- 26 Nisan 2017
- 147
- 63
- 13
- 32
Ben dayanamadım, bugün de test yaptım işten gelince.. veeeeeeeeeeeee negatif..silik çizgi bile yok..
Benm de misafir işi yarın bugün mantı yaptım yarın için yemeği hazır şimdidenŞahsen whatsapp grubu olsa daha çok aktif olcam ben bi okumaya 77 mesaj birikmişmisafirler ayca gitti topla düzelt işte Anca bitti çok şükür gelebildim şimdide akşam yemeği faslı
Ellerine sağlık kuzum ⚘Benm de misafir işi yarın bugün mantı yaptım yarın için yemeği hazır şimdiden
Hadi bakalim :) yumurtlama zamani iyi yirttinAynen canm aynı kız benim adam çok tatlı kız geldi 1 saat önce gül koparmis bizm bahceden getirdi elimi opuyo falan kıyamam ben onaaaa yaaa
İyiyiz cok dukur kuzum seninki nasil@GaSeLLe kuzum senin ikizler ne alemde nasılsa okulla araları nasil
Canim dusunurseniz olur neden olmasinŞahsen whatsapp grubu olsa daha çok aktif olcam ben bi okumaya 77 mesaj birikmişmisafirler ayca gitti topla düzelt işte Anca bitti çok şükür gelebildim şimdide akşam yemeği faslı
Bat nezaman?Ben dayanamadım, bugün de test yaptım işten gelince.. veeeeeeeeeeeee negatif..silik çizgi bile yok..
Ben düşünürüm kuzum özel konuşmaya çoklu kişi alinabiliyorsa ordan verelim nolari grup olusturalim hem anne oluncada işimizi yarar :)Hadi bakalim :) yumurtlama zamani iyi yirttin
İyiyiz cok dukur kuzum seninki nasil
Canim dusunurseniz olur neden olmasin
Bat nezaman?
Bnden evet kızlar ben varımOla bilir evet iste herkes razi gelmez bunada
Tamamdir CanimBnden evet kızlar ben varım
Bende dun birkac saat hic giremedim bakim var yazip durdu ama duzeldi sonradan :)Kizlar benden birkac gun haber alamaya bilirsiniz site zorla aciyor. Konuyla ilgili mesaj attim siteye bakalim daha cevap gelmedi. Uygulamasini indirdim gene cozum bulamadim. Bir bildirimi bile iki saate aciyor cok sinir oldum. İnsallah hepinizden guzel haberler gelir bende cuma yapacagim testimi. Giremez isem merak etmeyin cunki her gecen gun dahada kullanilmaz hal aliyor
Ben attim
Bat ptesi..Hadi bakalim :) yumurtlama zamani iyi yirttin
Bat nezaman?
Sagol tatlimEllerine sağlık kuzum ⚘
Kuzum watsap gurubu kuruldu haberin olsubSagol tatlim
Aynen canisi yirttim valla iyi benmkide n leri ogreniyor simdi ama odev yapmadan uyudu paşam yarına kaldı odevlerHadi bakalim :) yumurtlama zamani iyi yirttin
Bat nezaman?
Ayyy ne iyi olmuş benim adamın kk den haberi yok bile hele acikliyayim inşallah izin verirse grubda girmeye hazırım ben bitanem yaKuzum watsap gurubu kuruldu haberin olsub
Tamam canim nasil istersenAyyy ne iyi olmuş benim adamın kk den haberi yok bile hele acikliyayim inşallah izin verirse grubda girmeye hazırım ben bitanem ya
Ben zaten ikna edebilirsem kuzum sana özelde yazarım lourmuTamam canim nasil istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?