Cnm benim adetine kaç gün var blkide gec döllenme vardır önce kanda sonra idrarda çıkıyo blkide daha çok minik annesi ondan çok silik çıkıyo dur.en iyisi kan ver idrar da cikiyosa kan da kesin vardır diye düşünüyorum em azından kanı verince icin rahat ederDün fotodan hic gorunmuyodu bugun cok cok az gorunuyor.ama hemen boyle olmadi biraz bekleyince belirdi.1 saat oldu ben testi yapali.orda kipkirmizi cizgi gormeden kan vermeye gitmem
Aman yaptirma kuzum test fln yapasim yok inanki cesaretik yok :). Senin ne guzel surpriz olmus oyle. cidden artik suna inaniyorum guzel seyler beklenmedigi anda gerceklesiyor. İkizlerim biri kiz biri erkek canim :) allah ozaman sana ikiz versin insallah :)Canım adete 2 gün kala 19 çok güzel birsonuç bence artacak tekrar baktırdığında epey yükselmiş olacak Allahın izniyle inşallah:)
Çok tatlısın ya:)) Bende gününü saatini takip eder ne yapıp eder görev bilinciylehareket ederim ama bugün 12. günündü değerlendiremedik nanemolkaydı boğazım ağrıyorhalsizim hasta oluyorum diye neyseki tam günüme daha 1 yada 2 gün var yarını esgeçemem:)duş birkaç saat öncesinde alınabilir ancak hemen öncesindd almak sakıncalı olabilirbelki tam bilemedim ama canım :)
İnşallah düzelr canım Allah yuvanızda sevginizi muhabbetinizi arttırsın inşallah
Benimde15 ekim canım yaptırmam sana erken test merak etme:)Ben ilk bebeğimi 10 yıl bekledim sebepsizdi olmadı 3.tüpegideceğim ay reglim geçti korkudan yapamadım test 10 yıl boyuncao kadar çok test kan vermevs oldu ki yapamadım böyleböyle10 geçti reglim 1 hafta geçtiğinde lekelenme oldu mukuslu kanlı kahverengi dedim acaba yerleşme kanamasımı öyleymiş ne günlerdi bee aklıma geldi Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah:) önce hiç olmayanlara tabi
İkizlerin kız mı erkek mi canım bayılırım ikizlere Allah uzun ömür versin meleklerinlede cennette kavuştursun inşallah
Gozun aydin silik fln ama baya koyu ay masallah ya guzel haberler aliyoruz ikidir. Darisi bizim basimiza insallahKizlar gunaydin bata son 3 yine test yaptim ve biraz bekleyince belirdi.ama degerim cok deilki o kadar silik cikiyo.gonderiyorum fotoyu.Eki Görüntüle 2050315
Bence hamile gibisin bi test yaptırsanaKizlar gunaydin bata son 3 yine test yaptim ve biraz bekleyince belirdi.ama degerim cok deilki o kadar silik cikiyo.gonderiyorum fotoyu.Eki Görüntüle 2050315
Ekledim canimMerhaba kızlar. Bat 9 ekim beni de eklermisiniz.
Kizlar gunaydin bata son 3 yine test yaptim ve biraz bekleyince belirdi.ama degerim cok deilki o kadar silik cikiyo.gonderiyorum fotoyu.Eki Görüntüle 2050315
günaydın bayanlar
bugun gene çalısma var benim yumurtlama yarın ben yarınıda degerlendirecegim gün asıarı yapıyorz.ama yarını atlamak istemeiyorm.bugunde olucak yarında sakıncalı değil dimi
Benide ekle diycem ama ben günümü bilmiyorumhem pcos olduğum için adet düzensizliğim var hemde lohusayım daha
Aynen canm benmkide ocak ta 3 olacak kızım ilkinde olmuştu:) bundada olur havasıyla başladım ama kısmet hayırlısıaynen doğru diyorsun iyi hadi bakalım bekleyelim o zaman inş hamileyizdir değilsek de hayirlisi senin ilk gebelik mi benim bi oğlum var 3 yaşında o ilkinde olmuştu hemen bu olmayınca kötü oldum ilk kez demekki insan fizyolojisi de bozuluyor bir doğumla sen de bekle buarada bu ay kirmiziyi görürsem bundan sonraki aylar daha asla kan aldırmam ya da evde test yapmam her ay ne öyle gün geçsin öyle bakarım en doğrusu
Siz gebesiniz :)Ben de bu test konusunda sabırsız davrananlardanım ne yazık ki. Bat'a 4 gün kala beta hcg oranıma baktirdim dayanamayıp, 3.77 çıktı değeri. Bat 1 Ekim . Sonrasinda bakmak istiyorum aslinda ama surekli "yarin da mi baktirsam?" Diye düşünürken yakalıyorum kendimi. Değer negatif ama hep bir "acaba?" Var aklimda.
Lohusayken gebelik şüphesi miAllah yardımcın olsun cnm
Canım 1 normal doğumla düşük yaptım o yüzden lohusayım 2 gebelik şüphem yok önümüzdeki ay tekrar hamile kalmak istiyorum :) bir haftaya bitiyor lohusalığım hasta olunca çalışmalara başlıycam
Kac haftalik dogum yaptin canim? Gecmis olsunCanım 1 normal doğumla düşük yaptım o yüzden lohusayım 2 gebelik şüphem yok önümüzdeki ay tekrar hamile kalmak istiyorum :) bir haftaya bitiyor lohusalığım hasta olunca çalışmalara başlıycam
Ekliyorum canimbeni de ekleyin madem bat 25 eylül ama idrar testi yaptım 2 gün önce negatif çıktı
Yaa çok geçmiş olsun cnm Allahım bidaha yaşatmasın..tez zamanda yeniden hamilelik bu kez sağlıkla doğum nasip etsin inş
Kac haftalik dogum yaptin canim? Gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?