Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün fotodan hic gorunmuyodu bugun cok cok az gorunuyor.ama hemen boyle olmadi biraz bekleyince belirdi.1 saat oldu ben testi yapali.orda kipkirmizi cizgi gormeden kan vermeye gitmem

Dün fotodan hic gorunmuyodu bugun cok cok az gorunuyor.ama hemen boyle olmadi biraz bekleyince belirdi.1 saat oldu ben testi yapali.orda kipkirmizi cizgi gormeden kan vermeye gitmem
Cnm benim adetine kaç gün var blkide gec döllenme vardır önce kanda sonra idrarda çıkıyo blkide daha çok minik annesi ondan çok silik çıkıyo dur.en iyisi kan ver idrar da cikiyosa kan da kesin vardır diye düşünüyorum em azından kanı verince icin rahat eder

Aman yaptirma kuzum test fln yapasim yok inanki cesaretik yok :). Senin ne guzel surpriz olmus oyle. cidden artik suna inaniyorum guzel seyler beklenmedigi anda gerceklesiyor. İkizlerim biri kiz biri erkek canim :) allah ozaman sana ikiz versin insallah :)

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın bayanlar
bugun gene çalısma var benim yumurtlama yarın ben yarınıda degerlendirecegim gün asıarı yapıyorz.ama yarını atlamak istemeiyorm.bugunde olucak yarında sakıncalı değil dimi

Benide ekle diycem ama ben günümü bilmiyorum hem pcos olduğum için adet düzensizliğim var hemde lohusayım daha

günaydın bayanlar
bugun gene çalısma var benim yumurtlama yarın ben yarınıda degerlendirecegim gün asıarı yapıyorz.ama yarını atlamak istemeiyorm.bugunde olucak yarında sakıncalı değil dimi

Bence pes pese yapma cnm biri yapar biri bozar derler bugün yapma madem yarın yumurtlama günün yarın yap ben de bu ay 3 kere gün aşırı en sonkini pes pese yaptım belki de ondan olmadı en azından içinde şüphe kalmasın ben bi de yumurtlama günümde yapmadım öncesinde yaptim cinsiyet muhabbetine keşke yapsaymisim her şey Allahtan sonuçta bidaki ay yumurtlama gününü atlamam

Aynen canm benmkide ocak ta 3 olacak kızım ilkinde olmuştu:) bundada olur havasıyla başladım ama kısmet hayırlısı

Siz gebesiniz :)

Lohusayken gebelik şüphesi mi Allah yardımcın olsun cnm

Canım 1 normal doğumla düşük yaptım o yüzden lohusayım 2 gebelik şüphem yok önümüzdeki ay tekrar hamile kalmak istiyorum :) bir haftaya bitiyor lohusalığım hasta olunca çalışmalara başlıycam

Yaa çok geçmiş olsun cnm Allahım bidaha yaşatmasın..tez zamanda yeniden hamilelik bu kez sağlıkla doğum nasip etsin inş

Kac haftalik dogum yaptin canim? Gecmis olsun

Yaa çok geçmiş olsun cnm Allahım bidaha yaşatmasın..tez zamanda yeniden hamilelik bu kez sağlıkla doğum nasip etsin inş

Kac haftalik dogum yaptin canim? Gecmis olsun

İkinize de teşekkür ederim :) 17. Haftanın içindeydim Doğum sancım geldi durduramadılar Doğum yapmak zorunda kaldım Kızlar. Ama psikolojik olarak iyi durumdayım sadece tekrardan bi an önce hamile kalmak istiyorum. Hevesim yarım kaldı çünkü :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…