batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

iyi geceler kızlar nasılsınız ben biraz heyecanlıyım yarın bat günümm bizim sayfada kimsecikler kalmamış duramadım sizlere yazıyım dedim allah hayırlısı ile bebeğimi bana kavuştursun dualarımdasınız dularınızı bekliyorum

cnm inş. olmazsınn test yaptın mı hiçç

kızlaaarr nasılsınızz yarın sabah 9'da kontrolüm var hamileliğimi öğrendiğimden sonraki ilk kontrolüm dua edin bana bebeğimi görebileyim sağlıklı olsun

kizlar bu ay full calisma var bende esim kesin osun istiyo adet olduguma hala inanamiyo belki yerlesme kanamasidir diyo yok artk dedim :)))))) bu ovulasyon testlerinden bahsettim siteden degilde eczaneden de aliriz ddi ecz.de daha mi pahali olur tam karar veremedim yaa

Eczaneden almıştım bi kere denemek için bir kutuda 2 tane var 6tl. bence çok pahalı. internetten sipariş verdim bende 20 ovu test, iki tanede gebelik testi 22 liraydı sanırsam...

kızlaaarr nasılsınızz yarın sabah 9'da kontrolüm var hamileliğimi öğrendiğimden sonraki ilk kontrolüm dua edin bana bebeğimi görebileyim sağlıklı olsun

cnm inş. yarın bebğin sana ultrasondan el sallar :3::3::3:
kız yaşam öyküsü belgeseli var çok güzel dün eşimle izledik bebk annesinin karnında annesi hopluo zıplıo bebekde bi o tarafa bi bu tarafa zıplıo kızıo bide suratı deişio görsen çok şeker yaa

ayy kız benin de 10 tane falan var bende bu ay hamile kalıyım kalanını yollıycm söz burdan bi arkadaşa

ayy kız allah senin iyiliğini versinn güldürdün beni bende anne olmadan ölmek istemiyorumm

eczanede beşli kit 25 30 lira falan cnm ben sordum da bence o kadar para vermeye değmez al internetten

5tane icin pahaliymis cidden esim internetten almak istemiyo ama o parayida verdirtmem eczaneye ben siteleri bi geziyim bakim :)

cnm inş. yarın bebğin sana ultrasondan el sallar :3::3::3:
kız yaşam öyküsü belgeseli var çok güzel dün eşimle izledik bebk annesinin karnında annesi hopluo zıplıo bebekde bi o tarafa bi bu tarafa zıplıo kızıo bide suratı deişio görsen çok şeker yaa

internette de vardır dimi ben de izleyeyim bari çok heyecanlıyım eslem bir batı beklerken böyle oldum bir de şimdi inşallah bunda da güzel haberler alırım

ayy cok heyecanliiiiii insallah sagliklidir ultrasonda hem el sallar hem opucuk atar sana :1::1::1::1::1:

internette de vardır dimi ben de izleyeyim bari çok heyecanlıyım eslem bir batı beklerken böyle oldum bir de şimdi inşallah bunda da güzel haberler alırım

aaa onlar da bir şey mi teyzelerine de selam söyler benim tosunum :9: :9:

var cnm 1.sinde oluşunu anlatıyo 2.sinde büyümesini çok güzel yaa izle bence cnm insan çok garip oluyo çok büyük bi mucize rabbim bizede bi mucize nasip etsin inş...
sende sln söyle annesi mercimeğimizee:9::9::9:

var cnm 1.sinde oluşunu anlatıyo 2.sinde büyümesini çok güzel yaa izle bence cnm insan çok garip oluyo çok büyük bi mucize rabbim bizede bi mucize nasip etsin inş...
sende sln söyle annesi mercimeğimizee:9::9::9:

söylemem mi hiiiçççç

oyyy teyzeleri onu yerrrr yaa ay icim bi hos oldu yaa ne guzel bi duyguuu :16::16::16:

Rabbim hayırlısıyla size de nasip etsin kızlar tez zamanda

Back