- 30 Ağustos 2017
- 429
- 1.695
- 43
Ayy canım gözün aydin tekrardan :) darisida bizim başımıza olsun sağlıkla al kucağına canımKızlar nir bucuk gün gecti 19 dan 49.08 olmus
Amin kızlar burası bana ugurlu geldi umarım sizede ugurlu gelirAyy canım gözün aydin tekrardan :) darisida bizim başımıza olsun sağlıkla al kucağına canım
Canm sonuç 1,20 olabilirmi geçen 0,1 Çıkmıştı daha 3 gün var nolur yorum yapın meraktan öldümNezaman alicaksin sonucu ?
1,20 ama 3-4 gün önce sıfırdı olabilir mi?Ne zaman verdin cnm sonucunu bekliyorum heyecanla cnm.
İnşallah ya 1,20 çıktı hcg olabiliyor mu böyleBenim adetime yakın kuruluk olur canım inşallah hamilesindir :)
:) Çarşamba bhcg 975 bugün 2900 darısı başınıza kızlar Allah sağlıkla dileyip isteyen herkese nasip etsin :)Merhaba hanımlar. bakındım ama ekime ait açılmış konu goremedim. Bati ekime kalanlar beraber bekleyelimmi? Benim bat 15 ekim inşallah gelmez :) iki ay once bebeğimi kaybettim yeniden istiyorum bu ay d. Kontrol kullandım adet bitince korunmayı bırakacağım. İnşallah tum isteyenler,umudu diger aya kalanlar ekimde yavrularımıza kavuşuruz.
EKİM LİSTESİ BAT'LAR
@hadi Yaa ?
@Esin1995 ?
@2miracles 1 ekim
@Seyura 1 ekim
@onemorecupeofcoffee 2 ekim
@mf.aysegul 2ekim
@Dykdyk 3 ekim
@safari_go 3ekim
@hsnoya 4ekim
@tuba3443 5 ekim
@Selay ay 5 ekim
@Eskigunler 7 ekim
@khaleesi41 8 ekim
@asymkrdg 9 ekim
@lavinza 9 ekim
@aallmmiirraa 9 ekim
@srplmtmtk 11 ekim
@Dildildil 11 ekim
@Sehriayaz58 11 ekim
@Nehirr6 11 ekim
@Zeynosannesi 12 ekim
@Mimobar 12ekim
@nazeninnazmiyesu 12 ekim
@neseyasin 13 ekim
@elifcaf 13 ekim
@Ruling girl 14 ekim
Miniimalistt 15 ekim
@GaSeLLe 15 ekim
@Svghzr 15 ekim
@TC-TaNcCUuU 16 ekim
@Eda3883 16 ekim
@gulsahali88 16ekim
@patisserieyumyum 16 ekim
@gkymc 17 ekim
@workerthenew 17 ekim
RanaZ33 18 ekim
@mi-nick 18 ekim
@Sanderling 20 ekim
@Erva Yaren 21 ekim
@mihracee ?
@acem55 21 ekim
@Smartanne 22 ekim
@derinalya 23 ekim
@Mina_1414 23 ekim
@lady8 24 ekim
emsaleymen
@benimrenklerim ?
Benimde yumurtlama günüm yarın canım ama 3 gün üst üste çalışmamı yapsam diyorum ???günaydın bayanlar
bugun gene çalısma var benim yumurtlama yarın ben yarınıda degerlendirecegim gün asıarı yapıyorz.ama yarını atlamak istemeiyorm.bugunde olucak yarında sakıncalı değil dimi
İki günde iki katına çıkar değer tekrarlamakta fayda var eğer değer yükselmişse bebiş tutunuyor demektir. Hadi inşallah iyi haberlerinizi bekliyoruz :)İnşallah ya 1,20 çıktı hcg olabiliyor mu böyle
Sperm kalitesi düşer sık ilişkide.. gün aşırı en doğrusu hemen kalkmamak ayakları yada kalçayı yükseltmek de çok önemli :) Allah denk getirsinBenimde yumurtlama günüm yarın canım ama 3 gün üst üste çalışmamı yapsam diyorum ???
Hadi ya öylemi diyorsn 3 gün var ama bilemedm ne hissedeceğimi şuanİki günde iki katına çıkar değer tekrarlamakta fayda var eğer değer yükselmişse bebiş tutunuyor demektir. Hadi inşallah iyi haberlerinizi bekliyoruz :)
Olmuş iste :) sıfırken yükselmiş hadi hayırlısı olsun canim iki gün sonra tekrar yaptirCanm sonuç 1,20 olabilirmi geçen 0,1 Çıkmıştı daha 3 gün var nolur yorum yapın meraktan öldüm
Hadi ya öylemi diyorsn 3 gün var ama bilemedm ne hissedeceğimi şuan
Maşallah gözün aydın olsun. Allah sağ-salim kucağına aldırsın insallah:) Çarşamba bhcg 975 bugün 2900 darısı başınıza kızlar Allah sağlıkla dileyip isteyen herkese nasip etsin :)
Amin Allah razı olsun dilerim hepinizin melekleri çok bekletmez sizleri deMaşallah gözün aydın olsun. Allah sağ-salim kucağına aldırsın insallah
Cnm benimde 12.gunde yapti kafam karisti erken daha niye bole oldu anlamadimKızlar ya Benim ovu testim hala pik yapmadı sınır oldum hep silik anlamadım ya 14.gunum bugün
Önce 0 çıkmıştı sanırım durduk yere de yükselmez sanrim bekle canım 3 gün varmış daha adetede mucizeler ansizin gelirİnşallah ya 1,20 çıktı hcg olabiliyor mu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?