batı ittıfakı ve israil mallarına boykot....türk malı alın barkod kodu 869la başlıyor

Ama Ülker'in yahudi ortaklığı olduğu söyleniyor. Bu ürünler helal sertifikası da alsa ortaklık değişmiyorki. Bence uzak durmak gerek :44:

Mermaid Unilever çok büyük ve çok dallı bir şirket ve tüm listelerde en başlarda onun da adı var..

Ben yıllardır cif falan kullanmam. Bimin Mr.Bee'si, Güldal yağ çözücüsü. Güldal çamaşır suyu (yoğun, yani domestosum da domestosum diyenlere en iyi alternatif), bulaşık makinamın servisinin özellikle tavsiyesiyle Bim'in toz bulaşık deterjanı, tuzu, parlatıcısı, Bim'in konsantre yumuşatıcısı, bakliyatları, unu, kabartma tozu, vanilyası, pudingi.. daha neler neler. Hepsinden de son derece memnunum. Aklıma gelenler şimdilik bunlar. Soran olursa yardımcı olabilirim

Bu arada Nutella yerine torku kullanabiliriz çok lezzetli ama Torku kesin Türk malı değil mi

Torku Konya Şeker'in, yani güvenilir :)

evet annemde Bimin yag-cozunden cok memnun.. bundan once yurt disinda yasiyorduk orada da yerel bir marka kullaniyorduk hatta yur disinda akrabasi olanlar bile turkiyeye ondan getirin diyolardi.. annemin dedigine gore bu da o urun kadar kaliteliymis

Abur cuburlar da da ETI yi oneririm :13:

Eti hakkında da çekincelerim var mermaid. Araştırıyorum..

Arkadaşlar Lalegülde afia diye bir marka reklamı var helal ürün deniliyor ve türk malı onu araştırabilir misiniz

Evet kardeşim afia helal gıda sertifikası aldı. Ve her sene bu sertifikasını yeniliyor.... Afia, yörsan helal gıdadır... Meysu meyvesularıda helaldir...

Kardeşlerimmm Bakın COCA COLA nasılda tutuşmuşşş, boykot işe yaramasaydı böyle bir yazı yazarmıydııııı...

BOYKOTA DEVAMMMMM

Kardeşlerimmm Bakın COCA COLA nasılda tutuşmuşşş, boykot işe yaramasaydı böyle bir yazı yazarmıydııııı...

BOYKOTA DEVAMMMMM

Eki Görüntüle 1197499

Evet bu haberi sabah ben de okudum. Ama hiç doyurucu bir açıklama değil bence. Üstü kapalı yapılmış, prestij kurtarmak için verilmiş bir demeç. İnandırıcı değil. Zaten ayrıntı vermekten de kaçınılmış..

Son düzenleme:
Hamdolsunn canımm yaaaaaaa, boykotlaa bir iş olmazz demeyinnnn inan ki israil bile bizi boykot ediyor şuannn. Demekki işe yarıyorr boykotumuzzz
hedef buyuyorcanım konu dışı yazanalra cevap vermiyoruz bu topiğin 2. kuralı dA BU

Eklentiler

• $10521327_10203313500616786_6063161232849836463_n.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 771
bütün alışverişimi bimden yapıyorum...dondurması,mantısı,bakliyatı,sütü ve süt ürünleri,temizlik malzemesi,vs.vs.vs....bütün malları süper ve bedava diyebilirimbi de cuma günleri haftalık ürünlerni yakalrm her hafta....valla ne kadar yazsam azdır...bilen bilir....

Alışverişinizi Birleşmiş İslam Marketinden yapıyorsunuz demek, orada satılan epeyce İsrail ürünü var çok dikkat edin bundan sonra.

Boykot:) kahhar ismiyle kahrol.......

Son düzenleme:

Aynen potipoto. Süt ve yoğurdunu unutmuştum :) Suyumu da ordan alırım, tam buğday ekmeğimi de Cuma günlerini de asla kaçırmam

Arkadaşlar kod olayı büyük oranda bizi doğruya götürür ama yine de hangi firmaların boykot edildiği hakkında bilgi sahibi olmamız lazım. Yani 869 ile başlayan her ürün burda üretilmeyebiliyor. Zaten önemli olan firma, nerde üretildiği değil. Cocacola barkodlarında 544 yazması da kafanızı karıştırmasın. 544 Belçikanın barkod numarası, yani oradaki ofisten talep edilmiş. Yani mesela Türkiyenin suyu için boykotluk firma burda dolum fabrikası yapmış, barkodunu da yapıştırmış. Su bizim suyumuz ama firma boykotluk. Bunu unutmayın. Aldığınız her ürünün etiketini inceleyin. Emin olmadığınız durumlarda gelin burda hep beraber araştıralım..

Son düzenleme:
kesinlikle bu boykot bir haykırıştır anlayana..... bende 1 haftadır özellikle ne alıp ne almadığıma çok dikkat ediyoorum ve destekliyorum sizleri...................

boykotumuzdan rahatsız olanlar var.e demektir ki başarılıyızboykota devammmm....
Türk malı haricinde hiçbir ülkenn malını almam batı d........nın malını hiç almam.

Siyasete bulaşmadan, kimseye saldırmadan, kimseyi rencide etmeden, bu yaptığımla ne olur demeden, taraf belli etmek, birey olarak üstüne düşeni yapmak, Türk malına daha fazla değer vermek, karınca kararınca çorbada tuz misali boykota katılmak isteyenleri bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…