batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

Evt haklısın yaaaa benbi şekilde arama mesafe koyup bu işi halletmeliyimm..İşte benim eşim öyle şeyleri çok düşünemiyor..Herkesi kendi gibi zannediyor kimse de art niyet aramıyor..Bide ben çok yalnızım diye hiç karışmazdı ama artık ben bunun bi çaresine bakmalıyım..

ayy böyle bişeye asla müsade etme canım en yakın arkadasında olsa sonuçta bekar birinin öyle gelipte evli birinde kalması çok mantıksız bide diyosun hal ve hareketlerinden rahatsız oluyorum diye aman dikkat et eşini de uyar ve gerekirse arkadaşlığını bitir senin yuvandan daha önemli değill:47::47: bu arada bursaya harika kar yağıyo uludağ a gelmek isteyenlere bi nott :87::87::87::86::86:

doğru cnm adamın içinde olması da var tabi allah korusun ama bazı kadınlarda öyle beter ki içinde olmayan adamı bile ayartır yani konuşmaları bile insanı iğrendiren kadınlar var allahım korusun onlardan bizi nefsine uydurmasın bizide eşlerimizide

Senin bu hamilelik takvimi çok hoşuma gidiyor yaa... inşallah şuan hamilesindir ben bu ay çok saçma sapan şekilde başladım reglime...
beklemediğim kadar erken geldi bide leke leke gelip durdu falan. çok değişik duygular yaşadım.
inşallah önümüzdeki ay bende takvim yapabilirim :)

cnmm yazıorum listeyi

d_yeşilcik.............2 yasin okudu
pamukşeker..........3 yasin okudu
eslem_41_............3 yasin okudu
neva7..................3 yasin
reha....................3 yasin
swwty.................5 yasin
alprumi................2 yasin

..........................21 yasin toplamm

canım detim bitsin bende alıcam inşallah bi faydamız olur:34:

Senin bu hamilelik takvimi çok hoşuma gidiyor yaa... inşallah şuan hamilesindir ben bu ay çok saçma sapan şekilde başladım reglime...
beklemediğim kadar erken geldi bide leke leke gelip durdu falan. çok değişik duygular yaşadım.
inşallah önümüzdeki ay bende takvim yapabilirim :)
cnm geçen ay benimde öyle oldu hatta bu ay yumutlamam diodum ama şükür yumurtladım günlerimide çok iyi değerlendirdim duamıda ediyorum her gün meryem suresinide okuyoruz inş. şu anda hamile olurum gerçekten bu takvimi kaldırmammm
eslemmcim benim yeni bat 8subat ekler misin tekrardan:37:

tmm cnm ekliorumm

cnmm yazıorum listeyi

d_yeşilcik.............2 yasin okudu
pamukşeker..........3 yasin okudu
eslem_41_............3 yasin okudu
neva7..................3 yasin
reha....................3 yasin
swwty.................5 yasin
alprumi................2 yasin

..........................21 yasin toplamm

yarısı bitmiş canımm .. ben bugünde okuycaktım ama ikide bi ha oldum ha olacam derken okuyamadım.

kızlar telefonuma regl dönemleri vb. için hazırlanmış özel bi takvim indirdim regl baslangç bitiş tarihlerini günlük ruhsal durumumu akıntı miktarını ne kadar ağrıdığını ve aklınıza gelebilecek her türlü bilgiyi ekliyorum ve hersey gözümün önünde oluyo ve unutmuyorum sizede tavsiye ederim bide sifre girdim benden baskası uygulamayı açamıyo :27::28:

yarısı bitmiş canımm .. ben bugünde okuycaktım ama ikide bi ha oldum ha olacam derken okuyamadım.

bende şimdilik 3 tane okudum akşama yine okurum yaa bide bişi dicem şu yanda reklamlar oluyo ya ordaki hamam otu yağımıdır nedir ordaki kıllı kıllı adamları görmekten gına geldi bana yaa töbe töbe miğdem kalktı bu nedir yaa görmek zorunmıyız onları kalkmıyo mu onlarr :25::25::25::25:

bende şimdilik 3 tane okudum akşama yine okurum yaa bide bişi dicem şu yanda reklamlar oluyo ya ordaki hamam otu yağımıdır nedir ordaki kıllı kıllı adamları görmekten gına geldi bana yaa töbe töbe miğdem kalktı bu nedir yaa görmek zorunmıyız onları kalkmıyo mu onlarr :25::25::25::25:

o reklamları site yöneticisi ekliyordur canım senin yapabileceğin bir şey yok maleseff

o reklamları site yöneticisi ekliyordur canım senin yapabileceğin bir şey yok maleseff

bide casuel club mı ne var yok fantezi gece bilmem ne bide altında bekarmısınız bekar birini mi arıosunuz yazio resmen evli insanların zinaya davet ediolar yaa allahım başımıza taş yağcak yakındaa

bide casuel club mı ne var yok fantezi gece bilmem ne bide altında bekarmısınız bekar birini mi arıosunuz yazio resmen evli insanların zinaya davet ediolar yaa allahım başımıza taş yağcak yakındaa

ayy ben hiç dikkat etmiyorum o reklamlaraa.. her şey var artık günümüzde maleseff interenete reklamlara kadar düştü.....

aynennnnn :122::122:

ay ben yanlış hesaplamışım esloşum regl tarihi 14şubat olarak düzeltebilir misin rica etsem:26: ay tamda sevgililer gününe denk geliyo ne bahtsızım yaa:84::84::84::84:

ay ben yanlış hesaplamışım esloşum regl tarihi 14şubat olarak düzeltebilir misin rica etsem:26: ay tamda sevgililer gününe denk geliyo ne bahtsızım yaa:84::84::84::84:

aaa sus kız o bahtsızlıklar hep bana denk gelir asıl ne kadar özel gün varsa doğum günü evlilik yıl dönümü sevgililer günü hep ben adet olurumm :9::9::9::9:

aaa sus kız o bahtsızlıklar hep bana denk gelir asıl ne kadar özel gün varsa doğum günü evlilik yıl dönümü sevgililer günü hep ben adet olurumm :9::9::9::9:

yalnız değilsin benimde öylee denk geliyo hepp. :)) ayarlasan denk gelmez ama kırmızılar gelecekleri zamanı biliyolar :9::9:

Kızlar çıkıyorum ben şimdilik... Görüşmek üzere

yalnız değilsin benimde öylee denk geliyo hepp. :)) ayarlasan denk gelmez ama kırmızılar gelecekleri zamanı biliyolar :9::9:

görüşürüz cnm

aynen yaa bende bi tek bende oluyo zannediodumm aynn benimde düğünüme denk geliodu kına geceme bende geciktirici kullnmıştım düğünümde çok zor olurdu çünkü o gelinlikle tuvaelete gidemem bide 2. günüm yoğun oluyorum batardı gelinliğim falan heraldee :9::9::9::9::9:

görüşürüz cnm

aynen yaa bende bi tek bende oluyo zannediodumm aynn benimde düğünüme denk geliodu kına geceme bende geciktirici kullnmıştım düğünümde çok zor olurdu çünkü o gelinlikle tuvaelete gidemem bide 2. günüm yoğun oluyorum batardı gelinliğim falan heraldee :9::9::9::9::9:

Benimde düğünüme denk gelmiştii ama son günleri olduğu için ben bişey kullanmamıştım.

Back