batı ittıfakı ve israil mallarına boykot....türk malı alın barkod kodu 869la başlıyor

başka bir örnek vereyim IBM tam bir sionist malı. hatta filistinde bir kasabayı zorla boşlattırıp ilk önce orada üretime başlamıştır...

coca cola ve mc donalts aylık karlarının belli bir miktarını israil askeriyesine verdiğini resmi olarak açıklamıştır. o yüzden her içeçekte coca cola cumpy kalitesiyle üretilmiş ibaresine mutlaka dikkat edelim ve o ürünleri asla almayalım...

evet listeye eklemistim IBM yi de :KK4:

nokia nın sahibi stephen elop unda yahudi değil, bolşevik olduğu söyleniyor. nokia zaten norveç firması. internette yahudilere yardımına yada bir örgütüne üye olduğuna dair bilgi bulamadım..

erikli suyu arastırdım. şaibeli. pek bir bilgi bulamadım. ama suyu kuyu suyuymuş :)

Nokia'yı microsoft aldı. Microsoft'un sahibi bill gates.

Son düzenleme:
BURASI LONDRA
INGILIZLER BIR YAHUDI SUPERMARKETINI PROTESTO EDIYORLAR VE YAHUDI MALLARINI ALMAYIN FILISTINE DESDTEK OLUN DIYORLAR.
GELELIM ISTANBULA VEYA TRUKIYENIN HERHANGI BIR BOLGESINE..
SIZ HIC BIR KISININ ELINDE PANKART YAHUDI MAGAZASI ONUNDE YAHUDI MALI ALMAYINDIYE PROTESTO YAPARKEN GORDUNUZ MU?
BU KADAR MI RUHSUZLASTIK.
HALA DAHA COCA COLA RAMAZAN IFTAR REKLAMI YAPIYOR... IFTAR EDIYOR GOZUKENLERE BIR BAKIN ISLAMIYETTEN MUSLUMANLIKTAN ESER VAR MI ?
MUSLUMAN KADIN OYLE MI OLMALI ?

https://www.facebook.com/photo.php?v=1437232966559858&set=vb.100008195053818&type=2&theater

burası londra
ıngılızler bır yahudı supermarketını protesto edıyorlar ve yahudı mallarını almayın fılıstıne desdtek olun dıyorlar.
Gelelım ıstanbula veya trukıyenın herhangı bır bolgesıne..
Sız hıc bır kısının elınde pankart yahudı magazası onunde yahudı malı almayındıye protesto yaparken gordunuz mu?
Bu kadar mı ruhsuzlastık.
Hala daha coca cola ramazan ıftar reklamı yapıyor... ıftar edıyor gozukenlere bır bakın ıslamıyetten muslumanlıktan eser var mı ?
Musluman kadın oyle mı olmalı ?

https://www.facebook.com/photo.php?v=1437232966559858&set=vb.100008195053818&type=2&theater
haklısın canım:KK43:((((malesef o kadar ruhsuzlaştırdılar ki o kadar imandan uzaklaştırdılar ki......dünyayı değiştirmek istiyorsak kendimizden başlamamız lazım...safımız belli..

haklısın canım:KK43:((((malesef o kadar ruhsuzlaştırdılar ki o kadar imandan uzaklaştırdılar ki......dünyayı değiştirmek istiyorsak kendimizden başlamamız lazım...safımız belli..

O yüzden diyorum canım, kimmselere aldırmak yok, yolumuza devam

Domates, salatalık, patlıcan.... almayın Tohumları İsrail'den ithal.

sen bence kendinle dalga geç..

dalgayı boşverelim de tohumlar israilden geliyor bu acıdan doğru söylemiş. türkiyeyde de ziraatcilerin bu işle uğraşıp tohum üretmesi büyük darbe vurur israile ama bu onlar için iyi bir gecim kaynağı asla izin vermezler... yine de birileri birşeyler yapsada zalimlere muhtaç kalmasak....

hanımlar povakasyonlara gelmeyin... dileyen dilediğini söyler. kulak asmamak lazım. zulme karşı saf belirlemek önemli olan. Rabbim planlarını kendilerine cevirsin. gazze siyonizme mezar olsun....

