batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

inşallaahh bol bol o işaretten kullanırsınnnn, inşallah mucizen içinde seni bekliyordur canım benimmmm

eğer bu ay hamile kaldıysan denemenin kaçıncı ayında hamile kalmış oluyorsun?

inşallahhh canım benim... 8. ayda hedefi tutturmuş olacağızz.. Bi kesinleşsin hamileliğim ben size ayrtıntıları yazarımm:1::1::1::1::1::1:

yeşilcik hayırlısı olsun inş güzel haberler alırsın :)

tşkr ederim canım inşallahhh sırayla hepimiz alalım güzel haberlerii

Kızlar dün sipariş verdiğim ovülasyon testleri ve preseed jelim an itibariyle elime ulaşmış bulunmakta. 20 ovü test+2 tane ultra erken gebelik testi=22,90 tl.
eczaneden ovulasyonun 2 tanesini 6 liraya alıyordum+erken gebelik testleri eczanede 20 liraya satılıyor. yani eczaneden alsam 100 lira internetten aldım 22,90 gerçekten şaşkınım :))
Kendim de internetten alışverişten korkan biri olarak şunu diyebilirim ki güvenli sitelerden yapılan alışveriş hiç bir sorun yaratmadan kolayca gerçekleşiyormuş...

Kızlar dün sipariş verdiğim ovülasyon testleri ve preseed jelim an itibariyle elime ulaşmış bulunmakta. 20 ovü test+2 tane ultra erken gebelik testi=22,90 tl.
eczaneden ovulasyonun 2 tanesini 6 liraya alıyordum+erken gebelik testleri eczanede 20 liraya satılıyor. yani eczaneden alsam 100 lira internetten aldım 22,90 gerçekten şaşkınım :))
Kendim de internetten alışverişten korkan biri olarak şunu diyebilirim ki güvenli sitelerden yapılan alışveriş hiç bir sorun yaratmadan kolayca gerçekleşiyormuş...

cnm o ovu testi üretim yerinden geldiği için ucuz eczane üstüne kar koyuyo öyle satıo ben çok memnun kaldım adetin bittikten 2 gün sonra başladım 3 gün çift çizgi gördüm üçüncü daha koyuydu hepsinde çalıştım 4. gün silik bi ikinci çizgiydi onu boş geçtim 5. gün sadece tek çizgi vardı bence sen çift çizgiyi gördüğün günler çalış silikde olsa

cnm o ovu testi üretim yerinden geldiği için ucuz eczane üstüne kar koyuyo öyle satıo ben çok memnun kaldım adetin bittikten 2 gün sonra başladım 3 gün çift çizgi gördüm üçüncü daha koyuydu hepsinde çalıştım 4. gün silik bi ikinci çizgiydi onu boş geçtim 5. gün sadece tek çizgi vardı bence sen çift çizgiyi gördüğün günler çalış silikde olsa

Bu akşam ilk testimi yapıcam canım. Reglim dün bitti ama beklesem mi?

Eveeeeeeeeeeeettt :))) hadi al güzel haberi de hepimize de umut olll :) saat kaçta alıcaksın sonuçları?

sonuçları internetten takip ediyorum eğer pozitif çıkarsa öğleden sonra tekrar doktorla görüşmeye gidicem belki mueyene eder. Bi çıksydı sonuçç çatlıyorum yaaa

Bu akşam ilk testimi yapıcam canım. Reglim dün bitti ama beklesem mi?

cnm ben iki gün beklemiştim 2. gün akıntım çok yoğunlaştı şu yumurta akıntısımı ne ondan geldi çok bende test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama yinede çalıştım o akşam ertesi gin yine yaptım ikinci çizgi koyulaşmıştı ama tam koyulukta deildi ama yine çalıştım :9::9::9:
ertesi gün yaptım ilkinden bile koyuydu ikinci çizgi tabi yine çalıştımm:9::9::9:
ertesi gün yaptığımda ikinci çizgi baya silikti o gün boş geçti :9::9:
sende bol bol çalış değerlendir ikinci çizgiyi
merak ediosan yap nasılsa 20 tane var bende 15 tane arttı :8::8:

bekliyorum canım heyecanla sürekli sayfayı yeniliyorum çıktı mı diye.

bi de kuşuma eş aldım bugün bi yandan da onlara bakıyorum:1::1::1::1::1:
ayy bizim kuşlarımızında yavruları var çok şekerler küçücük bize bakıolar yuvadan vik vil ötüyolar :nazar::nazar:
bende bu takvim işini çözememiştim ? meğer totemmiş,
inşallah istediğiniz gibi hayırlara vesile olur bunlar:)
evet cnm ya totem yaptık fukara avuntusu iştee :9::9::9::9:
evet canım yaa.. bu ay çok da ümtisizdim benn ama Allah verdim mi oluyo iştee

cnm inş. güzel sonuçlar çıkar inş.. rabbim senide bizide sevindirsin inş...:49::49::49:

Back