• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum simdi morelini bozmakta istemiyorum ama artik dogru duzgun doktora gitme vaktin geldi senin. Baya geciktin sen onca gecikmeye silim cikmamasi lazim. Elinde iki test vardi hani birini yaptin attin kopkoyu digerinide yapsana?

Allah allah ben onkomed kurbani olmustum sen yazinca aklima geldi. Dkontrol kullandigim ay gecti adetim gelmedi aldim yaptim belki unuttugum gunlerde tutmustur diye aninda cift cizgi neye ugradigimi sasirdim ama dusununce yalnistir bu dedim oylede oldu. İlk yaptigin vardiya silik olan onun markasi neydi?
Miratech canm valla bende bişey anlamadim

Günaydın kızlar:) Bilgisi olanlara bir sorum olacak ben bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanacağım adetim son lekelenmeyle falan 7 gün sürüyor 8. gün başlayayım mı yapmaya? Birde bu bal çörekotu tarçın nasıl tok tutuyor anlatamam 3 kilo almışım geçen ay tatilde 63 olmuşum bu ay o 3 kiloyu veresin var hani olurda hamile kalırsam:)) zaten iki hamileliğimdede 25 kilo aldım ama gözünüz korkmasın yeni hamişkerim 6 aydahepsi gitti Eskigunler Eskigunler tatlım bozma moralini Allah büyüktür pozitif ol sen yeter bebişin tutunsun sana @GaSeLLe gerçekten topiğin çok uğurlu geldi tatlım maşallah çok hamilemiz oldu darısı isteyen gerkese inşallah hormon testi için kan cerecektin verdin mi? ne zaman çıkıyor sonuçların?

Cumayi bekleme yarin git kan ver bu testlerle birsey anlayamadik senden en guzeli kan tahlili valla test bozuksa cok uzulurum :KK43:
Ya ben yikilirim resmen gidicem en iyisi kan ve ultrason sonradan yaptığım testler çok silik ya

Günaydın kızlar:) Bilgisi olanlara bir sorum olacak ben bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanacağım adetim son lekelenmeyle falan 7 gün sürüyor 8. gün başlayayım mı yapmaya? Birde bu bal çörekotu tarçın nasıl tok tutuyor anlatamam 3 kilo almışım geçen ay tatilde 63 olmuşum bu ay o 3 kiloyu veresin var hani olurda hamile kalırsam:)) zaten iki hamileliğimdede 25 kilo aldım ama gözünüz korkmasın yeni hamişkerim 6 aydahepsi gitti Eskigunler Eskigunler tatlım bozma moralini Allah büyüktür pozitif ol sen yeter bebişin tutunsun sana @GaSeLLe gerçekten topiğin çok uğurlu geldi tatlım maşallah çok hamilemiz oldu darısı isteyen gerkese inşallah hormon testi için kan cerecektin verdin mi? ne zaman çıkıyor sonuçların?
İnşallah canm insallah dediğin gibi olur ben ilk hamileleigimde 18 kilo almıştım oğlum 4.500 gr doğdu o aklıma geldi şimdi yaaa

Gunaydin canim. Adet dongun kac gun senin? Bence 10.gununde basla testin coksa 8saat arayla sabah aksam yap. İlkten silik cikiyor gun yaklasinca koyulasiyor o koyuluk yaniltmasin seni dahada koyulasacak. Ben yanilip birakmistim cunki. Kopkoyuyu gormeden zaten denemelerin baslamis olur. İnsallah buay bizede hayirli gelir bu topik. Benimde elimde var almis bulundum buay onlari degerlendiricem bakalim yaptikca foto paylasirsan sevinirim banada fikir olur. Bende paylasirim. Dun verdim e2,prolaktin,tsh,fsh ve lh cook sukur hepsi guzel cikti. Pazartesi esime urolojiden randevu aldim spermiyogram yaptiralim sonra ver elini bebek :D insallah tutar tutmazsada hersey yolunda diye kafam rahat beklerim.

