Ama cok heyecan var bende. Sakindim neguzel simdi gene cok umutlandim. Bide antibiyotik kullandim gecikme yaparsa iyuce umutlanirimEvet canım bugünle yarını da atlatırsak inşallah:) Bilmek iyi oluyor birkaç gün öncesinde aslında insan strese girmiyor. Çünkü strese girincede adet gecikiyor olmuyor daha büyük sıkıntı oluyor.
İnşallah canım inşallah kiz erkekEvet tatlım 2 tane 3. yü istiyorum Allah izin verirse inşallah:)
Günaydın canım olmadın değilmi?
İnşallah bu heyecanın güzel sonuçlara gebedir canım. Şimdi seninle konuştukya inanır mısın sağ kasığım batmaya başladı:))Ama cok heyecan var bende. Sakindim neguzel simdi gene cok umutlandim. Bide antibiyotik kullandim gecikme yaparsa iyuce umutlanirim
Büyük kız küçük erkek canım:)İnşallah canım inşallah kiz erkek
Allah bagislasin kuzumBüyük kız küçük erkek canım:)
Rabbim tuum isteyenlere versin insallah. Cuma sonucunu cook merak ediyorumİnşallah bu heyecanın güzel sonuçlara gebedir canım. Şimdi seninle konuştukya inanır mısın sağ kasığım batmaya başladı:))
Kız burdada devam ediyz canm benjm bende katilamadim gruba burdan konusyrz ama kuxumAnammm neler olmuş ben yokken.. Whatsapp grubu kurulduğuna göre buranın pabucu dama atılacak desenize.
Kararınıza saygı duymakla beraber ben katılma taraftarı değilim arkadaşlar. Hepinize sevgilerimi sunar en kısa zamanda hamiş haberlerinizi almayı umarım..
Sağol canım amin cümlemizinkini:)Allah bagislasin kuzum
Amin tatlım inşallah:)Rabbim tuum isteyenlere versin insallah. Cuma sonucunu cook merak ediyorum
Tabikide herkesin kararina saygim var. Ben siteye eskisi gibi erisemedigimi yazinca cogu arkadas ta ayni sorunu yasadigini soyledi gurubumuzu kurduk. Katilanda katilmayanda kendi iradesiyle :) insallah hepimizin guzel haberleri gelir canim. Kasimida devirince zaten siteden ayrilmayi dusunuyorum cok kafama taktigim icin.Anammm neler olmuş ben yokken.. Whatsapp grubu kurulduğuna göre buranın pabucu dama atılacak desenize.
Kararınıza saygı duymakla beraber ben katılma taraftarı değilim arkadaşlar. Hepinize sevgilerimi sunar en kısa zamanda hamiş haberlerinizi almayı umarım..
Eklicem canim eve doneyim suan disari cikiyorum okula :)@GaSeLLe benide eklermisin canım 13 kasım
Tabikide herkesin kararina saygim var. Ben siteye eskisi gibi erisemedigimi yazinca cogu arkadas ta ayni sorunu yasadigini soyledi gurubumuzu kurduk. Katilanda katilmayanda kendi iradesiyle :) insallah hepimizin guzel haberleri gelir canim. Kasimida devirince zaten siteden ayrilmayi dusunuyorum cok kafama taktigim icin.
Haberleşelim canımKız burdada devam ediyz canm benjm bende katilamadim gruba burdan konusyrz ama kuxum
aynen canım. ne olursa olsun çok kafaya takma.Tabikide herkesin kararina saygim var. Ben siteye eskisi gibi erisemedigimi yazinca cogu arkadas ta ayni sorunu yasadigini soyledi gurubumuzu kurduk. Katilanda katilmayanda kendi iradesiyle :) insallah hepimizin guzel haberleri gelir canim. Kasimida devirince zaten siteden ayrilmayi dusunuyorum cok kafama taktigim icin.
Ne demek kuzum bugun genel olarak yogunum hastane isim vardi git gel git gel simdi gene gidicemHayırlısı olsun kızlar hepimiziçin :) @GaSeLLe tatlım topik sahibi olarak hepimizi evine gelmiş konuklar gibi ağırladın tek tek ilgilendin kendi adıma çok teşekkür ederim. Gruptan konuşmak çok daha kolay olduğu için haliyle buraya rağbet azalacaktır mühim olan hayallerimize kavuşmak umarım isteyen herkes bebişinw kavuşur. :)
İnsallah takmadan dura bilirim. Cift cizgiyi gorunce sakin kalacagim dedim ama sanirim oda mumkun olmayacak hrp evhamli ruh halim var kendimi bile biktirdimHaberleşelim canım
aynen canım. ne olursa olsun çok kafaya takma.
Tamam kuzumHaberleşelim canım
aynen canım. ne olursa olsun çok kafaya takma.
ya batı yaklaşan üyelerimizde böyle belirtiler çıkıyor.Ne demek kuzum bugun genel olarak yogunum hastane isim vardi git gel git gel simdi gene gidicemkasim ayi buradayim canim sonrasi allah kerim. Hepinizin yeri apayri bende hepimizinde amaci belli. Rabbim yuzumuzu guldursun kuzum baska bir istegim yok.
İnsallah takmadan dura bilirim. Cift cizgiyi gorunce sakin kalacagim dedim ama sanirim oda mumkun olmayacak hrp evhamli ruh halim var kendimi bile biktirdim
İnsallah canimya batı yaklaşan üyelerimizde böyle belirtiler çıkıyor.
gebe kalmak isteyen dişi sendromu:) Battan sonra geçecek canım rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?