kızlar elle test var bilirsiniz burdada başlık var yapsanıza yaa ben yaptım sert bişe geldi elime yani değilim hamile![]()
bence de yapmamalısınız bu bence çok sakıncalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar elle test var bilirsiniz burdada başlık var yapsanıza yaa ben yaptım sert bişe geldi elime yani değilim hamile![]()
elle hamileleik testi duyan yapan varmı
canım başlık
ama gerçek bişey bu
bu merakla yaşamaktansa dikkatlice yaptım işte sen hamilemisin keşke deneyebilsen de doğruluna bakardık
yok cnm ben hamile değilim yani inş. hamileyimde bilmiorum dahaa
nası yani takviminde var 3.hafta faan yazıo
kızlaaarr nasılsınızz yarın sabah 9'da kontrolüm var hamileliğimi öğrendiğimden sonraki ilk kontrolüm dua edin bana bebeğimi görebileyim sağlıklı olsun
Kızlar, "bat" ne anlama geliyor?![]()
Herkeseee günaydınnn kızlar erkenden yine damladım buraya... ;Gece uyku uyuyamadım yaa gece gece kalktım test yaptım silik çizgiyi gördüm bu seferSabah da eşime gösterdim sen çok inanma buna dedi kan testi yaptr dedi. Ama benim içm içime sığmıyo yaa kırmızılar da gelmedi iyice ümitendim. Kocamı da heveslendirdm inşallah kan da güzel bi sonuç çıkarr.
Herkeseee günaydınnn kızlar erkenden yine damladım buraya... ;Gece uyku uyuyamadım yaa gece gece kalktım test yaptım silik çizgiyi gördüm bu seferSabah da eşime gösterdim sen çok inanma buna dedi kan testi yaptr dedi. Ama benim içm içime sığmıyo yaa kırmızılar da gelmedi iyice ümitendim. Kocamı da heveslendirdm inşallah kan da güzel bi sonuç çıkarr.
Kızlar, "bat" ne anlama geliyor?![]()
kızlar sağlık ocapına gittim orda kan testi yapmıolarmış sonra hastaneye gittim şansım varmış ki az sıra vardı hemen kan verdim geldim sonucu bekliyorum...
aaaa nedenki normalde yapmaları lazım bizim burda yapılıyo
kızlar sağlık ocapına gittim orda kan testi yapmıolarmış sonra hastaneye gittim şansım varmış ki az sıra vardı hemen kan verdim geldim sonucu bekliyorum...
Günaydın kızlaaaaarrr :)
yesilcik hadi hayırlısı tatlım yaaa çok heyecanlandım, sanki ben bekliyorum sonucu yaaa...hadi hayırlı haber ver bize
napalım cnm hayal dünyası iştekız allah sizi napmıya heminie yaptınız kız noli onu yapınca kalınise bende yapim ama yok kız ben kalınca yaparım gendümüzü gandırmayak
napalım cnm hayal dünyası işte
ayyy çok heyecanlandım kızzz inş. güzel çıkar sonuçç hep birlikte halaya girerizz![]()