bende çatlıycammm ... bol bol bu işaretten kullanmak istiyorumm
inşallaahh bol bol o işaretten kullanırsınnnn, inşallah mucizen içinde seni bekliyordur canım benimmmm
eğer bu ay hamile kaldıysan denemenin kaçıncı ayında hamile kalmış oluyorsun?
yeşilcik hayırlısı olsun inş güzel haberler alırsın :)
evet canım yaaa bayadr halay çekmiyoruzzz
inşallahhh canım benim... 8. ayda hedefi tutturmuş olacağızz.. Bi kesinleşsin hamileliğim ben size ayrtıntıları yazarımm
tşkr ederim canım inşallahhh sırayla hepimiz alalım güzel haberlerii
Kızlar dün sipariş verdiğim ovülasyon testleri ve preseed jelim an itibariyle elime ulaşmış bulunmakta. 20 ovü test+2 tane ultra erken gebelik testi=22,90 tl.
eczaneden ovulasyonun 2 tanesini 6 liraya alıyordum+erken gebelik testleri eczanede 20 liraya satılıyor. yani eczaneden alsam 100 lira internetten aldım 22,90 gerçekten şaşkınım :))
Kendim de internetten alışverişten korkan biri olarak şunu diyebilirim ki güvenli sitelerden yapılan alışveriş hiç bir sorun yaratmadan kolayca gerçekleşiyormuş...
cnm o ovu testi üretim yerinden geldiği için ucuz eczane üstüne kar koyuyo öyle satıo ben çok memnun kaldım adetin bittikten 2 gün sonra başladım 3 gün çift çizgi gördüm üçüncü daha koyuydu hepsinde çalıştım 4. gün silik bi ikinci çizgiydi onu boş geçtim 5. gün sadece tek çizgi vardı bence sen çift çizgiyi gördüğün günler çalış silikde olsa
Eveeeeeeeeeeeettt :))) hadi al güzel haberi de hepimize de umut olll :) saat kaçta alıcaksın sonuçları?
Bu akşam ilk testimi yapıcam canım. Reglim dün bitti ama beklesem mi?
sonuçları internetten takip ediyorum eğer pozitif çıkarsa öğleden sonra tekrar doktorla görüşmeye gidicem belki mueyene eder. Bi çıksydı sonuçç çatlıyorum yaaa
Bu akşam ilk testimi yapıcam canım. Reglim dün bitti ama beklesem mi?
kaçta verdin testii
saat 10 da verdimm canım
12den sonra çıkar cnmm ozaman takip et senn
yeşilcik hamileysen eğer hamilelik takvimi totemimiz tutmuş olcak kızz benimkide tutcak inş..
yeşilcik hamileysen eğer hamilelik takvimi totemimiz tutmuş olcak kızz benimkide tutcak inş..
bende bu takvim işini çözememiştim ? meğer totemmiş,
inşallah istediğiniz gibi hayırlara vesile olur bunlar:)
ayy bizim kuşlarımızında yavruları var çok şekerler küçücük bize bakıolar yuvadan vik vil ötüyolarbekliyorum canım heyecanla sürekli sayfayı yeniliyorum çıktı mı diye.
bi de kuşuma eş aldım bugün bi yandan da onlara bakıyorum
evet cnm ya totem yaptık fukara avuntusu işteebende bu takvim işini çözememiştim ? meğer totemmiş,
inşallah istediğiniz gibi hayırlara vesile olur bunlar:)
evet canım yaa.. bu ay çok da ümtisizdim benn ama Allah verdim mi oluyo iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?