Bir de Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hissediyorum öyle de olacak. Bosver söylemişsin bazen insanın sadece ihtiyacı olan duyurmak. Ve rahatlamak. Öpüyorum temiz kalbinden.Canum keşke böyle olumsuz konuşmasan. Kanaman mi başladı hem hamileligün ilk belirtisi adet ağrısı gibi ağrıların olması takma bunları güzel düşün güzel olsin her şey ınsalah da tutunur sana meleğin. Ben ilk öğrendiğim de 11 di herkse söylemiştim bile
Ne demek canimm adete 4 gün vardı öğrendiğimde ama ne biliyim 15 aydır hp negatif ti ilk defa pozitif görünce sonradan görmeye döndüm ama inandım sağlıklı olduğuna ınsalah senin gebeligin de sağlıkla ilerler dua et canim sağlıksızsa da tabiki de düşer ama aslında buRabbimin bize mucizesi sağlıksız olan düşüyo. Insallahh sağlıklıdır meleğin seninle kalırAaa teşekkür ederim mesajın için. Ya canım dün ilk kez gittim doktora o öyle dedi. Düsük dedi 3. Haftaya göre. Yaaa o değil de eşimde varıkosel demişti bir doktor . Haberi verdiğinde gamıleydim adam cumlesine cocugyn zor olur dedi deneyin dedi. Dedik ben hamileyim. Bak nasıl zanlanmak Bu da cok alakasız hesapsız kitapsız kaldım. Birden. Bazen bundandır doktorlara uyuz olmam Sen ne zaman yaptırmıstın kanı, kaçıncı haftada? Ya bu hormon işi belki de kimisinde düsük cıkıyordur sonra yükselir. Ben ilk gebeliğimde kan olayını cokdan geçmiştim. 5+6 da gemiden indim doktora gittiğimde keseyi görmüştük. İlk hamileliğimden referansım yok maalesef :/
Aminn canimm.aminn insallahhh. Galiba öyle soyleyince daha da mutlu olmuştum sankiB
Bir de Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hissediyorum öyle de olacak. Bosver söylemişsin bazen insanın sadece ihtiyacı olan duyurmak. Ve rahatlamak. Öpüyorum temiz kalbinden.
Yarin sabaha dusunuyorum canimEe hadi test yapsana
Hayirlisi olsun canim hakkinda Allah gonlune gore versinYarin sabaha dusunuyorum canim
Korkuyorum da acikcasi
Allah bereketiyle verir elbet de
3. Sezaryenim olacak
Ilk gebeligimde preeklamsi
Ikincisinde plasenta previa vardi.
Hayirlisi olsun canim hakkinda Allah gonlune gore versinbenim bi tanidigim dort tane sezaryan oldu hemde pes pese bi gorseniz boy boy cocuklari :)) ama digerleri icin bisey diyemem tabi zor
En garantisi Sabah :)Canim test yaptim. Idrar testi ama sabahi bekleyedim. Sonucta var ise elbet gorunur dedim. Ama negatif cikti. Hala adet olmadim. Iki gun daha olmazsam bu sefer sabah idrari ile tekrarlicam.
Konunuzu kapatamayız, bir arkadaşınıza devredebilirsiniz.Mune konumu kapatirmisin lutfen
Hosbuldum canim :) nasilsin@GaSeLLe canim hosgeldinozlettin valla..
Aaa gaselle gelmiş hoşgelmişHosbuldum canim :) nasilsin
Sagol canim hosbuldum:)Aaa gaselle gelmiş hoşgelmiş
Iyiyim canim sen nasilsin?? Var mi bi degisiklik benim bu ayda olmadiHosbuldum canim :) nasilsin
Hamileyim kuzum 5+5:)Iyiyim canim sen nasilsin?? Var mi bi degisiklik benim bu ayda olmadi
Aaa çok sevindim canm ya merak etmiştim seni sağlıkla gelsin inşallah minnakHamileyim kuzum 5+5:)
Cok tesekkur ederim insallah canim. Hep beraber saglikla aliriz kucagimiza insallah. Daha kalp atimini duyamadim insallah duyarim. Sen duyabildinmi?Aaa çok sevindim canm ya merak etmiştim seni sağlıkla gelsin inşallah minnak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?