batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

eslemmm yasin dagıtoyosan bugn okuyamam ama yarın için 2 tane okuyabilirimmm haber verirsen sevinirimm

rewixcimmm ve nikkycim okuyosanız bana cvp yazın lütfen adet oldunuzmuu cnlarımm gününüz geçmiş yoksa güzel haberler mi varr

Canim ben kirmizi karti yedim bugun hemde sabah namazi kilacaktim ama klamdm nasp deglmis bu ayda bebegimin olmasi artik adetten sonraki ay insallah artik sogan suyunu icmeye karar verdim kussamda olsemde icecem off

selam kızlar cok soruyorum ama merak işte doktora gitmeye baslayınca böle oluyomuş demek :) sorum su gecen au dogum kontrol hapı kullandım akıntım oldu kahverengi ama buayda iç dedi kis falanda yok basladım ama akıntım limon sarısı ve kokusuz agrımda yok iltihabımda yok olsa doktor derdi neden olabilir acabaa

canım kis falan yoksa neden dogum kontrol hapı kullanıyosun anlamadım eğer korunmak içinse sen değil eşin korunsun bu hapları kullanıpta pişman olan çok :26:

Canim ben kirmizi karti yedim bugun hemde sabah namazi kilacaktim ama klamdm nasp deglmis bu ayda bebegimin olmasi artik adetten sonraki ay insallah artik sogan suyunu icmeye karar verdim kussamda olsemde icecem off

aynı durumdayız canım umutlar şubata kaldı eşim benden çok istiyo bu ay istiyorum çocuğu ona göre diyo :9:

canım kis falan yoksa neden dogum kontrol hapı kullanıyosun anlamadım eğer korunmak içinse sen değil eşin korunsun bu hapları kullanıpta pişman olan çok :26:

doktorum gecen ay enfeksiyon yüzünden vermişti bu ayda vücudun toparlansın diye veriyorum gerek yok ama antibiyotik içmiştim ondan yani kistim yookk ama bu akıntı haptan olsa bu renkte olmaamıştı gecen ay koyuydu korunmak istemiyorumm zzten bebiş için

doktorum gecen ay enfeksiyon yüzünden vermişti bu ayda vücudun toparlansın diye veriyorum gerek yok ama antibiyotik içmiştim ondan yani kistim yookk ama bu akıntı haptan olsa bu renkte olmaamıştı gecen ay koyuydu korunmak istemiyorumm zzten bebiş için

hımm enfeksiyon içinse olabilir ama akıntının nedenini bilemicem hamilelik olabilir mi ki :44:

cnmm yazıorum listeyi

d_yeşilcik.............2 yasin okudu
pamukşeker..........3 yasin okudu
eslem_41_............3 yasin okudu
neva7..................3 yasin
rehal....................3 yasin
swwty.................5 yasin
alprumi................2 yasin

..........................21 yasin toplamm

bende okudum canım bu gün

aynı durumdayız canım umutlar şubata kaldı eşim benden çok istiyo bu ay istiyorum çocuğu ona göre diyo :9:

Canim gel bu ay ikmizde sgan suyuna baslayp yumurtlama testti alalim iki kisi yaparsak gayretli oluruz ama tek olunca yapamiyorum ben bi de zaten tiksiniyorum ne dersin yapalim mi

bende istiyorum bende yapcam bende bende bendeeeeee :52::52::52::52::52:
yap cnm yap totemmm
eslemmm yasin dagıtoyosan bugn okuyamam ama yarın için 2 tane okuyabilirimmm haber verirsen sevinirimm
tmm cnm yazıorum 2 tane okuyunca dönersen bana sevinirim
eslem aldığın ovülasyon testinin linkini atabilirmisin bana? bi yerlerde görmüştüm sanki ama şimdi bulamıyorum :(

LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 2 U. ERKEN GEBELİK GittiGidiyor'da 71360806
cnm orda çeşitleri var ben bunu aldım

