batı ittıfakı ve israil mallarına boykot....türk malı alın barkod kodu 869la başlıyor

ben de çocuk katili adi israil i boykot edenlerdenim.....

hanımlar mümkün mertebe türk malı ürünlerini araştırıp yazalım...

bunun yerine şunu kullanabilirz die fikir verelim...En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

bim marketten aldığım mr bee isimli temizleyici var....barkodu 869 ile başlıyor.....sanırım türk malı....cif yerine bunu kullanıyorum....umarım israil malı yada destekçisi değildir...ciften bile iyi hemde hesaplı....

Arkadaşlar Lalegülde afia diye bir marka reklamı var helal ürün deniliyor ve türk malı onu araştırabilir misiniz

Son düzenleme:
uhanu4yv.jpg

Bu arada Nutella yerine torku kullanabiliriz çok lezzetli ama Torku kesin Türk malı değil mi

bim marketten aldığım mr bee isimli temizleyici var....barkodu 869 ile başlıyor.....sanırım türk malı....cif yerine bunu kullanıyorum....umarım israil malı yada destekçisi değildir...ciften bile iyi hemde hesaplı....

hosgeldin kardes :)
dunyaya yayilacak insallah
bugun bi Yunan arkadasimi ikna ettim cok mutluyum :)):KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Ve biliyomusunuz zenciler asla coco cola icmezler

Son düzenleme:
Bu arada Nutella yerine torku kullanabiliriz çok lezzetli ama Torku kesin Türk malı değil mi

arkadasim o ismi bilmiyorum ama fiskobirlik var

kiyafettede addidas ve nike yerine sahtesini alalim
pazarlarda cok var hemde cok daha sIk
ben bayilirdim

Son düzenleme:
hosgeldin kardes :)
dunyaya yayilacak insallah
bugun bi Yunan arkadasimi ikna ettim cok mutluyum :)):KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Ve biliyomusunuz zenciler asla coco cola icmezler

hoş buldum canım....tebrikler iyi yapmışsın.....kimi ikna etsen o kadar iyi....

bende zaten kola sevmeyen bi tipim şimdi hepten içmiyorum....mis gibi meyve sularımız çayımız ayranımız varken iğrenç kolayı kim içer....

evet annemde Bimin yag-cozunden cok memnun.. bundan once yurt disinda yasiyorduk orada da yerel bir marka kullaniyorduk hatta yur disinda akrabasi olanlar bile turkiyeye ondan getirin diyolardi.. annemin dedigine gore bu da o urun kadar kaliteliymis:KK49:

Evimde 1 tane bile yahudi markasi yok. Yaklasik 3 yillik boykotumla gurur duyuyorum :) saka maka türk mali alarak da ülkemize destek oluyoruz

Turk mallarinida sayalim boyle
abur cuburda :ETI
cikolatda :Torku ve fiskobirlik
Icecek :Ayran,soda,su,salgam suyu,Turk markasi meyva sulari bilen var mi?
Detrajan : soylemisti arkadas ismini unuttum
Sampuan :Ipek
Bimin yag cozucusu

Ne geliyosa Turk markalarinida listeleyelim

Son düzenleme:
X