Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar yapılan uzun araştırmaların sonunda ÜLKER bazı ürünleri helal sertifikası aldı...
Bunlar;
- Ülker İçim Süt
- Ülker içim Ayran
- Ülker içim Yoğurt
- Ülker içim beyaz peynir
- Ülker içim kaşar peyniri
- Ülker içim tereyağı
İnşallah diğer ürünleri de uygun şartlarda yapılır ve helal sertifikası alır....
Ancak her yıl helalliğini yenilemesi gerekirken yenilememiş üzüldümmmm
arkadaslar algida israil urunu degil. Hollanda nin Unilever Company sirketine aittir.. bnz: Walls http://www.unilever.com/brands-in-action/view-brands.aspx
Israile yardim ediyoru mu ? onu bilmiyorum bununla ilgili herhangi birsey bulamadim bu sirketle ilgili
bim marketten aldığım mr bee isimli temizleyici var....barkodu 869 ile başlıyor.....sanırım türk malı....cif yerine bunu kullanıyorum....umarım israil malı yada destekçisi değildir...ciften bile iyi hemde hesaplı....
Bu arada Nutella yerine torku kullanabiliriz çok lezzetli ama Torku kesin Türk malı değil mi
evet annemde Bimin yag-cozunden cok memnun.. bundan once yurt disinda yasiyorduk orada da yerel bir marka kullaniyorduk hatta yur disinda akrabasi olanlar bile turkiyeye ondan getirin diyolardi.. annemin dedigine gore bu da o urun kadar kaliteliymis
Abur cuburlar da da ETI yi oneririm :13:
Arkadaşlar Lalegülde afia diye bir marka reklamı var helal ürün deniliyor ve türk malı onu araştırabilir misiniz
http://www.youtube.com/watch?v=yPa0akSeJio&feature=youtu.be
Arkadaşlar bu mantıkla ilerleyelim
Ama Ülker'in yahudi ortaklığı olduğu söyleniyor. Bu ürünler helal sertifikası da alsa ortaklık değişmiyorki. Bence uzak durmak gerek :44:
hem malzeme olarak hemde o YÜZDEN sertifikasını yenileyememişşş zatenn.
Kardeşlerimmm Bakın COCA COLA nasılda tutuşmuşşş, boykot işe yaramasaydı böyle bir yazı yazarmıydııııı...
BOYKOTA DEVAMMMMM
Eki Görüntüle 1197499
hedef buyuyorcanım konu dışı yazanalra cevap vermiyoruz bu topiğin 2. kuralı dA BUHamdolsunn canımm yaaaaaaa, boykotlaa bir iş olmazz demeyinnnn inan ki israil bile bizi boykot ediyor şuannn. Demekki işe yarıyorr boykotumuzzz
bütün alışverişimi bimden yapıyorum...dondurması,mantısı,bakliyatı,sütü ve süt ürünleri,temizlik malzemesi,vs.vs.vs....bütün malları süper ve bedava diyebilirimbi de cuma günleri haftalık ürünlerni yakalrm her hafta....valla ne kadar yazsam azdır...bilen bilir....elitt, videoyu izleyince aklıma geldi, bim'in dondurması adora da mükemmel, benzerlerine 10 basar. Gofreti centro, çikolatası buonu da harikadır. Buono şölen markası tarafından üretilir. Aklıma gelen oldukça yazarım
bütün alışverişimi bimden yapıyorum...dondurması,mantısı,bakliyatı,sütü ve süt ürünleri,temizlik malzemesi,vs.vs.vs....bütün malları süper ve bedava diyebilirimbi de cuma günleri haftalık ürünlerni yakalrm her hafta....valla ne kadar yazsam azdır...bilen bilir....
bütün alışverişimi bimden yapıyorum...dondurması,mantısı,bakliyatı,sütü ve süt ürünleri,temizlik malzemesi,vs.vs.vs....bütün malları süper ve bedava diyebilirimbi de cuma günleri haftalık ürünlerni yakalrm her hafta....valla ne kadar yazsam azdır...bilen bilir....
tabak-çanağıma kadar bim:)))))aynen potipoto. Süt ve yoğurdunu unutmuştum :) suyumu da ordan alırım, tam buğday ekmeğimi de Cuma günlerini de asla kaçırmam
kesinlikle bu boykot bir haykırıştır anlayana..... bende 1 haftadır özellikle ne alıp ne almadığıma çok dikkat ediyoorum ve destekliyorum sizleri...................Arkadaşlar kod olayı büyük oranda bizi doğruya götürür ama yine de hangi firmaların boykot edildiği hakkında bilgi sahibi olmamız lazım. Yani 869 ile başlayan her ürün burda üretilmeyebiliyor. Zaten önemli olan firma, nerde üretildiği değil. Cocacola barkodlarında 544 yazması da kafanızı karıştırmasın. 544 Belçikanın barkod numarası, yani orda üretilmiş ama cocacola boykot ettiğimiz firmaların başında geliyor. Bunu unutmayın. Aldığınız her ürünün etiketini inceleyin. Emin olmadığınız durumlarda gelin burda hep beraber araştıralım..
arkadaşlar kod olayı büyük oranda bizi doğruya götürür ama yine de hangi firmaların boykot edildiği hakkında bilgi sahibi olmamız lazım. Yani 869 ile başlayan her ürün burda üretilmeyebiliyor. Zaten önemli olan firma, nerde üretildiği değil. Cocacola barkodlarında 544 yazması da kafanızı karıştırmasın. 544 belçikanın barkod numarası, yani oradaki ofisten talep edilmiş. Yani mesela türkiyenin suyu için boykotluk firma burda dolum fabrikası yapmış, barkodunu da yapıştırmış. Su bizim suyumuz ama firma boykotluk. Bunu unutmayın. Aldığınız her ürünün etiketini inceleyin. Emin olmadığınız durumlarda gelin burda hep beraber araştıralım..
huhuuuuuuutesekkurler elleri opulesi bayanlar
boykot cok buyuyor cok mutluyum