Canim gittigidiyor kredi karti istiyo ama bizde kredi karti yok kapida odeme ile alabilecegim bi test var mi biliyo musun

cnm o markanın kendi sitesine bi bak istersen belki vardır orda kapıda ödeme çünkü ben gezerken bi yerde görmüştüm kapıda ödeme ama neresiydi hatırlamıorum

evet cnm bende başlarda kimsede art niyet aramıodum ama kadından benim senin kocan gibi kocam olsa yok senin kocan tam benim kafamda onla ben evlenmeliymişim gibi lafları duyduğumda 1 hafta kendime gelemedimmm dedim demmekk ki herkes benim gibi deilmişş herkesle arana mesafe koy arkadaş akraba komşu kim olursa olsun her zaman evinin sırrını eşini iyiliğini kötülüğünü hiç bişeyini anlatmıycakmışın çok evinin içine almıycaksın dış kapının dış mandalı olduğunu anlasınlarr

evet canım çoook haklısınn biz herkesi kendimz gibi zannediyoruzz ondan oluyor yaaa..

Umudumu yitirmiyorum elbette ama eşim benden karamsar bizim olmayacak diyip duruyo.Neyse işte canım yazacak bişey bulamadım da inşallah en kısa zamanda gelir bebişler..

kızzzz hiç öyle bekar kız sende kalır mı ayy olmazz. Ya onun gelmemesini sağlıycan ya da o geldiğinde eşini göndercen başka birine. Ben de öyle çok samimi olduğum arkdaşlarımdan vazgeçtim istedikten sonra çok da zor olmaz bunları söylemek. ARkdaşın kocandan daha mı önemli müsait değilim dersin gelmez. çok da yüz vermee

Yaa aslında ben hayatta yapmazdım böyle hatalar çünkü yeterince kıskanç biriyim zaten ama basiretim mi bağlandı noldu anlamadım ki tam 2kez kaldı evim de hemde bi kaç günn..nasıl izin verdim böyle şeye hayret ediyorum..

Benim de bekar arkadaşım eşimin de bekar arkadaşları zaman zaman gelirler, oturmaya yemeğe falan. Gerekli olursa kalmalarında da bir sakınca görmüyorum. Ama kadın sezgileri güçlüdür herzaman sezgilerime güvenirim, bana ya da eşime bir ard niyet hissedersem değil en yakın arkadaş akraba bile tanımam silerim hayatımdan!

Valla ne kadar sezgilerim güçlü de olsun veya olmasın..İkinin üçüncüsü şeytandırr diye hş var..Ama ben bunca zaman nasıl böyle bişeye göz yumdum anlamıyorum..yeni yeni kafam yerine gelmeye başladı..

cnlarım bence nolursa olsun bekar evli bi kadın veya erkek benim evimde tek başına kalmasına izin vermm eşiyle gelsin 1 hafta kalsın ama bekar bi kadın veya erkeğin evli ailelerde gidip kalması bence hoş değil sezgilerime bende güvenirim kim art niyetli değil anlarım ama ne olursa olsun şeytanın işi yok neler duyuyoruz ben çok yakın bi tanıdığımdan duydum kendisi öğretmen öğretmen bekar bi arkadaşını eve yemeğe çağırmış eşi kendi ve arkadaşı hep birlikte yemek yemişler oturuyolar o sırada dışardan bi seyyar satıcı geçio adam karısına para verio gidip alda yiyelim die kadın da taamm deyip çıkıo odadan sonra inmeye üşenio oğlunu gönderio geri dönüyo 1 dakkada içeri bi girioki arkadaşı kocasını kucağına oturmuş bi güzel öpüşüolarr ki kadın arkadaşınada kocasına da çok güveniomuşş

Offff neler duyuyoruz Allahım koru yaa Rabbimmm..Valla geçen gün eşimin öğretmen arkdaşı aradı sabah sabah..telefonu elinden ladığım gibi açtım hoparlörü iiş hakkında konuşuyo ama sinir oldum sabah sabah aramasına..Şu aralarda böyle şeyler o kadar çok duyuyorum ki kaç günlerdir kuruntu yptım kendi kendime en sonun da bu olayda patlak verdi.. bi ele aldım benimkini açtım ağzımı yumdum gözümü resmen ağlattım adamı yaa koca adam karşımda ağladı sinirinden.. Bide geçen gün işte bu bekar arkadaşımla konuşurken uludağa gidicem dediğim de direk eşimi sorması oda gelicek mi demesi ben gelmiycek dediğim de vazgeçmesi fena sinirimi bozdu resmen elim ayağım titredi..

Back