu arayıp bi sorsan bu durumu neden hemen düşük deyip senin psikolojini etkiliyo onu anlamadım...

canım benim eltim düşük yapmıştı hastanede yatarken yanında birisi daha yatıyormuş doktorlar dış gebelik diye kürtaja alacaklarmış son bir defa ayrıntılı ultrasonla bakalım demişler ve o da ne kadının ikizleri varmışşş yani korkma bence de o yerleşme kanamasıdır bence sen başka bir doktora git ben olsam o doktora bir daha gitmem

kızlar ben de bu sabah kontrole gittim bebeğimin kesesini gördüm içinde de mini minnacık bebişim doktor herşey yolunda dedi 5gün geriden geliyormuş o da geç yumurtlamamdan kaynaklanıyormuş sorun yok dedi 2 hafta sonra da kalp atışını duymaya gideceğiz Allah nasip ederse çok güzel bir duygu Rabbim herkese tattırsın inşallah

Hayıt suyunun tadı nasıl? bide nasıl ve günde ne kadar içtin canım? kaçıncı gün başladın içmeye?

Hemen başka bi doktora git ve netleştir durumu canım.. İkiz olabilir ya da dış gebelikte de değerin çok hızlı yükseldiğini duymuştum... sonucu buraya da yaz merak ederiz..

hadi hayırlı olsun petekciğim. Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşalllahhhhhhh .

selam kızlar benimde batım 7 ocaktı test yaptım iki kez gebeyim sanırım c.tesi, doktora gidicem inş.
rabbim tüm isteyenlere sağlıkla evlat nasip eder inş.

belki o yerleşme kanamasıydı bilemiyorum ama.sonucun yükseldiğine göre düşük falan yok 2 gün sonra kese alttan görünür inşallah :)

kızlarr ben geldimmm sonucum şimdi çıktııı 96.17... ayy kızzlarrr siz halaya başlayınn. Bende doktora gidiyorum belki ultrasonla bakar..

ayyy çok sevindim

canım yaaaa çok sevindim senin adına ne güzel bir duygu eeee hani halay başı kim bende geldim halaya hadi bakalım hobaaaaaa

eslemcim çok fazla giremiyorum siteye işten dolayı benim yasini ekledin dimi okudum diye yazmıştım bu ara vede misafirim var işlerimi ayarlayım yine alırım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…