batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

selam arkadaşlar :)Hepinize hayırlı olsun sağlık sıhhatle alın kucagınıza bebıslerı hamılelk haberi alanlar ben gecen hazıran 9 haftalıkken bebegımn kalbı durdugu ıcın kurtaj oldum...sonra adetım tekrar duzene gırdı allaha sukur 28 gunde olurdum gecen ay ılk kez 4gun gecıtkı sonra oldum strestendı sanırm :S gecen ay 11 nde olmstum henüz olmadım

ayyy ne tatlılardır onlarr öyle.. benim kuş dişi çiftleşmeye hazırr o yüzden eş aldım ama eşi o kadar hazır değil gibi bizimki resmen peşinden koşuyo öbüründe tık yokk :1::1::1::1::1:

selam arkadaşlar :)Hepinize hayırlı olsun sağlık sıhhatle alın kucagınıza bebıslerı hamılelk haberi alanlar ben gecen hazıran 9 haftalıkken bebegımn kalbı durdugu ıcın kurtaj oldum...sonra adetım tekrar duzene gırdı allaha sukur 28 gunde olurdum gecen ay ılk kez 4gun gecıtkı sonra oldum strestendı sanırm :S gecen ay 11 nde olmstum henüz olmadım

cnm çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın inş...
bu ay sende güzel haberler alırsın inş...

ayyy ne tatlılardır onlarr öyle.. benim kuş dişi çiftleşmeye hazırr o yüzden eş aldım ama eşi o kadar hazır değil gibi bizimki resmen peşinden koşuyo öbüründe tık yokk :1::1::1::1::1:

kız söyle ona ağırdan alsın kendini birazz aaa ayıp kız sen mi öğretiosun yoksa kuşaaa cilve yapmasını :9::9::9::9::9:

kız söyle ona ağırdan alsın kendini birazz aaa ayıp kız sen mi öğretiosun yoksa kuşaaa cilve yapmasını :9::9::9::9::9:

:1::1::1::1::1: aaaa ne ayıpppp:1::1::1::1::1: geldiğinden beri dolanıyo peşinde benim kuşum çok sıcak kanlıdır ondan hemen yanaşıyooo yoksa bi çıkarı olduğu için değil :1::1::1::1:

Hadi inşallah gönlüne göre olur bu ay hiç gelmez reglin canım...

yaaa nie çıkmıyo bu sonuçlarr offf sıkıldımm. şurda 1 saat sonra gitcem tekrar .. ama sonuç çıkmadı yafff ..

Herkeseee günaydınnn kızlar erkenden yine damladım buraya... ;Gece uyku uyuyamadım yaa gece gece kalktım test yaptım silik çizgiyi gördüm bu sefer:1::1::1: Sabah da eşime gösterdim sen çok inanma buna dedi kan testi yaptr dedi. Ama benim içm içime sığmıyo yaa kırmızılar da gelmedi iyice ümitendim. Kocamı da heveslendirdm inşallah kan da güzel bi sonuç çıkarr.

hadi bakalım peki belirtin yok mu hiç ??

kızlarr ben geldimmm sonucum şimdi çıktııı 96.17... ayy kızzlarrr siz halaya başlayınn. Bende doktora gidiyorum belki ultrasonla bakar..

ayyy çok sevindim:49::49::49::49::49::36::36::36::32::32::32::16::16::16::16::1::1::1::40::40::21::21::21::21::21:

halayda beni unutmayın şimdi çıkıyorumm 1 saate gelirim diye umuyorumm... o zaman ayrıntıları anlatcammmm

kızlarr ben geldimmm sonucum şimdi çıktııı 96.17... ayy kızzlarrr siz halaya başlayınn. Bende doktora gidiyorum belki ultrasonla bakar..

ayyy çok sevindim:49::49::49::49::49::36::36::36::32::32::32::16::16::16::16::1::1::1::40::40::21::21::21::21::21:

canııımmm hayırlı uğrulu olsuuuuunnnn :)))) Allah sağlıkla büyüyüp kucağınıza almayı nasip etsinn, bizler için de bol bol dua et. Bu topikte kucağında bebeksiz kadın kalmasınnn :)) :49

Back