batı ittıfakı ve israil mallarına boykot....türk malı alın barkod kodu 869la başlıyor

Ben de size duru şampuanı tavsiye ediyorum. Boş şampuan kutusuna biraz duru biraz çamterebentin dökün saçlarınız dökülmez. Hem ucuz hem yerli malı.

Bakod kodu 869 olan tüm ürünleri yerli malı zannetmeyin. İthal ürünlerde de barkod 869 ile başlıyor.

Bunu baltalamaya çalışanları görmuyoruz kızlarr:KK36::KK36:
Yola devam iişliyor ve başarı elde edicez.

Iyi tepki vermiş helal olsun.. Hiç birşey yapmamaktan iyidir.

Onlar zaten zehir zıkkım değil mi sağlığa zararlı değil mi? En iyisini yapmış,demek ki bir daha bu ürünleri almayacak.
Herkes bunu geçici bir şey sanıyor ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum ki bizler daha dün başlayan insanlar da değiliz bu dalga gittikçe büyüyecek.
Özellikle mcDonals dondurmaları çok zararlıymış sağlığa.

Son düzenleme:
hy6esy4u.jpg

yahudiler türk mallarını boykot etme kararı aldı yaz siz ??

pa8a5yhu.jpg

budege6u.jpg

Son düzenleme:
Benim yapacağım boykottan ne olur demeyin.. Küçük kar taneleri bir anda dev kartopunu oluşturur. Yeterki birlik olunsun. Süreklilik olsun. Bilinçli adımlar atılsın..
Son günlerde yaşanan boykotlar ve olaylar cocacola ve mcdonald hisselerine değer kaybı yasatmış..
yjave9a7.jpg

Son düzenleme:
hy6esy4u.jpg

yahudiler türk mallarını boykot etme kararı aldı yaz siz ??

pa8a5yhu.jpg

budege6u.jpg

Bu mesaji sevdim
dunyadaki butun muslumanlar bu boykota katilsa bu markalar anca kosedeki bakkallara doner
birde soyle dusunun mc donalds gunde milyonlarca tavuk ve kofte satiyor
bu kadar tavuk ve inek dogal mi yetisiyor?
birde o kofteler 1 inekten yapilmiyor topluca onlarca inegin eti ayni anda karistiriliyor ve kofte yapiliyor
mideniz aliyor mu?

Mısır'da da olaylar olmuş ona sayalım.. Bu video medyada görüntülendimi önemli olan o. Tepki tepkidir..

İnsanlar ikiye ayrılır.

Neyi niye yaptığını bilenler, neyi niye yaptığını bilmeyenler.

Neyi niye yaptığını bilmeyenlerin oluşturduğu toplumlar geri ve güçsüz kalmaya mahkumdur.

Sonuçları da ortada.

Bir "zaten satın alınmış malı" dökmeseydi, bir de eziyetin Mısır'da değil Filistin'de olduğunu bileydi, tepki vermiş olma ihtimali vardı elbet. :KK6:

İnsanlar ikiye ayrılır.

Neyi niye yaptığını bilenler, neyi niye yaptığını bilmeyenler.

Neyi niye yaptığını bilmeyenlerin oluşturduğu toplumlar geri ve güçsüz kalmaya mahkumdur.

Sonuçları da ortada.

O videonun eski olabileceği hiç mi aklınıza gelmiyor?

evet bu mesajda kalmistik

Bende boykota destek veriyorum ama bu ürünlerin hangi birini aklımda tutucam bilmem :26: mesela bazılarına şaşırdım, tamek' i Türk firması zannediyodum mesela,neyse,birini bile aklımda tutup almasam kardır.

Liste niye çıkmamış yahu.

Son düzenleme:
Bende boykota destek veriyorum ama bu ürünlerin hangi birini aklımda tutucam bilmem :26: mesela bazılarına şaşırdım, tamek' i Türk firması zannediyodum mesela,neyse,birini bile aklımda tutup almasam kardır.

coco colaya dokunmasan bile yeter
ama firsatimiz oldukca buraya bakalim hafiza yenileyelim
gerekirse liste bastirip oyle alisverise gidelim
ben yurt disindayim benim icin o kadar zorki
ama direnip meksika mallarini buluyorum
cok zor degil,inanman yeterli
tesekkurler katilimin icin:KK42:

ya hanımlar boykota tamamen katılıyorum. ama araştırmaya da çalışıyorum aynı zaman da. çünkü siyonistlere ait ürünler olmadığı halde bazı ürünler onların gibi gösteriliyor. mesela siemens. internetten de arastırma yaptım biraz bakın bu adreste http://en.wikipedia.org/wiki/Nazi_boycott_of_Jewish_businesses zamanında nazilerin yahudilere yaptığı boykottan bahsediliyor ve o dönemde siemens gibi markaların yahudileri iş yerlerinde çalıştırmadığından bahsediliyor.

bir de nutella vardı. italyan markası. yahudi değil adam ve fındıklarının %80 i türkiyeden ithal ediliyorlar.

ben eğer isterseniz araştırıp bulduklarımı yazabilirim...

bazı firmalar rakiplerini gücsüz kılmak için karalama kampanyası olarak kullanabiliyor çünkü. müslüman her zaman uyanık olmalı :KK66:

başka bir örnek vereyim IBM tam bir sionist malı. hatta filistinde bir kasabayı zorla boşlattırıp ilk önce orada üretime başlamıştır...

coca cola ve mc donalts aylık karlarının belli bir miktarını israil askeriyesine verdiğini resmi olarak açıklamıştır. o yüzden her içeçekte coca cola cumpy kalitesiyle üretilmiş ibaresine mutlaka dikkat edelim ve o ürünleri asla almayalım...

nokia nın sahibi stephen elop unda yahudi değil, bolşevik olduğu söyleniyor. nokia zaten norveç firması. internette yahudilere yardımına yada bir örgütüne üye olduğuna dair bilgi bulamadım..

erikli suyu arastırdım. şaibeli. pek bir bilgi bulamadım. ama suyu kuyu suyuymuş :)

X