- 28 Ağustos 2013
- 397
- 21
- 38
- Konu Sahibi bilgilitugba
-
Kızlar iyi akşamlar yazın kapandığım için bu kıyafetler artık bana ancak misafir kalır diye düşündüm nasıllllll :)?
Eki Görüntüle 1022085 Eki Görüntüle 1022086 Eki Görüntüle 1022087 Eki Görüntüle 1022088 Eki Görüntüle 1022089 Eki Görüntüle 1022090 Eki Görüntüle 1022091 Eki Görüntüle 1022096
beğenip isteyen olursa tabiki :)Satiyor musunuz ?
Gri montu pek bi begendim canım nerden aldin ogrenebilir miyim
baya ayırdım zaten suriyelilere :)ihtiyacı olan birine de verebilirsin. sevap ta lazım :)
LCW ama 2 sene önce satılıyordu orada
beğenip isteyen olursa tabiki :)
atlamışım o bölümü fotografları atarken sorun yaşadım çünkü bunda abartılacak birşey var mı ?Derdim var bölümüyle ne alakası var niçin açtığınız bile belli değil ikinci el satış için başlıklar var konularınızı uygun bölümlere açın ki amacına ulaşsın bir bakın konu açarken buraya uygun mu diye.
etek 15 lira çok şirin yalnız :) toplasan 5 kere giymişimdir valla :) bedeni staandart canımetek ne kadar acaba?kaç beden
bedenleri genelde standart ve 36 beden canım hangilerini beğendiğini belirtirsen yardımcı olabilirimBegendigim birkac parca urun var beden ve fiyat belirtiirsen talip olabilirim
canım krem rengi değil ama pudra pembesiBende alttaki kolsuz bluzu begendim krem rengi olani fiyati nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?