Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bugün olmam gerekirdi adet olmadım ama hiç bir belirti yaşamıyorum kimyasal gebelik geçirmiştim onda bile belirti yasadim benim ekim ayına ertelendi artık bence
Kız ne aglan ne üzülun bak benim 9 aydır olmaz bazilarinin 1 sene bazilarinin 2. Seneye yaklasiyor gigimiz çıkmıyor ertelenemez inşallah ertelenirsede beraber destek oluruz birbirimize üzülme yeter ki canım emojiye baktim taa ben korktum :)

Kızlar ovulasyon testi deneyecek varmı bem aldım netten 10. Gunden başlayacağım yapmaya. Yapan olursa atın yorumlayalım

Kız 11 ay oldu bende evleneli pko var stres yapma diyor doktor da ama işte olmuyor canım inşallah bu ay rabbim hepimize verir

Kız 11 ay oldu bende evleneli pko var stres yapma diyor doktor da ama işte olmuyor canım inşallah bu ay rabbim hepimize verir
Inşallah canım inşallah bekleyelim bakalım inşallah hepimiz alırız müjdeli haberi olmadı hatim yapalım her hafta birimiz için :)

Kızlar ovulasyon testi deneyecek varmı bem aldım netten 10. Gunden başlayacağım yapmaya. Yapan olursa atın yorumlayalım
Canım ben onu hep duydum ama denemedim bende denesem miki bu ay bide benim yumurtlamam adetim bitince hemen başlıyor adet bitimi doktora gitmiştim 16 mm 'lik dedi yumurtam çatlar bi kaç güne demişti normalde adetten 7 hafta sonra çatlama oluyor gibi gözüküyor adet takvimi indirdim ben netten ona gore de öyle demekki ben erken yumurtluyorum

Dua ediyorum bol bol bir de dua taşıyorum üstümde
Bende çok dua ettim meryem suresi okudum 41 gün Kuran-ı Kerim hatmi de yaptım (Rabbim kabul etsin) ama demekki dua almakta lazimmis yani birinin birine ettiği dua belki daha makbul olur hem bir musluman bir müslüman kardeşi ne dua ederse meleklerden dua eden kişiye dua edermiş o yüzden birbirimize dua edelim birbirimiz için hatim yapalım birimizden birimizin duası kabul olur belki

Dogrudur canım. Denemek istersen netten al eczanede bir tane test 6TL ama netten aldım 20adet ovulasyon testi 10tane gebelik testi +1adet ultra erken gebelik testi 19 TL sadece. Sen adet bitiminde denemeye başlamalısın pik yapar yapmaz denemeler başlar.

Aynen canım rabbim hayirli evlat versin her şeyden önce inşallah o duygudan mahrum bırakmaz bizi

Insallah cnm yakinmisiz 18 de regl oldum bende ama benim.33 veya 34 gunu buluyor ben yarindan itibaren ates olcme yonteminide uygulucam ovu testiyle dogru orantilimi takip edecem .
Doğumdan once gunu gunune oluyordum. Doğumdan sonra kontrol hapı kullandım bitince hapın etkisiyle adet oldum. Birdahaki ayı bende kestiremiyorum normal duzendemi devam eder bozulurmu fikrim yok. Daha rahim görüntülemem var doğumdan sonra kurtaj yapıldı yapışma varmı diye cagırlılar adet bitince gidicem ama tırsıyorum

Bencede kesinlikle eşim Zaten pek istekli biri değil. Gelsin artık üzülüyorum fazlasıyla umarım tutar ama hiç belirtim Yok idrarımı yaparken bitince ağrı oluyor sistit oldum sanırım hastaneye gidicem. Yaşım tutmadığı için devlet aşılama da yapamıyor yapıçaktı ama olmadı kısmet.

Bakalım canım inşallah gerek kalmaz :)

Kaç yasindasin canım bide kaç yaş olmak lazım tutması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…