Miniimalistt Miniimalistt ben ikizlerde ala ala 11kilocuk almistim :) son bebisimdede 6aya kadar 4kilo. İsterse 30kilo aldirsin gelsinde kilo onemli degil veriliyor hemen. Yeterki gelsinler:KK200: suan 53 kiloyum ama verise gectim okul acilinca sanirim odevdi kosturmaydi spor yaptiriyor bana. Aksamlarida kocama destek olmak icin parkta 10tur atiyoruz onun 8kilosu yuzunden benim olan kilom gidecek :)

Atsana kuzum bakalim. Silikte olsa cikiyor baksana neyin nesidir bende anlamadim valla
20171018_100314-1.webp

:KK12:bunda cizgi hic yok Canim. Sen yarin ertelemeden git bebek yoksada adetini gorup yeniden calismalara basla. Valla ben olsam simdiye coktan gitmistim bir pozitif bir negatif psikolojimi kalir insanda boyle. Sanada yazik yani insan bir umutlanir bir yikilir :KK43:
Ama var ben görüyorum cokkkk açık. Pembe iyice inçele bi cnm

Uzgunum canim bunda birsey gozukmuyor. Yani simsilik varsa bile gunune gore boyle cikmamasi lazim
Bende geç döllenme diyorum ona bağlıyorum ama o cizgiyi ben görüyorum suan dize attigimda bile görüyorum uzaktan bak bide kuzum

İnşallah canm insallah dediğin gibi olur ben ilk hamileleigimde 18 kilo almıştım oğlum 4.500 gr doğdu o aklıma geldi şimdi yaaa
Tatlım bende hep 11,12 kilo alayım normal insanlar gibi ama olmuyor normalde olmayan iştahım hamilelikte 5 katına çıkıyor bende aşerme bulantıda olmayınca ye babam ye:) yorulupda kalkıyordum masadan ancak:)

Gunaydin canim. Adet dongun kac gun senin? Bence 10.gununde basla testin coksa 8saat arayla sabah aksam yap. İlkten silik cikiyor gun yaklasinca koyulasiyor o koyuluk yaniltmasin seni dahada koyulasacak. Ben yanilip birakmistim cunki. Kopkoyuyu gormeden zaten denemelerin baslamis olur. İnsallah buay bizede hayirli gelir bu topik. Benimde elimde var almis bulundum buay onlari degerlendiricem bakalim yaptikca foto paylasirsan sevinirim banada fikir olur. Bende paylasirim. Dun verdim e2,prolaktin,tsh,fsh ve lh cook sukur hepsi guzel cikti. Pazartesi esime urolojiden randevu aldim spermiyogram yaptiralim sonra ver elini bebek :KK70: insallah tutar tutmazsada hersey yolunda diye kafam rahat beklerim.
50 tane test var canım elimde şu an dediğin gibi 9 yada 10. gün başlayayım hergün paylaşırım burdan gösteririm sanada testlerin güzel çıkmasına çok sevibdim canım bu ayda bize uğurlu gelir inşallah temmuzannwsi oluruz:))

Miniimalistt Miniimalistt ben ikizlerde ala ala 11kilocuk almistim :) son bebisimdede 6aya kadar 4kilo. İsterse 30kilo aldirsin gelsinde kilo onemli degil veriliyor hemen. Yeterki gelsinler:KK200: suan 53 kiloyum ama verise gectim okul acilinca sanirim odevdi kosturmaydi spor yaptiriyor bana. Aksamlarida kocama destek olmak icin parkta 10tur atiyoruz onun 8kilosu yuzunden benim olan kilom gidecek :)
Maşallah canım hemde ikizlerde ne güzel ben tosun paşa oluyorum:)
Tatlım bencede kan ve ultrason kesin çözüm yoksa belli olmayacak net olarak inşallah geç döllenmedir

Back
X