Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar doktora gitmeyi dusunuyorumda bugun adetin ilk gunu kacinci gunu gitsem ki yoksa bitince mi gideyim adetli iken test falan isterler mi
en gec 3.günü gittt hem daha iyi belli oluyooo hemde ilaç gerekirse baslaman acısından ay kaybetmezsin canımm
İste onu bilmiyorum canım ama heray bunu yaşıyorum ben zaten son zamanlarda biraz gecikmeli oluyo reglm
Aaaaa adetin yakinmis ve rahim agzin sert ise hamile olabilirsin canim ve genelde sabah baktiginda iyi sonuc veriyo gun icinde rqhim agzi asagida olabiluyo sabah tekrar bak yine eline degmiyosa umut var demektir ve bu arada cok sert olmasi lazim yumamaya baslamissa adet yakin demek ama yinede kisiden kisiye degisebilir ama ben bu yontemle hic yanilmadim
Kızlar diğer topikleri de okudum ama sizin görüşlerinizde benim için çok önemli. Preseed almayı düşünüyorum bu ayki çalışmalarıma ek olarak.siz ne düşünüyorsunuz preseed hakkında? hiç olumsuz yorum duydunuzmu şimdiye kadar?
ay ben yanlış hesaplamışım esloşum regl tarihi 14şubat olarak düzeltebilir misin rica etsem:26: ay tamda sevgililer gününe denk geliyo ne bahtsızım yaa:84::84::84::84:
kızlar benim buaralar yumurtalarımda yada yumurtanın orta kısmında pıt pıt atışlar oluyor ne ki bu yaaaa
Buldum canim 30lu set 5o tl insallah bu ay olur ya
Kizlar doktora gitmeyi dusunuyorumda bugun adetin ilk gunu kacinci gunu gitsem ki yoksa bitince mi gideyim adetli iken test falan isterler mi
Esinle iliski sirasindada agri varmi peki yoksa eger parmagini cok bastirma rahmine bazen ben de cok bastirdigimda agriyo adet agrisi gibi o yuzden rahmine cok bastirma
ayıptır söylemesi sabah ilşkiden 2 3 saat snra banyo yaparken baktım canım
kendimi kasarsam ağrıyoda rahat olursam bşey yok parmagmı çok bstrdım ondan oldu şimdide mdem bulanmaya başladı
Iliski sonrasi yukarda oluyo canim ama sertse agzi insallah vardir bebegin canim bide bazi kadinlarin rahim agzi adet olacagi gunde yumusarmis o yuzden hurgun sabah kontrol et ve insallah duze siz degildir adetin
Iliski sonrasi yukarda oluyo canim ama sertse agzi insallah vardir bebegin canim bide bazi kadinlarin rahim agzi adet olacagi gunde yumusarmis o yuzden hurgun sabah kontrol et ve insallah duze siz degildir adetin
Evet canim sende bendensin rahim agzinda yara olabilir ama miden bulaniyosa ay kis bebegimiz geliyodur insallah zaten 2 3 gun varmis adete
Kuzularim ben cikiyorum esim bas bas bagriyo yat diye sizi seviyorum yarin devam edelim beni ark olarak ekleyinde yazilarinizi okuyayim insallah bebekler bu ay cogalirrrr iyi geceler
Canim gel bu ay ikmizde sgan suyuna baslayp yumurtlama testti alalim iki kisi yaparsak gayretli oluruz ama tek olunca yapamiyorum ben bi de zaten tiksiniyorum ne dersin yapalim mi
kızzz öyle düşünme. güzel düşün bakim. belkim 14 şubatta adet olmayacaksın ve güzel haberler vereceksin eşine