Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bende hep böyle düşünüyordum bu aya kadar. bunu zorunlu görev gibi görmemek lazım. eşime bunu fazla hissettirmeden doğal akışında olmalı herşey falan. böyle diye diye 5 ay geçti gitti. zaman walla çok hızlı geçiyor. bir bakmışım yıl bitmiş. sanırım bu düşünce ile bu ayıda es geçmiş olucaz. zaten yumurtlama günümü bit türlü denk getiremedim. bu ayda olmazsa kasımda bende işler değişecek. aynen dedğin gibi gerekirse uykudan uyanıcaz artık :)

Arkadaşın bat a 2 gün kala 19 çıkmış ben 7 belki de 10 gün öncesinden baktırdım kanda negatif çıktı adet döngüm değişiyor o yüzden kaç gün önceden baktırdığimı da bilemiyorum çok belirtim var göğüsler özellikle hala umudum olmalı mı ne dersiniz kızlar

Hep diyorum sabirli olalim diye cok erken. umut diyorsun ben adet gecince bile cikmazsa hala belki gec dollenmedir diye umut ederim. Seninki cok erkendi bekle gununu. Bu arada banada izin vermeyin adetim gelmeden test yaptirmayin :) daha cok var ama 15ekim

aynen doğru diyorsun iyi hadi bakalım bekleyelim o zaman inş hamileyizdir değilsek de hayirlisi senin ilk gebelik mi benim bi oğlum var 3 yaşında o ilkinde olmuştu hemen bu olmayınca kötü oldum ilk kez demekki insan fizyolojisi de bozuluyor bir doğumla sen de bekle buarada bu ay kirmiziyi görürsem bundan sonraki aylar daha asla kan aldırmam ya da evde test yapmam her ay ne öyle gün geçsin öyle bakarım en doğrusu

Ahh canım ahh bende her ay öyle dedim 10. Ay oldu hala bekliyorum kendimi tutamayıp hep test yaptım bi daha yapmam diyorum hep aynıyım benimde 5 yaşında kızım var ilk denemede olmuştu şimdi 10. Aydır uğraşıyoruz daha tık yok hayırlısı bakalım umutlar ekimn 21 de kaldı :) bakalım tövbeliyim 10 gün geçmeden test yapmamaya tabi ne kadar dayanirim bilmem :) o değil eşim yıldı artık test almaktan

Ben de bu test konusunda sabırsız davrananlardanım ne yazık ki. Bat'a 4 gün kala beta hcg oranıma baktirdim dayanamayıp, 3.77 çıktı değeri. Bat 1 Ekim . Sonrasinda bakmak istiyorum aslinda ama surekli "yarin da mi baktirsam?" Diye düşünürken yakalıyorum kendimi. Değer negatif ama hep bir "acaba?" Var aklimda.

Yok canim kayiplari sayarsak 4gebelik yasadim. Sonuncu 3ay once 6aylik karnimda oldu ikizlerim var 7yasinda cok sukur onlarda olmasa zor. Olen bebegime beklemedigim anda hamile kaldim. Simdi bakalim nekadar bekleyecegiz. Kan fln aldirma bosver. Sana diyorum insallah bende dayanirim

Cnm benim belkide gec döllenme olabilir çünkü değer çok aşırı düşük değil blkide yükselir bilemeyiz 3 gün sonra tekrar baktır bnce inşallah hamilesindir

Cnm benim belkide gec döllenme olabilir çünkü değer çok aşırı düşük değil blkide yükselir bilemeyiz 3 gün sonra tekrar baktır bnce inşallah hamilesindir

Inşaallah. Bu sabırsızlık en kötüsü maalesef. 3.77 her yerde negatif olarak yorumlanmış ama nasip. Belki de dediğin gibi geç döllenme olmuştur. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah.

Allah herkesin gönlüne göre versin.. Benim bugün hafif cok olmasada gögüslerimde inceden sizi var.. Bat 1 . Ekim hayirlisi iile beklemeye devammmm :)))

Yaaa desene bidaki ay yine sabredemiycem şu an atıp tutuyorum ben eşime test aldirmadim kanda baktırdım direk testi boşver Git kan ver cnm en garantisi her ay kan verelim ohhh 10 ay iyi de olmuş ya sanırim ara verince sonra çocuk zor oluyor çok duyuyorum cevremde de oysaki bu ay hemen hamiş olurum sanmıştım neyse biz korunmayı bırakalım yumurtlama dönemi bilmem ne her daim devam ne zaman tutarsa

Yaaa gerçek mi basın sağolsun cnm Allahtan ikizlerin var maşallah Allah onları bağışlasın sana benim de bir kaybım var ama kalp atışını duyamamıştım 8 haftalıkKen kürtaj oldum ilk gebeligimdı sonra Allahım 2 ay sonra yeniden nasip etti yine hemen hamile kaldım ilkinde ve sımdi yavrum 3 yaşında çok şükür Allahım aratmasın isteyen her kuluna nasip etsin inş bizim yine çok şükür kuzularimiz var ya hiç olmayanlar Allahım önce onlara versin ben beklemeye razıyım

