batına 1 haftadan az kalanlar buyrun...

Allah korusun, yanıltmasın tabiki canım hepimizi de eşlerimizi de...
Amaaa kocamın içinde bi yalancı bi canavar yatıyosa bunu ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi derim. Yani o arkadaşının yaşadığı bayan arkadaşı evinde kaldığı için mi oldu yoksa kocası aldatmaya meyilli, karısını ve duygularını önemsemeyen bir hödük müydü?
bunu bir düşünmek lazım... Allah düşüncesini bile benim hanemden kapı dışarı etsin ama dediğim gibi hayat bizim elimizde olmayan türlü türlü oyunlarla dolu kimin başına ne gelir belli olmaz zaten...

Yaa ben zaten çok kıskanç biriyimdir ve eşime göz açtırmam böyle konularda eşim öğretmen zaten..sürekli müfettiş gibi okula gider bütün herkesi teftiş ederimm..eğer bi öğretmenin hoş olmayan tavırlarını hareketlerini görürsem benim kocamdan uzak dur diye kimseye çaktırmadan ters yüz ederim kadını bi kaç kez yapmışlığım vardır yani.Ama bu en yakın arkadaşım ya hiç art niyeti olabileceği aklıma bile gelmedi.. ne bileyimm..

doğru cnm adamın içinde olması da var tabi allah korusun ama bazı kadınlarda öyle beter ki içinde olmayan adamı bile ayartır yani konuşmaları bile insanı iğrendiren kadınlar var allahım korusun onlardan bizi nefsine uydurmasın bizide eşlerimizide

Mesela geçen gün duyduğum bişeyde bu kuruntularımın tuzu biberi oldu..Karısı çarşaflı bi hanım olan bi öğretmen adam okulda benim arkadaşım olan başka bi öğretmen hanıma bi sabahh 'oo hocam bugün ne kdar şıksınızz, bu güzellik nerden' gibi bi çok iltifatlar yapmış, belki karısına hiç demeiştir böyle bi şey ne kadar iğrençç..

ayy böyle bişeye asla müsade etme canım en yakın arkadasında olsa sonuçta bekar birinin öyle gelipte evli birinde kalması çok mantıksız bide diyosun hal ve hareketlerinden rahatsız oluyorum diye aman dikkat et eşini de uyar ve gerekirse arkadaşlığını bitir senin yuvandan daha önemli değill:47::47: bu arada bursaya harika kar yağıyo uludağ a gelmek isteyenlere bi nott :87::87::87::86::86:

Yaaa benim de basiretim mi bağlandı ne oldu anlamadım ki işte en yakın arkadaşım diye hep toleranslı davrandım..

aman deyim sakın ha kadınlar hisseder canım bahane bul keşke sevinmiş gibi yapmasaydın daha çok yüz bulur bir daha söylediğinde kem küm yap hadi yaa bizimde planımız var başbaşa ben sana müsait olunca heber vereyim canım gibilerinden ayak yap ama evinden uzak tut eskisi gibi sık görüşmemeye tel. konuşmamaya çalış canım söz konusu olan senin yuvan dikkat et

yok yaa son bi kaç olay beni çileden çıkardı gelmesine izin vermiycem inş

Arkadaşlar acil cevap lazım bana hani şu parmak olayı vardiya yumuşak olunca sert olunca ne oluyodu bende sertlik var sanırım off telefondan girdim siteye ancak yaziyorum

Arkadaşlar acil cevap lazım bana hani şu parmak olayı vardiya yumuşak olunca sert olunca ne oluyodu bende sertlik var sanırım off telefondan girdim siteye ancak yaziyorum

Adetin ne zaman canim ona gore yorumlayim

27 ocakta olmam lazım canım

Oooooo canim adetine 3 4gun kala bakman lazim eger yumurtlama zamani icin bakiyorsan yumusacik olmasi lazim rahim agzinin yok eger bebek icinse cok erken ama adet zamanina yakin baktiginda cok sert ve yukarda isi hamile olabilirsin ama yumusaksa (yumurtlama zamanindaki kadar yumusak degil ondan birazcik daha sert oluyo) bilki adet olacaksin umarim anlatabilmisimdir canim

Oooooo canim adetine 3 4gun kala bakman lazim eger yumurtlama zamani icin bakiyorsan yumusacik olmasi lazim rahim agzinin yok eger bebek icinse cok erken ama adet zamanina yakin baktiginda cok sert ve yukarda isi hamile olabilirsin ama yumusaksa (yumurtlama zamanindaki kadar yumusak degil ondan birazcik daha sert oluyo) bilki adet olacaksin umarim anlatabilmisimdir canim

Peki canım bu ne şimdi hamile olmadigim garantide birde aşağıda sanırım rahim

Peki canım bu ne şimdi hamile olmadigim garantide birde aşağıda sanırım rahim

Canim bak rahim agzi duruma gorede asagida veya yukarida olabiliyo afedersin biraz acik olacak ama tuvaletini yaptiktan ronra baktiginda asagiya iner ve gunun belli saatlerinde bakman gerek en uygun zaman sabah kalktigin zaman bakman ve canim adetine yakin baktigin zaman dogru sonuc verir ha bide bazi kadinlarin rahim yapisi farkli olabiliyo o yuzden rahmini iyi taniman gerek ben ilk bir ay sadece tanimak icin baktim ama simdi baya profosyenel oldum sana tavsiyem oyle ama insallah hamilesindir

kızlar bana da yorum yapın bende yaptım ilkm yaptığımda parmağma bişey değdi iknci yaptığmda hiç bşey değmedi sizce bunun anlamı nedr

kızlar bana da yorum yapın bende yaptım ilkm yaptığımda parmağma bişey değdi iknci yaptığmda hiç bşey değmedi sizce bunun anlamı nedr

Adetin ne zaman canim ve art arda yaptiysan sen rahim agzini yukari ittirmissin ilk yaptigin dogru sonuc verir

Canim bak rahim agzi duruma gorede asagida veya yukarida olabiliyo afedersin biraz acik olacak ama tuvaletini yaptiktan ronra baktiginda asagiya iner ve gunun belli saatlerinde bakman gerek en uygun zaman sabah kalktigin zaman bakman ve canim adetine yakin baktigin zaman dogru sonuc verir ha bide bazi kadinlarin rahim yapisi farkli olabiliyo o yuzden rahmini iyi taniman gerek ben ilk bir ay sadece tanimak icin baktim ama simdi baya profosyenel oldum sana tavsiyem oyle ama insallah hamilesindir

Teşekkür ederim canım ilgin için

ilkini gece yatarken yaptm diğrini sabah yaptım adetm 9 ocak

Aaaaa adetin yakinmis ve rahim agzin sert ise hamile olabilirsin canim ve genelde sabah baktiginda iyi sonuc veriyo gun icinde rqhim agzi asagida olabiluyo sabah tekrar bak yine eline degmiyosa umut var demektir ve bu arada cok sert olmasi lazim yumamaya baslamissa adet yakin demek ama yinede kisiden kisiye degisebilir ama ben bu yontemle hic yanilmadim

yaptıktan sonra belm ve karnım ağrıyo nye blmyorum

Esinle iliski sirasindada agri varmi peki yoksa eger parmagini cok bastirma rahmine bazen ben de cok bastirdigimda agriyo adet agrisi gibi o yuzden rahmine cok bastirma

Back