Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür evimiz var ankaradakini kiraya verip orda aynı sekilde satılana kadar kirada oturacagız ben orda buyudum ailem herkez oradapolislerin tayin sistemini bilemiyorum ama antalya merkez ve deniz kenarı ilçelerinde kira kaynaklı yaşam oldukça zor, kiralık ev yok, herkes apart yapma derdinde, kiralar ve ev fiyatları da uçmuş durumda
Kira derdi olmadan tek maasla geçinebiliyoruz suan ordada atnı sekildeAntalyada tek maaşla geçim yapmak çok zor. Ekstra geliriniz yoksa bir daha düşünün derim
Tamamladık derken beraber mi çalışıyorsunuz?
Çok şanslısınız o zaman, antalyayı çok severim, hakkınızda hayırlısı olsunÇok şükür evimiz var ankaradakini kiraya verip orda aynı sekilde satılana kadar kirada oturacagız ben orda buyudum ailem herkez orada
Umarım, teşekkürlerÇok şanslısınız o zaman, antalyayı çok severim, hakkınızda hayırlısı olsun
Ben kocama asla antalya yazdırmam herhalde, zivir zivir rus ve ukraynalı kaynıyor her yer
Tatil yoreleri oyle ama normal sehir o sekilde degil. Yani ozellikle sahile inmezseniz cok fazla rus girmezsiniz. Hatta tam tersi antalya'nin yerlisinin asiri köylü oldugunu gorunce sasirabilirsiniz.Ben kocama asla antalya yazdırmam herhalde, zivir zivir rus ve ukraynalı kaynıyor her yer
Ben antalyada büyüdüm zaten neyin ne oldugunu biliyorm konu başlığımdan da belli oldugu gibi ben tayin durumunu yaşayanlardan bilgi almak istiyorumTatil yoreleri oyle ama normal sehir o sekilde degil. Yani ozellikle sahile inmezseniz cok fazla rus girmezsiniz. Hatta tam tersi antalya'nin yerlisinin asiri köylü oldugunu gorunce sasirabilirsiniz.
Cevabi size yazmadim zaten. Alintidan da anlasilacagi uzereBen antalyada büyüdüm zaten neyin ne oldugunu biliyorm konu başlığımdan da belli oldugu gibi ben tayin durumunu yaşayanlardan bilgi almak istiyorum
Tek maaşla Antalya’da geçinmeniz imkansızEşim polis Ankarada zorunlu görev süresini tamamladık antalyaya tayin isteyecegiz ilk defa geçen senelerde antalya yazıpta çıkmayan varmı polis eşleri dayanışması bekliyorum :)
Batıdan batıya oldugu için tek tercih sizdrni antalyayı yazmıştınız :)Biz doğudan batıya gideceğiz inşallah kaçıncı tercih sizin Antalya ?
Merhaba. Sorunuza cevap veremeyeceğim ama benim size bir sorum var. Esim polis. bize de Ankara çıktı. Esimin ilk tayini. 6.tercihimizdi. ama hiç beklemiyorduk. Ankarada eşinizin çalışma şartları nasildi? Bir de bildiğim kadarıyla ilçe tercihi yapılacak. Hangi ilçeler iyidir hem eşimin çalışma durumu için hem yaşamak icin? Ben de Ağustosta tayin isteyeceğim es durumundan ama su an kendimden ziyade eşimi düşünüyorum. Çok stresli biri zaten. Şimdiden enseyi kararttı.Eşim polis Ankarada zorunlu görev süresini tamamladık antalyaya tayin isteyecegiz ilk defa geçen senelerde antalya yazıpta çıkmayan varmı polis eşleri dayanışması bekliyorum :)