Gebeliğe Hazırlık Batı ekim ayına ertelenenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B
Bir de Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hissediyorum öyle de olacak. Bosver söylemişsin bazen insanın sadece ihtiyacı olan duyurmak. Ve rahatlamak. Öpüyorum temiz kalbinden.

Ne demek canimm adete 4 gün vardı öğrendiğimde ama ne biliyim 15 aydır hp negatif ti ilk defa pozitif görünce sonradan görmeye döndüm ama inandım sağlıklı olduğuna ınsalah senin gebeligin de sağlıkla ilerler dua et canim sağlıksızsa da tabiki de düşer ama aslında buRabbimin bize mucizesi sağlıksız olan düşüyo. Insallahh sağlıklıdır meleğin seninle kalır

B

Bir de Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hissediyorum öyle de olacak. Bosver söylemişsin bazen insanın sadece ihtiyacı olan duyurmak. Ve rahatlamak. Öpüyorum temiz kalbinden.
Aminn canimm.aminn insallahhh. Galiba öyle soyleyince daha da mutlu olmuştum sanki

Yarin sabaha dusunuyorum canim
Korkuyorum da acikcasi
Allah bereketiyle verir elbet de
3. Sezaryenim olacak
Ilk gebeligimde preeklamsi
Ikincisinde plasenta previa vardi.
Hayirlisi olsun canim hakkinda Allah gonlune gore versin benim bi tanidigim dort tane sezaryan oldu hemde pes pese bi gorseniz boy boy cocuklari :)) ama digerleri icin bisey diyemem tabi zor

Hayirlisi olsun canim hakkinda Allah gonlune gore versin benim bi tanidigim dort tane sezaryan oldu hemde pes pese bi gorseniz boy boy cocuklari :)) ama digerleri icin bisey diyemem tabi zor

Canim test yaptim. Idrar testi ama sabahi bekleyedim. Sonucta var ise elbet gorunur dedim. Ama negatif cikti. Hala adet olmadim. Iki gun daha olmazsam bu sefer sabah idrari ile tekrarlicam.

Merhabalar...
Kan pıhtılaşması olanlar var mı aranızda?
Genelik öncesi ve esnasında nasıl bi tedavi uygulandı?
Veeee iğneye gebeliğin kaçıncı haftasında başladınız?

Test sonucumu yeni aldım beni neler bekliyorum bilmiyorum korkuyorum...

Ben bugün duydüm çok şükür tahlillerde güzel Rabbim sanada duymayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…