ah teşekkür ederim. İnş demekten başkaaa çare ilaç yok. ben 2. için uğraşıyorum 2,5 yıldır da olmuyor neredeyse. ilk hamileliğime gidiyor aklım belkideYerimiz var tabi nedemekama umutsuzluğa yer Yok belkide hamilesindir belirtilere kafa yorma derim. Ben 3.aya kadar tum belirtileri yasadım sonra birden kaybolmuştu. Cuma guzel haberlerini ver insallah olmazsada umutsuzluğa kapılma rabbim yardımcın olsun
Vakti gelmemiştir daha olur inşallahah teşekkür ederim. İnş demekten başkaaa çare ilaç yok. ben 2. için uğraşıyorum 2,5 yıldır da olmuyor neredeyse. ilk hamileliğime gidiyor aklım belkide
öyle haklısınızVakti gelmemiştir daha olur inşallah
eline sağlık benim 26 eylül ama krımızları görünce netleştireyimEkim listesi beklenen BAT 'lar
onemorecupeofcoffee 2 ekim
Dykdyk 3 ekim
T tuba3443 5 ekim
Eskigunler 7 ekim
asymkrdg 9 ekim
S srplmtmtk 11 ekim
neseyasin 13 ekim
@Elmira2017 15 ekim
@GaSeLLe 15 ekim
E Eda3883 16 ekim
RanaZ33 18 ekim
Erva Yaren ?
@gkymc ?
H Hayat ne garip a ?
@TC-TaNcCUuU ?
@Esin1995 ?
mihracee ?
Yok valla rahat yok artık biksakta bebişim icin degerTamam artık bos gecmek yok bebek olana kadar rahat yok
Aynen canim ya büyütürken hiç buymuycek gibi geliyordu şimdi okula gidiyor zaman cidden çabuk geçiyor:)vay kuzucuklar daha dün özbek bebk gibi cekik gözüyle iki dişiyle bizi güldürüyordu:)))
simdi okullu oldu okulda su an
zaman nasılda geciyor
Benide bu ayın sonunda ekle canım kirmizilari görünce yeni tarihi vereyim bende eline sağlık çokta güzel olmuş :)Ekim listesi beklenen BAT 'lar
onemorecupeofcoffee 2 ekim
Dykdyk 3 ekim
T tuba3443 5 ekim
Eskigunler 7 ekim
asymkrdg 9 ekim
S srplmtmtk 11 ekim
neseyasin 13 ekim
@Elmira2017 15 ekim
@GaSeLLe 15 ekim
E Eda3883 16 ekim
RanaZ33 18 ekim
Erva Yaren ?
@gkymc ?
H Hayat ne garip a ?
@TC-TaNcCUuU ?
@Esin1995 ?
mihracee ?
Adeti gorunce yaz eklim canım inşallah görmezsin :)Benide bu ayın sonunda ekle canım kirmizilari görünce yeni tarihi vereyim bende eline sağlık çokta güzel olmuş :)
canimm benimki 26 ekimm :) 16 olmusListe yaptım kızlar telden anca bukadar oldu süslü püslü yapamadım kusura bakmayın :) hayırlı olsun hepimize
Hemen düzeltiyorum :)canimm benimki 26 ekimm :) 16 olmus
Ekledim canım@GaSeLLe benide ekler misin 11 ekim. hadi inşallah bu ay güzel haber alırız
aaa dur dur canim dogum gunume gitti aklimHemen düzeltiyorum :)
Inşallah canim :)Adeti gorunce yaz eklim canım inşallah görmezsin :)
Sizinki kaça gidiyor kaç dogumluAynen canim ya büyütürken hiç buymuycek gibi geliyordu şimdi okula gidiyor zaman cidden çabuk geçiyor:)
2012 aralık doğumlu geçen sene kresti bu sene anasinifi canım seninki kaç doğumluSizinki kaça gidiyor kaç dogumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?