Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ben kaç kez konu açtım burada yada başka konularda genelde cvp alamadım ilginççç
cvp almak bizimde hakkımız
cevaaap alma hakkımız engelenemeeeezzzz:lepi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay çok tatlısın vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
güldürdün beni teşşekürlerkaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim seninde gülücükler yüzünden asla eksik olmasınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben bekarken elvankentte şimdi de batıkentte oturuyorum..
ama gelin başım için dikmene gittim...
o civarlardaki kuaförlere hiç güvenemedim...
carrefour un içindeki çok güzel ama çok pahalı..
şimdiden mutluluklar dilerim
Yıllardır batıkentte oturmaktayım ve SOSYETE HAIRSTYLE & CURE'un sahibi Mustafa Bey nereye ben oraya. Batıkentte hatta Ankarada tek güvendiğim ve saçlarımı emanet edebildiğim kuaför. Kentkoop Mah. Et ve Balık Kurumunun yanında yer almaktadır yeri. 2 katlı çok güzel dizayn edilmiş, fiyatları çok uygun olmakla kalmayıp muhteşem saçlar çıkartan bir salon. Şöyle örnek vereyim mavisiyah saçlarımı en ufak bir kopma ve yanma olmadan bakıra çevirdiğim yer. Kuzenimin kınabaşı ve nişanbaşı da yine bu salonda oldu.Tüm akrabalar ve arkadaşlar kesinlikle başka bir yere gitmiyoruz, herkes çok memnun. Sahibi Mustafa Beydir.slm batıkent etimesgut eryaman elvankent civarında bildiğiniz iyi bi kuaför varmı??
optumum veya batıkent carrefour içindeki kuaförlere mi gitsem gelin başı için lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum.:sinifsinif:
slm batıkent etimesgut eryaman elvankent civarında bildiğiniz iyi bi kuaför varmı??
Optumum veya batıkent carrefour içindeki kuaförlere mi gitsem gelin başı için lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum.:sinifsinif:
Ben Batıkent' te Anıt iş merkezindeki SOSYETE HAİR STYLE&CURE hariç hiçbir yerde saçımı topuz yaptırmam. Burada çalışan Harun Bey'in yaptığı muhteşem topuzlar sanki saç değil de sanat eseri. Adam aşmış kendini. Resmen yaptığı topuzlarla harikalar yaratıyor. Gelinbaşı, nişanbaşı, özel davet demeden inanılmaz topuzlar yapıyor kendisi. Görünce şaşırmamak ve bayılmamak elde değil:) Sosyete Kuaförün sahibi Mustafa Bey'de özellikle saç boyama ve röfle konusunda alanında en iyilerden. Biz ailecek ve arkadaşlarla her şeyimizi burada yaptırıyoruz ve çok da memnunuz. Tavsiye ettiğimiz herkesin geri dönüşü de hep olumlu oluyor zaten. Üstelik bu kaliteye göre fiyatları uygun .Gidince zaten kendiniz de görürsünüz.Ben arkadaşımın düğününde topuz yaptırdım herkes bayıldı, hemde 2 gün bozulmadı Bianco mükemmel bence