Hiç durma Öncelikle satılan topraklardaki İsraillileri temizle
kimseye toprak sattğmz yok.aslında sizin ve sizin gibilerin tek derdi akp akp akp....başbakan başbakan başbakan...ve cumhurbaşkanımız ağustos itibaryle....filistni de israil değil,akp katlediyor dersiniz birkaç gün sonra.hatta şimdiden diyenler var bile.kamik ve yazık!!!!ya bu kadar mı yakıyo sizi.....sizin kendinize çizdiğiniz tek çizgili yol;akp neyi savunursa karşıtıyız,neyi karalarsa savunucusuyz.....neyse size hayal aleminizde bol bol nice hayalcikler...

Son düzenleme:
bir de hanımlar mesele "yahudi"lere karşı çıkmak değil. yahudilik de 3 semavi dinden biridir. karşı çıkmamız gereken şey "yahudilik" olamaz.

israilde yapılan bu zülme karşı çıkan, hatta israil devletinin asla kendilerini temsil etmediğini söyleyen binlerce yahudi de var. bunlar dindar insanlar. 10 emirdeki "öldürmeyeceksin" emrini kendilerine muhatap edinmiş insanlar. onların haklarına girmeyelim söylemlerimizde derim.

israil ve siyonist düşüncenin (yani bütün dünya bize hizmet için var, seçilmiş milletiz istediğimiz gibi öldürürüz, istediğimiz gibi dünyayı yönlendiririz, kimse bize birşey diyemez düşüncesi. zaten bu düşünceyle de organ mafyalarının temelini de siyonistler oluşturmaktadır. ne de olsa herkes onlara hizmet için var!) zülmünün karşısındayız bizler. bu farkı da fark edelim. boykota devam....

bir de hanımlar mesele "yahudi"lere karşı çıkmak değil. yahudilik de 3 semavi dinden biridir. karşı çıkmamız gereken şey "yahudilik" olamaz.

israilde yapılan bu zülme karşı çıkan, hatta israil devletinin asla kendilerini temsil etmediğini söyleyen binlerce yahudi de var. bunlar dindar insanlar. 10 emirdeki "öldürmeyeceksin" emrini kendilerine muhatap edinmiş insanlar. onların haklarına girmeyelim söylemlerimizde derim.

israil ve siyonist düşüncenin (yani bütün dünya bize hizmet için var, seçilmiş milletiz istediğimiz gibi öldürürüz, istediğimiz gibi dünyayı yönlendiririz, kimse bize birşey diyemez düşüncesi. zaten bu düşünceyle de organ mafyalarının temelini de siyonistler oluşturmaktadır. ne de olsa herkes onlara hizmet için var!) zülmünün karşısındayız bizler. bu farkı da fark edelim. boykota devam....

:KK9::KK9::KK9:.................................................

boykota devammmm......

Eklentiler

• $10488044_10204522633365485_7316431689796587089_n.jpg
    $10488044_10204522633365485_7316431689796587089_n.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 87
BİR HABERE GÖRE ;

İsrail İhracat Enstitüsü’nün yayımladığı rapora göre, İsrailli yerleşimcilerin dışarıya, özellikle de AB ülkelerine yaptığı ihracat büyük düşüşte. Bu sebeple yılın ilk 6 ayında ekonomi yüzde 35 gerileme kaydetti.

Araştırmacı Halid el-İlmi, İsrail’de alım gücünün azaldığını ve hayat pahalılığının söz konusu olduğu belirterek, “İsrail yönetimi, sanayi ve tarımla uğraşan yerleşimcilerin zararlarını tazmin etmek için daha fazla para harcamak zorunda kalacak” dedi.

İlmi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun Güney ve Asya ülkelerine yaptığı ziyaretlerin ardından şu ana kadar ekonomik düzelme için pratik herhangi bir adım atılmadığını ifade etti.

BOYKOTAAA DDEVAMMMMMM :KK55: :21:

Nokia'yı microsoft aldı. Microsoft'un sahibi bill gates.

Nokia telefonda en beğendiğim marka olmasına rağmen sirf yahudiye paramız gitmesin diye vazgeçtiğim markaydı, sevmeye sevmeye samsung aldım. Bu bilginiz umarım doğrudur.

Kapatılan diğer Boykot topiğinizde işin içine siyaset karıştırmayın dedim.

Konu tekrarı yapmak yasak olmasına rağmen hassasiyetlerinize, üzüntünüze saygı gösterip kapatılan boykot topiğini yeniden açmanıza ses çıkarmadım ama siz yine siyaset yaptınız, kusura bakmayın artık yeni bir boykot topiği açamazsınız.

X