- Konu Sahibi tarantula9812739
-
- #10.721
hıı öyle diyosan öyledir.. zaten hiç ateşli bi kadın olmadığımı biliyodum, kanıtlamış oldu :) donuk kediyim ben donuk kediiiiiii
hayırlı olsun beben canım.. dua et bize hepimize boş durma
bende durumlar aynııı canım. ateş ölçüyordum ya bu ay. tablomu paylaştım bak istersen hiç iç açıcı değil çokkkk düşük devam ediyor yaaa . hoş zate umutlu değildim ama ne biliyim işte insan bile bile yine de üzülüyor
tabloya göre yüksek ateşli biri değilsin.genel değerlendirmek lazım.başkalarının ateş tablolarını sil kafadan.bi hafta kala ateşin iyi gidiyo.
iyi olmaya çalışıyorum birz limoniyim :
kimmiş lan o ebe.hiç sevmedim.hiç doğru bişe dememiş.
bide sen keseyi görmedin mi daha lan.
Allah razı olsun canım...Darısın isteyen herkesin başına...etmem mi her dk aklımdasınız...inşallah Rabbim duyar seslerimizi...su an ezan okunuyor...en kısa zamanda güzel haberler alın inşallahhhhhhhhhhh....AMİN!...
bir birine yakın olduğu için şeyediyorum.. şu an adet dönemimle aynı gibi ateşim kaç günlerdir ya ve yükselmiyor. ondan yaaani. sen nasılsın bebek ?? doktor durumların vardı?? kontrole ne zaman gidiceksin
oyy canım sen benim meleğimsin...güzel haberimi sen verdin benm... hiç düşünür müyüm öyle...yardım edeceğini de çok iyi biliyorum...
ya zaten iş güç hafif işler yapıorum derin işlere girmeme kararı aldım...dediğin gibi ilk aylar çok önemli...eşimde kızıyor zaten...ne lazımsa söle ben yaparım diyo...çamaşırı bile akşam yıkıyorum ki sepeti kaldırmayayım diye...ancak bu yürüyünce oluyor...kızı dershaneye götürdüm sabah geldim bi baktım leke...yani yürüyünce oluyo ve kızıda okula götürüp getiriom öyle koşturmuyorumda ama anlamadım...normal silince yok bişi...3 gündür gözlüyorum..kuzenim ebe ona sordum...olmaması lazım dedi...yerleşmede olabilir...düşük ihtimalide olabilir...dış gebelik ihtimali olabilir ancak muayene ile anlaşılır dedi...ama aklına kötü bişi getirme dedi...yerleşme de olur dedi...kızımda olmadı dedim her hamilelik aynı değildir dedi...akşam koku olayını anlattım...e tamam o zmn dış gebelik ihtimalini eledim dedi...dış gebelikte bu tarz hamilelik belirtisi olmazmış...ilerliyorki vücudunda hcg oranın artmış ve ilerki dönem belirtilerin başlamış dedi...biraz içime su serpti...ama hala düşük ihtimali var...inş öle bişi yoktur...
zaten hyrlısı ile yarın ilk doktor kontrolüme gidicem...bu sabah sağlık ocağına gittim...kan aldılar 2 tüp..kilo ölçtüler...tansiyon falan...onlarda takip etçeklermiş...hayırlısı bakalım...:18:
baktım canım ..ovulasyon yapıyor musun peki? dur bakalım umudunu kaybetme belli olmuyor kimi yumurtlamadım diyor o ay hamile kalıyor...
YOK CANIM DAHA DR A GİTMEDİM...ilk defa yarın gidicem...kuzenim olur kendisi :)
ne oldu canım benim.hayırdır??
yapamıyorum ovü canım tutamıyorum o kadar. zaten öğlene kadar işte su bile içmiyorum wc ye gitmek var diye. öğlende eve gelince de su içeyim diyorum işte velhasıl ovü testi yapamıyorum.
sen ne alemdesin görüşmeyeli?? bi gelişme var mı
kafanı karıştırma.iyi gidiyo diosam iyi gidiyo.nokta.
iyiyim ben mis gibiyim.çocuğu düşürdüm rahatladım anasını satim.
cumartesi gitcem bakalım ne dicek.
eşimle aramız kötü kavga ettiktamda yumurtlama günlerimdeyim
alttan alıver.dönem geçsin tribini atarsın.
düşürdüm deme. sağlıksızmış gitti de. sağlıksız olsa daha mı mutlu olacaktık.... hayırlısı buymuş demek ki bak. hem de hamile de kalabiliyorsun demek bi bi rahatsızlığın da yok çok şükür. arkası hemen gelicek görüceksin
hmm anladım tatlım...aynı canım gelişme yok bu ay ameliyatımızın 5.ayına girdik heyecanla 6.ayımızı bekliyorum ...bu ay doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaptırmak istiyorum belki ilaç milaç verir...
eşimle aramız kötü kavga ettiktamda yumurtlama günlerimdeyim
öyle yapcaz artık çaresi yok :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?