Sagol canim.Aminn insallah. Tabiki cok sukur bin sukur evlatlarimizin varligina. Rabbim tum isteyenlere sorunsuz saglikli bebekler versin

Rabbim yavruna uzun saglikli omurler versin

Ne bilim kan verince negatif görmek daha mı üzer ki beni hiç değilse negatifi ewde bi benle eşim gorcek ama hastaneye gitsem kan versem adette daha var desem negatif çıksa hem üzülür hemde utanirim ne bilim benim hastane dibimde ya gittigimde hep aynı insalar var ondan sanırım birazda cekincem bide kan bölümün de tanıdık var ondan sanırım artık önümüzdeki ayı iyi degerlendircez ayın 1 'den itibaren son güne kadar gün aşırı çalışmalar devam etcek yumurtlama günü takibim tutmuyor bazen ondan bu ay full mesai

Umarım değerim artar darısı hepinize kızlar içimde birsey var diyip duruyordum esima varmıs cidden
Canım adete 2 gün kala 19 çok güzel birsonuç bence artacak tekrar baktırdığında epey yükselmiş olacak Allahın izniyle inşallah:)
Çok tatlısın ya:)) Bende gününü saatini takip eder ne yapıp eder görev bilinciylehareket ederim ama bugün 12. günündü değerlendiremedik nanemolkaydı boğazım ağrıyorhalsizim hasta oluyorum diye neyseki tam günüme daha 1 yada 2 gün var yarını esgeçemem:)duş birkaç saat öncesinde alınabilir ancak hemen öncesindd almak sakıncalı olabilirbelki tam bilemedim ama canım :)

Bndé öle cnm eşimle aram kötü 3 gündir benle yatmiyor adetim bitti 3 gün oluyo bizde bisy yok bu ayda çöp oldu Rabbim nasip etmedi
İnşallah düzelr canım Allah yuvanızda sevginizi muhabbetinizi arttırsın inşallah

Benimde15 ekim canım yaptırmam sana erken test merak etme:)Ben ilk bebeğimi 10 yıl bekledim sebepsizdi olmadı 3.tüpegideceğim ay reglim geçti korkudan yapamadım test 10 yıl boyuncao kadar çok test kan vermevs oldu ki yapamadım böyleböyle10 geçti reglim 1 hafta geçtiğinde lekelenme oldu mukuslu kanlı kahverengi dedim acaba yerleşme kanamasımı öyleymiş ne günlerdi bee aklıma geldi Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah:) önce hiç olmayanlara tabi
İkizlerin kız mı erkek mi canım bayılırım ikizlere Allah uzun ömür versin meleklerinlede cennette kavuştursun inşallah

slm kızlar hem ilişkiden önce hemde sonrasında duş alıyorum. bu alışkanlıktan vazgeçemem. 1 i yaşayan 3 gebelik yaşadım durum hepsinde de aynıydı nasip diyorum artık. bu akşam çalışmalar başladı fazla stres yapmamaya çalışıyorum. her şey aynı düzeninde devam inşallah olur. bebek istemediğim dönemlerde çok korkardım aklımı kaçırcak gibi olurdum dayanamayıp kan testi verirdim değerin bir kere bile 2 yi geçtiğini görmedim yani bunun üstündeki her değer umut taşır. bazı arkadaşlar belirtilerinden bahsetmiş kısaca ona da değinmek isterim. göğüslerim yumurtlama döneminde şişerdi biraz 2 gün sonra fısss.. gebe olduğum aylarda hiç inmedi. ikincisi beyaz kokusuz hafif bir akıntım olurdu ki normalde hiç olmaz. üçüncüsü belimde ince bir ağrı karnımda da adet olcakmışım gibi bir ağrı fakat künt baskın bir sancı değil böyle zızıltı gibi daha derinden daha ince daha nazlı bir sancı oldu. her gebeliğimde de yaşadım bundan sonrasında yaşarmıyım bilemem tabi insanın içindeki saat her dönem farklı çalışabilmekte. bu arada bir arkadaşım adet olacam dedi ağrıyı tarif etti aynı benım ağrımdan dı bir anda aaa sen hamilesin dedim, yok mümkün değil derken gece gece kendimizi nöbetçi eczanede bulduk. sonuç hamile sonraki hafta doktora gittik hemde ikiz. lakin çok can sıkıcı acı bir olay sonucu gebeliğine son vermek zorunda kalmıştı. naip işte Rabbim hepimizin gönlüne göre versin sevgiler

Kizlar gunaydin bata son 3 yine test yaptim ve biraz bekleyince belirdi.ama degerim cok deilki o kadar silik cikiyo.gonderiyorum fotoyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…