batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

Kizlar doktora gitmeyi dusunuyorumda bugun adetin ilk gunu kacinci gunu gitsem ki yoksa bitince mi gideyim adetli iken test falan isterler mi

Ebru canim eger yumurtlama duzensizligin yoksa siradan olacak ama usutmus olabilursin cunku bu ay benim de sol yumurtaligim cok agridi ama yumurtuyo olamazsin cunku rahmi sertmis

Kizlar doktora gitmeyi dusunuyorumda bugun adetin ilk gunu kacinci gunu gitsem ki yoksa bitince mi gideyim adetli iken test falan isterler mi

en gec 3.günü gittt hem daha iyi belli oluyooo hemde ilaç gerekirse baslaman acısından ay kaybetmezsin canımm

İste onu bilmiyorum canım ama heray bunu yaşıyorum ben zaten son zamanlarda biraz gecikmeli oluyo reglm

Aaaaa adetin yakinmis ve rahim agzin sert ise hamile olabilirsin canim ve genelde sabah baktiginda iyi sonuc veriyo gun icinde rqhim agzi asagida olabiluyo sabah tekrar bak yine eline degmiyosa umut var demektir ve bu arada cok sert olmasi lazim yumamaya baslamissa adet yakin demek ama yinede kisiden kisiye degisebilir ama ben bu yontemle hic yanilmadim

ayıptır söylemesi sabah ilşkiden 2 3 saat snra banyo yaparken baktım canım

Kızlar diğer topikleri de okudum ama sizin görüşlerinizde benim için çok önemli. Preseed almayı düşünüyorum bu ayki çalışmalarıma ek olarak.siz ne düşünüyorsunuz preseed hakkında? hiç olumsuz yorum duydunuzmu şimdiye kadar?

ben kullandım canım preseed ama hamile kalamadım. benim nasibim ordan değilmiş. ben hiçbir zararını görmedim.

ay ben yanlış hesaplamışım esloşum regl tarihi 14şubat olarak düzeltebilir misin rica etsem:26: ay tamda sevgililer gününe denk geliyo ne bahtsızım yaa:84::84::84::84:

kızzz öyle düşünme. güzel düşün bakim. belkim 14 şubatta adet olmayacaksın ve güzel haberler vereceksin eşine :49:

kızlar benim buaralar yumurtalarımda yada yumurtanın orta kısmında pıt pıt atışlar oluyor ne ki bu yaaaa

bana birisi damarın atıyor bu da yumurtalıkların sağlıklı olduğunu gösterir demişti.

Buldum canim 30lu set 5o tl insallah bu ay olur ya

50 tl mi :53: ben 30 lu ovulasyon + 10 gebelik testini 29 a aldım aynı yerden .

bece yarın gitmelisin. ve muhtemelen hormon testi ister. sen aç git canım

Esinle iliski sirasindada agri varmi peki yoksa eger parmagini cok bastirma rahmine bazen ben de cok bastirdigimda agriyo adet agrisi gibi o yuzden rahmine cok bastirma

kendimi kasarsam ağrıyoda rahat olursam bşey yok parmagmı çok bstrdım ondan oldu şimdide mdem bulanmaya başladı

ayıptır söylemesi sabah ilşkiden 2 3 saat snra banyo yaparken baktım canım

Iliski sonrasi yukarda oluyo canim ama sertse agzi insallah vardir bebegin canim bide bazi kadinlarin rahim agzi adet olacagi gunde yumusarmis o yuzden hurgun sabah kontrol et ve insallah duze siz degildir adetin

kendimi kasarsam ağrıyoda rahat olursam bşey yok parmagmı çok bstrdım ondan oldu şimdide mdem bulanmaya başladı

Evet canim sende bendensin rahim agzinda yara olabilir ama miden bulaniyosa ay kis bebegimiz geliyodur insallah zaten 2 3 gun varmis adete

Iliski sonrasi yukarda oluyo canim ama sertse agzi insallah vardir bebegin canim bide bazi kadinlarin rahim agzi adet olacagi gunde yumusarmis o yuzden hurgun sabah kontrol et ve insallah duze siz degildir adetin

yani düzenli sayılır sabah yne yapacm ateşle hamilelik belli olurmu bu konu hakkında ne düşünüyosun ben hergün ölçyorum 36.6 dan aşşa düşmedi hç

bu nASIL BİŞEY KIZLAR MERAK ETTİM NASIL OLUYO

Evet canim sende bendensin rahim agzinda yara olabilir ama miden bulaniyosa ay kis bebegimiz geliyodur insallah zaten 2 3 gun varmis adete

inşallah allahmı söyletti acaba canım ya ama benim adetten öncede bulanyo gögüslerm sızlıyo gebelk belirtleryle adet belrtleri aynı bnde

Son düzenleme:
Kuzularim ben cikiyorum esim bas bas bagriyo yat diye sizi seviyorum yarin devam edelim beni ark olarak ekleyinde yazilarinizi okuyayim insallah bebekler bu ay cogalirrrr iyi geceler

Canim gel bu ay ikmizde sgan suyuna baslayp yumurtlama testti alalim iki kisi yaparsak gayretli oluruz ama tek olunca yapamiyorum ben bi de zaten tiksiniyorum ne dersin yapalim mi

sogan suyu mu iccez kiz ayy kulaga hic hos gelmiyo ama denemekten zarar gelmez nasil yapicaz sogani adetten sonra baslayalimm :34:

kızzz öyle düşünme. güzel düşün bakim. belkim 14 şubatta adet olmayacaksın ve güzel haberler vereceksin eşine :49:

agzindan bal damliyo ballll bak simdiden heyecan yaptim belki dedigin gibi olur sevgililer gununde bombayi patlatirim :1::1::1::1:

eslemcim 3 yasini okudu diye yazar mısın canım şimdi okuyacam.kızlar size bi de bi dua söylemek istiyorum,takip ettiğim diğer topikte bi arkadaş yazmış.kayınvalidesine bi komşusu demiş ve bu duayı söylediğim kişiler okuduktan bir ay sonra hamile kaldılar dmiş.
Cuma günü seladan ezan okununcaya kadar 41 defa KEVSER SURESİ okuyanın çocuk dileği kabul olurmuş.
yapması hiç de zor değil,denemekten bi zarar gelmez.Hepimiz bu cuma okuyup duamızı edelim,inşallah bebişlerimiz gelir :49:
( canım benim bat tarihini de ekler misin 22 ocak )

adetinin 2. ya da 3. günü git canım arkdaşlar da söylemiş çünkü hormonlara bakılıor o günlerde.
Akşam yine baya kaynatmışsınız oku oku anca bitirdim.

Günaaaaaayyyddddınnnn niee kimsecikler yokk???

Ben daha adet olmadımmm ayy çok da heyecanlıyımm bi yandan da geç mi yumurtladım diye düşünmeye başladım:37::37::37:

Back