- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
Olur tabiBen zaten ikna edebilirsem kuzum sana özelde yazarım lourmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur tabiBen zaten ikna edebilirsem kuzum sana özelde yazarım lourmu
Tamam kuzumOlur tabi
Yok kuzum burdada takiliyoruz ben gruba giremedim çünkü eşim e soyliyemedimGünaydın kızlar gruptan mı devam edeceksiniz artık?
Canim esin kizacak biriyse hic soyleme benceYok kuzum burdada takiliyoruz ben gruba giremedim çünkü eşim e soyliyemedim
Kız ondan deil söyleyecek zaman yaratamadjm ya isim oldu mutfakta ya o iş için traş oluyordu yada dün dizisi vardı eşkıya dünyaya hukumdar olmaz hastası onun cit çıkmaz evde o başlarken ondan diyemedim kuzum günaydın canim nasilsnCanim esin kizacak biriyse hic soyleme bence
Gunaydin kizlar :)Miniimalistt kalan kalir kuzum grupta var ama burdanda devam edilir. Topik sahibi olarak bende yazarim yazan oldukca.
Bugün 11. Gun canlarim
Aynen kuzum ya az kaldı elmiram senin çocuğun vardı demi kardes istiyodun demi tatlım :)Tamam tatlım:))
Yumurtlamaya kaldı 2,3 gün öyleyse canım:))
Gelmez inşallah kuzum günaydın :)Kızlaarr gunaydinnnn bugün batttttt![]()
Evet tatlım 2 tane 3. yü istiyorum Allah izin verirse inşallah:)Aynen kuzum ya az kaldı elmiram senin çocuğun vardı demi kardes istiyodun demi tatlım :)
Günaydın canım olmadın değilmi?Kızlaarr gunaydinnnn bugün batttttt![]()
Evet tatlım 2 tane 3. yü istiyorum Allah izin verirse inşallah:)Aynen kuzum ya az kaldı elmiram senin çocuğun vardı demi kardes istiyodun demi tatlım :)
Günaydın canım olmadın değilmi?Kızlaarr gunaydinnnn bugün batttttt![]()
Varmi belirti falanKızlaarr gunaydinnnn bugün batttttt![]()
Evet canım bugünle yarını da atlatırsak inşallah:) Bilmek iyi oluyor birkaç gün öncesinde aslında insan strese girmiyor. Çünkü strese girincede adet gecikiyor olmuyor daha büyük sıkıntı oluyor.Miniimalistt bizim teste 1 gun kaldi :) ayy hryecan yaptim